aynen ya ama olmazki teyzesi.. Ahh bir doğsun o kazı yaptıgı ellerini ayaklarını ıssırmazsan adam degilim o kadar
Günaydın herkese
Üç gündür ful bulanıyorumherkesin ki geçer benimki artıyor
Kızlar dün eşim uyardı sulara dikkat et diye salgın varmış ishal, hazır sulara bile güven yok dedi malum susuzluk var ya şimdi, güvenilir markaları tüketin mümkünse damacana almayın 5 litrelik sulardan alın daha güvenli
Günaydııııınnnn😀 ankara burada!!!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İikide orda😃😃 hangi dra gidion cnm bn iki dr ilerlemek istiomda
Cemil Kaya'ya gidiyorum. Bu cuma muayenem var.
Uzun süredir giremiyordum int. Bozuktu ancak simdi düzeldi gobisler konmuş maşallah cinsiyet tahminlerinde başlamış geçişin hepsine bakamadim baktigim kadarıyla herkeze iyi duruyor benimde kusmalarim halsiLigim halen devam ediyor ilk kez pazar günü kusmadim oda piknikteydik açık havada sanırım ondan neyse bebislerimiz sağlıklı olsun da kusmaya raziyim bu donemde geçecek ya kızlar merak ediyorum İstanbul aavcılar Beylikdüzü yada bu civarlarda oturan varmı aranizda
maşallah canım.çok şirin göbeğin
maşallah seninkide çıkmış baya canımBuda benim göbiş ama gaz ve kabızlık sıkıntım var bide az biraz tombis hamile kaldm ben. Ustumdeki de baya bi sariyo derken sonuç ortada😆
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah bence iyidir.inceciksin maşallahselam kızlar acaaba bebeğim nasıl hiçbir fikrim yok ama göbek çıkmaya basladı
40yılım basında kaçamak edeyım dedim enselendik.sittin sene yok sana cips dedi eşim:)bu da 90yaşıma tekabül ediyor.
benim eşimde polis allah hepimize kolaylık versinÖyle canım bebişlerimiz geldi bak bize arkadaş. Ne yazıkki polis ve asker eşlerinim kaderi bu. Biz evleneli 2.5 yıl olcak ama hiç bi araya gelemedik.. Hep ayrı kaldık. Son 6 aydır birlikte yaşamaya başlamıştıkki yine görev çıktı. Ben nöbetlerine razıyım aynı şehirde olalım daAllah başka dert vermesin
senin kesinlikle oğlun olucak göbeğin çok sivri canım.böyle gördüklerimin hep oğlu oldu.Eki Görüntüle 1159378 size özendim bu da benim 8h ama bir an evvel kocaman olsun istiyorum ☺😍😍
bencede canım az az canım ne isterse yemek lazım.hamilelikte vucut ihtiyacı olanı istermiş.eskiler bulaşık suyu istese tadına bak derler.bu arada bebeklerimiz zararlı maddeleri keselerine almazlar.dışarıda kalır sadece ihtiyacı olanı alırlar.vucut koruyor yani merak etmeyin
canım cokta takılmamak lazım. Balık konserve haftada 80 gram yanı ufak konserveyi geçmeyecek kadar yiyebilirsiniz. Buyuk balıklar cıva ıhtvıva eder ama ton balıgında en düşük orandır. ama omega 3 konusunda en zengin olan balıkta odur. O yüzden ölçülü olsun yiyebilirsiniz. Tavuk falan da yiyin ama tavsiyem haşlama olarak.Kızarmış tavukları cok sağlıklı görmüyorum. Bu ara köy tavugu arıyordum ama tavukların hepsi veba kapmış köy tavugu yıyecegine sanayi tavugu ye dedi bilen biri.
Herşeyi yemeliyiz,o yasak bu yasak dersek ohoooo.
Bilmemiz gereken çeşitli beslenmek, herşeyden azar azar.. Mevlanın verdiği nimetin azı karar cogu zarar
canım kendini avutmuyorsun öyle gerçekten şimdi böyle canının istemediğini yemeye zorlarsan kendini dokuz ay tiksinirsin o yiyecekten, rahat ol
Dün sabah 9 da kahvaltı yaptım zorla akşam 9 da da bir kase çorbayı zor içtimilaç içicem diye saat 12 de nutellalı bir dilim ekmek yiyip ilaç içtim çocuğa üzülüyorum
al bir çıtı pıtı daha maşaallah
Fotoda öyle çıkmıştır canım benim 60 kiloyla kaldım hamileliğe henüz kilo almadım 60-61 olmuşumdur ama ilerleyen zamanlarda çok alırım tiksinme yada bulantım yok tek başıma yemek yiyemiyorum sadece :)) sağlıklı olsun da bebeğim ben razıyım Şişko olmaya ☺
günaydın kızlar dün doktora gittik bebişi gördük kalp atışını duyduk çok şükürartık içim daha rahat 1 ay sonra gel dedi doktor 8+2 haftalık olduk mide bulantılarım çok kötü durumda birşey yemek istemiyorum çünkü yediğim mideme gitmeden kusuyom yaaa doktor 2 hafta sürer daha fazla sürerse haber ver dedi
maşallah canım.çok şirin göbeğin
maşallah seninkide çıkmış baya canım
maşallah bence iyidir.inceciksin maşallah
bence cipsin bi zararı olmaz.ben canım ne istiyorsa yiyorum.hiç birşey olmaz canım rahat olun.canınız isteyip yemzseniz daha tehlikeli bence
benim eşimde polis allah hepimize kolaylık versin
senin kesinlikle oğlun olucak göbeğin çok sivri canım.böyle gördüklerimin hep oğlu oldu.
bencede canım az az canım ne isterse yemek lazım.hamilelikte vucut ihtiyacı olanı istermiş.eskiler bulaşık suyu istese tadına bak derler.bu arada bebeklerimiz zararlı maddeleri keselerine almazlar.dışarıda kalır sadece ihtiyacı olanı alırlar.vucut koruyor yani merak etmeyin
benim göbeğimde çıktı yuvarlacık bir göbek benim bir kızım var.acaba budamı kız diyorum hayırlısı.tiksindim bazı şeylerden.
Tobbdanıydı bnde ona gıtcm gbı tobbda ne kadar özelde ne kdr bide makıne 3 boyutlumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?