2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm...haşlanmış patates te belki iyi gelir mideni tutar...benim 2. Hamileliğim. ..kizimdada ilk 4 ayını devamli kusarak ve hicbirsey yemiyerek gecirmistim. ..8 haftalik hamileyim...son 2 haftadır sadece kepekli köy ekmeği yiyorum yedigimi 10 dakka sonra çıkarıyorum. ..bogazim yara oldu ..kusarken kaniyor artik...hem agliyorum hem kusuyorum...devamli yatiyorum ....allah yardımcımız olsun çok zor cokkkk..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arayabilecegin kimsedemi yok canim.keske yardimci olabilsem.bacaklarını yuksek biyere koy uzan.kan dolaşimin degişnce duzelrsn belki.

Saat sabah 6 burada. 1arkadasim var onu cagiririm azcik daha sabah olsunda ama cok caresiz hissettim kendimi bir an. Neyse en azindan sen duydun sesimi moral oldu bu da biseydir.

umarım iyi olursun. dikkat et kendine.

Sanki beni yazmışsın, aynen saatler bile aynı. Ben de 9 gibi kalkıp 12-3 arası öğle uykusu uyuyorum. Ayrıca bizim ev de aldı başını gitti. Bakalım enerjimiz ne zaman gelecek. Ben 8+2deyim bugün.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

umarım iyi olursun. dikkat et kendine.

Sagol canim ayaklarim yukarda yatiyorum sanki biraz iyi geldi gibi.esim 3saatlik mesafede cok onemli bir is icin gitti onu geri cagirmak istemedim . Burada gercekten uzaktada olsak aile gibi olduk Iyiki varsiniz.

Herkese selamlar...

Insaallah tum ocak anneleri ve bebisleri iyisinizdir.

Bugun bebisimizi ilk defa ultrasonda gorduk. Dr. un ofisindeki ultrason olcum icin yeterli degilmis, o nedenle cuma ya daha detayli olcum icin buyuk bir hastaneye yonlendirdi bizi.

Bugun kalp atis hizini da soyledi dr. 160 mis. Buna gore cinsiyet tahmini yapan bir site var. Bana erkek cikti:)) Bebeklerimizin cinsiyetleri bolumune konu actim, isterseniz sizlerde deneyin ve yorum birakin lutfen, bakalim cinsiyetlerini vakti gelip ogrendigimizde dogrulugunu test etmis oluruz.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=728888&p=35777309#post35777309

yardimci olabildiysem ne mutlu bana insallah hepimiz guzel we saglıkli geciririz hamileligmzi.

Canım ya bende 8+1 im Demekki uyuma dönemimiz 😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nanelimon icilebiliyo mu hamilelikte kizlar?

Bugun bana birden mmeme ucun nasil diye sordu bi hoca. Hönk diye kaldim. Bu saate kadar iffetimi korumusum yem etmem len size Bi de mmeme ucunun cikmasi icin alternatif yontem ogretiyolar bana susun tamam 2 yillik evliyim ama yuzumu kizarttiniz terbiyesiz karilar dedim artik, hepsi guluyor.[/QUOTE]

Ahahah meme ucu nasil cikiyomus bari onu caktirmadan kapsaydin :) ben pompayla ciktigini biliyorum ama. Boyle erkenden cikiyo mu hic bilmezdim

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Gunaydin kizlar dun komusmustuk annemin yigenim icin yaptigi kapi susu cok net bi foto degil ama bunu bulabildim

Eklentiler

• $1403066626783.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 57
Gunaydinlarrrrr...

Artik su seminerler bitsin uleynnnnnn... Ailemin yanina gitmek istiyorum bir an once Bu haftasonu da kuzenimin dugunu var. O yuzden gidicez cuma gunu pazar geri donucez insaallah. Cok heyecanliyim cunku ailelere de soylucez bebek bekledigimizi :)

Sizce nasil soylemeliyim fikir verebilecek olan var mi arkadaslar?

Benim de iki kaybım var geçtiğimiz yıl içinde. O yüzden doktorumu çok araştırıp seçtim.
Tobb'da doğum yapmak istememenin sebebini öğrenebilir miyim? Ben tobbda istiyorum çünkü, olumsuz bişey mi gördün merak ettim. Görüncem tobb'da odada doğum yaptı ve oradaki ortamı çok beğenmiştim. Güven de güzel bir hastane ama mesafe olarak daha uzak bir de otopark problemi olmasından dolayı çok istemedim. Ne zaman gitsek zor yer buluyoruz.

Bi de son olarak 3 boyutlu ultrasonu sormuştum tobb'da mı var yoksa cemil hoca'nın muayenehanesinde mi diye? Tobb'da muayene ücreti ne kadar onu da yazarsan sevinirim canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nanelimon icilebiliyo mu hamilelikte kizlar?

ben bi kere içtim canım midemi bastırsın diye ama naneyi çok az atıp limonu bol sıktım
ama günde 1 taneden fazlada içme bitki çayları çok önerilmiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…