2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ilahi beste

Kızlar dün avm ye gittim bebek Odasında bir anne emziriyor :)) kaç aylık dedim.
1 aylık dedi. Ben de oyh çok küçük dedim ama yeni doğmuş diye yani boyutuna kilosuna demedim ve taze anne başladı ağlamaya( ben şok oldum beş dk açıklama Yaptım yeni bebek diye dedim vs vs :)) ki gerçekten de hiçbir Bebeğin kilosuna yorum yapmam Başıma gelene de bakın:)
Hepsi geçecek dert etme diyr konuştum tecrübeli anne olarak meğer yavrusu gece hiç uyanmadan uyuyormuş bu sefer de ben depresyona girdim çıktım bebek odasından heheheh :)))

Eşim de mübarek Kadir günü alışverişe gidersen öyle olur diyor :))

Sevgili anneler
Bebeğiniz için satın aldığınız ürünlerde helal sertifikası olup olmadığına bakıyormusunuz?
Örneğin pirinç unu kenton da var
İrmik selva da var.
Hem helal hem doğal organik OLMASINA bakıyorum bazen ikisi birbirini karşılamıyor çünkü. Bebeğime küçük bir sepet ayırdım ona paraya kıyıp özel alacağım inş. Zaten sebzeleri vs kendimiz yetiştiriyoruz gerisini de I imspecial demişgi ipek Hanım'dan alacağım inş..

Bu arada ıkıncı dıste cıktı dun çok huysuzdu
Oh Hayırlısı olsun tavşanımıza:)) darısı bizimkilere:) kaç aydır kaşınmaktan beter oldu ama hala temiz damakları..

Hahahah:))) aynı süprizi eşim bana da hazırlar sağolsun:))) çok romantiktir o konuda hiç es Geçmez:) Bulaşık çamaşır dağ gibi yapar:))
Bir de arkadaşlarını çağırır Bebeğin büyük yatağı var onda yatırır diye Aklım çıkıyor :)))

@miss_curious diş için amin canım...

Bu arada daha benim gibi regl olmayan var mi kızlar olmak için civanperçemi içeyim mi
Ben iki aydır oluyorum ama mahvoluyorumm( bel karın ağrısı doğum Sancısı gibi gidip Yatıp dinlememiyoruk ve bu Sıcakta hiç çekilmiyor bence hiç dert etme özdl bir Şeyler de yapma canım. Zamanı gelince olursun...

Birazda gülelim
Ühüühü Bdn de bu teyze gibi oldum (

C Cucu peki zaman zaman regl olmamak sinir yapıyor mu
Bence regl olamamak değil de yorgunluk uykusuzluk beni canavara dönüştürüyor:))) regl normalde etkilerdi ama bebekliyken sinir yaptığını düşünmüyorum çünkü ona sıra gelmiyor

Bi de arkadas cagirsa tam olurdu allahtan bi onu yapmamis

Teşekkürler kizlar biraz daha bekleyim o zaman

Bu emzirme odası hikayelerinden koca bi cilt kitap olur , çok güldüm başına gelene

Kizlar bana bi akil verin ne olur. Kizimin uyku problemi var cok ciddi. Dolayisiyla benim de.. sallanmaya iyice alisti napicam ben boyle. Siz de mi boylesiniz ben mi abartiyorum. Kizim uykusuz mu, yoksa her bebek boyle mi bilemedim. Gunduzleri emziriyorum uyuyor, besigine koyuyorum pit uyaniyor basliyor aglamaya. Salliyorum salliyorum uyuyor sonunda. Ama asil problem su ki her seferinde tam yarim saat sonunda mutlaka uyaniyor. Basinda degilsem o sirada bir daha uyutamiyorum. Basindaysam ve sansli gunumdeysem tekrar daliyor. Bunu her gun iki uc kez yasiyorum. Zaten basindan ayrilmak ne mumkun, hissediyor ve hemen uyaniyor.
Gecelleri de en fazla iki saatte bir uyaniyor. Iki saat uyursa seviniyorum artik cunku genelde saat basi ayaktayiz. Kalkip emzirmek zorundayim her defasinda cunku sallarsam uykusu iyice kaciyor bu sefer de 3-4 saat uyuyamiyor. Dun gece 3 saat araliksiz besik salladim. Uyuydu yarim saat sonra uyandi. Saka gibi. Bu yarim saatlik donguler iyice sinirlerimi bozmaya basladi. Mideme vuruyor artik. Bir de kizim en ufak seye uyaniyor. Oyleki gece yatakta doneyim uyaniyor. Sik sik kalkip emzirdigim icin odamizi ayirmadik. Robot gibi yatmak zorunda kaliyorum( sizler de boyle misiniz kizlar yaa. Depresyona girdim artik. Biraz once hem besik salladim hem salya sumuk agladim. Uyku egitimi mi vermeye calissam, napsam bilemedim. O kadar aglatmak da psikolojisini bozar diye cok korkuyorum. Gece uyumuyorum, gunduz besik sallamaktan uyuyamiyorum. Imdaaaat:))

Uykunun haricinde bir sorunumuz yok allaha bin sukur. Ek gidaya da basladik hayirlisiyla.

