2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aynen ya ama olmazki teyzesi.. Ahh bir doğsun o kazı yaptıgı ellerini ayaklarını ıssırmazsan adam degilim o kadar

aynen aynen. geçen gece gene batmalar kramplar bulantılar hepsi bastırdı tam yatcakken dedim yap bakalım elbet çıkcan ordan her yerini ısırayım da gör sen gününü eşim de gelmiş sen kimle konuşuyosun dedim bebekle bana yaptıklarının hesabını sorcam ona

bende senin gibiyim bulantılarım gün geçtikçe artıyo 8de başladı zaten dün resmen öldürdü iştahsızdım zaten bulantı artınca daha da yiyemez oldum bende vermişim hemen iki günde. 700 gramda çok değil canım ilk 3 ayda 2 kiloya kadar normalmiş

Uzun süredir giremiyordum int. Bozuktu ancak simdi düzeldi gobisler konmuş maşallah cinsiyet tahminlerinde başlamış geçişin hepsine bakamadim baktigim kadarıyla herkeze iyi duruyor benimde kusmalarim halsiLigim halen devam ediyor ilk kez pazar günü kusmadim oda piknikteydik açık havada sanırım ondan neyse bebislerimiz sağlıklı olsun da kusmaya raziyim bu donemde geçecek ya kızlar merak ediyorum İstanbul aavcılar Beylikdüzü yada bu civarlarda oturan varmı aranizda

http://www.youtube.com/watch?v=cjrPSP3kVo4

bebegim e

kirmizi pabuclari
duruyor basucunda
basi dusmus yastiga
uyuyor misil misil

e bebegim ee ee ee

minik minik kollari
dusmus iki yanina
dalmis pembe duslere
dunyalardan habersiz

e

gunlerin getirdigi
mutluluk olsun sana
sevdigin ve sevildigin
bir hayati sur bebegim
gunun gunden guzel olsun

e

minicik yastigini
paylasmis bebegiyle
alacaklarmis gibi
sarilmis elleriyle

e

gunlerin getirdigi
mutluluk olsun sana
sevdigin ve sevildigin
bir hayati sur bebegim
gunun gunden guzel olsun

günaydın kızlar bu gün sağlık ocağına kayıt yaptırdım hemşiremiz çok tatlı bir bayan
beslenmeyle ilgili ayrıntılı bilgi verdi bol bol su içmeye dikkat et dedi
birde 12. haftada başlamak üzere monovit d3 diye bi damla verdi bundan kullanan var mı yada kullanacak olan
ben doktoruma sormadan başlamayacağım, zaten daha iki haftam var
birde tetanoz için gebelikte 2 doz gebelik sonrası 1 doz birer yıl arayla 2 doz daha vuracağız dedi toplamda 5 doz

Beenn. Avcilardayim cnm. Sen ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar dün doktora gittik bebişi gördük kalp atışını duyduk çok şükür artık içim daha rahat 1 ay sonra gel dedi doktor 8+2 haftalık olduk mide bulantılarım çok kötü durumda birşey yemek istemiyorum çünkü yediğim mideme gitmeden kusuyom yaaa doktor 2 hafta sürer daha fazla sürerse haber ver dedi

Eki Görüntüle 1158750

Bende kiloda var birazdan doktora gidicez ins iyi haberlerle donerim
maşallah canım.çok şirin göbeğin

maşallah seninkide çıkmış baya canım

selam kızlar acaaba bebeğim nasıl hiçbir fikrim yok ama göbek çıkmaya basladı
maşallah bence iyidir.inceciksin maşallah

40yılım basında kaçamak edeyım dedim enselendik.sittin sene yok sana cips dedi eşim:)bu da 90yaşıma tekabül ediyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence cipsin bi zararı olmaz.ben canım ne istiyorsa yiyorum.hiç birşey olmaz canım rahat olun.canınız isteyip yemzseniz daha tehlikeli bence

benim eşimde polis allah hepimize kolaylık versin

Eki Görüntüle 1159378 size özendim bu da benim 8h ama bir an evvel kocaman olsun istiyorum ☺😍😍

senin kesinlikle oğlun olucak göbeğin çok sivri canım.böyle gördüklerimin hep oğlu oldu.

bencede canım az az canım ne isterse yemek lazım.hamilelikte vucut ihtiyacı olanı istermiş.eskiler bulaşık suyu istese tadına bak derler.bu arada bebeklerimiz zararlı maddeleri keselerine almazlar.dışarıda kalır sadece ihtiyacı olanı alırlar.vucut koruyor yani merak etmeyin

benim göbeğimde çıktı yuvarlacık bir göbek benim bir kızım var.acaba budamı kız diyorum hayırlısı.tiksindim bazı şeylerden.

Bnmde çok bulantılı geçiyo ne süt ne yumurta bebeğim gelişmeyecek diye çok korkuyrm

Ayy inş bende erkek istiyorum :) gerçi ilk çocuk Rabbim hayırlısını versin ama içimden erkek geçiyor 👼☺

Yeni birşey öğrendim demek bebişler zararlı şeyleri almıyo içeri hikmetinden sual olunmuyor gerçekten zaten bu hamile kalma döllenme olayları da mucize de bu da ayrı bir mucize yavrularımızın emaneti Allah'a 🙏🙏😇

Tobbdanıydı bnde ona gıtcm gbı tobbda ne kadar özelde ne kdr bide makıne 3 boyutlumu

Canım tobbdaki fiyatı bilmiyorum. Muayenehane 300 lira. 3D ultrasonu da sorayım olur mu? Benim şimdiye kadar girdiğim 3D değildi ama belki vardır ya da tobb'da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…