Uzun oldu kusuruma bakmayin ne olur.

Duygularıma tercüman olmuşsun resmen...
Gece de gündüz de aynen anlattığın gibiyiz biz de...
Gündüz için ben çareyi şöyle buldum. Uyuyunca bende yanına yatıyorum.
Yapacağım şeyleri uyanıkken beraber yapıyoruz. Ne diyeyim Allah kolaylık versin...

Teselli olur mu bilmem ama ben de senin gibiyim gündüz kucağımdan bırakmıyorum uyusun diye bazen yine işe yaramıyor gece nefes almaya korkuyorum yatağa yattıktan sonra kıpırdayamıyorum ve mideme vuruyor artık :)) he sorsalar zor mu çocuğun hayır değil ama uyku problemini aşamadık ve ben uykusuzluğa gelemiyorum açlık ev hayatı vs bunlar koymuyor ama uykusuzluk beni mahvediyor

Selam canlar telefon bozuldu giriyorum okuyabiliyordum ama yazamıyorum yeni telefon aldım orda n yazıyorum hep iyisidir inşallah beni merak edenler olmuş hoşuma gitti anlatım ama çok uykum var bi kaç resim ekleyip uyuyacağım hepinizi öpüyorum iyi geceler

Bizdede durumlar öyle gündüz en fazla yarım saat yatıyor haliyle uykudunu alamayıncada huysuz oluyor gerçekten seni çok iyi anlıyorum ama ne yapalım..
Ben çareyi bu günlerinde geçeceğine inanmakta buldum sende kabullen öyle yap boşu boşuna stres yapma...

Canim gunduzleri uyuyabilsem bu kadar sorun etmeyecegim. Sallanmak istiyor surekli maalesf. O uyuyor ben basinda nobetci. Gunde 6-7 saatimi besik sallamaya ayirmis durumdayim. Gunluk uykum 3-4 saate dustu ve giderek de kotulesiyor. gece 3te basladim gune yine mesela.Ne birine gidebiliyorum ne birini cagirabiliyorum. besiginden baska bir yerde uyuyamadigi icin kimseye gidemiyorum. 18 ay bunu yasayanlar varmis, bunlari okudukca iyice umutsuzluga kapiliyorum maalesef.

Elektrikli salincak besik tarzi biseyler ise yarar mi acaba canim? Madem sallanmak istiyor minik bari kendi kendine sallansin sen de rahat et. Bu arada bizimki de ayakta sallanmaya alisti, neyseki dinlenme firsatim oluyor ayagimda olunca. Gece uykusuna dalarkn uyumakta direnirse sallamak sinirimi bozuyor, yataga uzaniyoruz birlikte iyice yoruluyor hareket etmekten ve emip uyuyakaliyor. Kendisi dalinca daha uzun uyuyor, uzun dedigim emmek icin 2 saate bir kalkiyoruz.

Gunaydin kizlar, surekli okuyorum ama yazmaya pek firsatim olmuyor. Ek gida denemelerine baslamistik gecen hafta, 6 ayın dolmasini bekleycektim ama yaz tatilinde rayina oturtabileyim siye baslamak zorunda kaldim. Biliyosunuz besin alerjisi var oglumun ve her besini 3 gun dikkatlice denemeye calisiyorum. Bu arada ben hep ayni seyleri yiyorum ki kafam karışmasın tepkileri gozlemleyebileyim. Patates, pirincli kasik mamasi, z.yagini gectik ama kabak denedigim gun isilik tarzinda dokuntuler cikti, doktor isilik diyor ama kafam karisik ve ek gidaya ara verdim gecene kadar. Bu arada alerji mamasi raporu cikardim az az alistirmaya calisiyorum mamaya. Uyku sorunu, huysuzluk vb sorunlari buyueyin kafanizda benden tavsiye, yogurt yiyen bebek gorunce agliyorum bu da bizim sinavimiz. Allahtan gecici bir durum, rabbim daha buyuk dert vermesin.

Bazen sallıyorum sallıyorum uyumuyo peki deyip kaldırıyorum. 10 dk sonra tekrar sallıyorum uyuyo. Direnmek dedikleri bu sanırım. Ara verince direnci kırılıyor sanırım …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…