arayabilecegin kimsedemi yok canim.keske yardimci olabilsem.bacaklarını yuksek biyere koy uzan.kan dolaşimin degişnce duzelrsn belki.
umarım iyi olursun. dikkat et kendine.Saat sabah 6 burada. 1arkadasim var onu cagiririm azcik daha sabah olsunda ama cok caresiz hissettim kendimi bir an. Neyse en azindan sen duydun sesimi moral oldu bu da biseydir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar sabah 9 da kalkıyorum 10 gibi kahvaltı yapıyorum saat 12 -13 gibi artık kollarım kalkmıyor aşırı bir uyku hâli 15.3 da uyanıyorum iki gündür böyleyim gecede uyuyamıyorum öğlen uyuduğum için varmı benim gibi tavuk sürekli uyku halindeyim ev aldı başını gidiyo kadın alıyım diyorum bu evi bu hale nasıl getirdin die yüzüme tükürür heralde 😒 Allah sonumu hayır etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
umarım iyi olursun. dikkat et kendine.
yardimci olabildiysem ne mutlu banaSagol canim ayaklarim yukarda yatiyorum sanki biraz iyi geldi gibi.esim 3saatlik mesafede cok onemli bir is icin gitti onu geri cagirmak istemedim . Burada gercekten uzaktada olsak aile gibi olduk Iyiki varsiniz.
Bem de üşengeçliğimden başlayacağım daha ama lierac kullanacağım etkilisi o :))
Sanki beni yazmışsın, aynen saatler bile aynı. Ben de 9 gibi kalkıp 12-3 arası öğle uykusu uyuyorum. Ayrıca bizim ev de aldı başını gitti. Bakalım enerjimiz ne zaman gelecek. Ben 8+2deyim bugün.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla kafamiza gore bulduk mudurumuzu ama gitme durumlari var simdi. Umarim sizinki gonderilir bizimki devam eder :) ben hamile oldugumu soyleyince beni nobetten filan da dusurdu. Sen de durumunu soylesen belki vicdana gelir dicem ama tanimiyorum ki burdan konusmak kolaydir :/
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Canim bizim mudur oyle saglik sorunundan filan anlayacak bi adam degil, ilk gunden gidip ben hamileyim bana nobet verme dersem cok basima kalkar bunu. Rotasyon bi bize vurmuyo ins. Sizinki gitmez.
Bencede iyi ama dr çağırmıyor 5h ken gittim keseyi gördüm 15 gün snr gel dedi 7h ken gittim kalp atışını duydum ve 1 ay snr gel dedi 1 kere kese 1 kerede bebeği gördük o kadar ve rahat değilim 😒😒
Aslinda belki de dogru olan budur biraz Allaha birakmak lazim biz herseyi kontrol edebiliriz saniyoruz. Sonucta ayda bir normal ama burdaki uzucu durumlardan sonra senin de bnm gibi gozun korkmus anlasilan.
kendinde yaparsın tatlım ben kurdeleyi iki dakika da kestim,vyaptım çaresizlik insana neler yaptırıyor)))
Valla ben de kendimi beceriksiz sanirdim anneden uzak olunca neler de yapiyorum essek gibibabasinin evinde yumurta kiramayan kiz ne yemekler yapiyor . Annem gunumu goremedi sefami kocam sursun ama o da suremiyo son 1 aydir yemek yapmiyorm.
herkesin bana göğüslerin ne durumda demesinde sapkınlık arayabilirmiyim sizce???iyi ellerinizden öper diyesim var yeminle.size ne lan benim ciciklerimden....acıyormu büyüdü mü tövbe tövbe ya....
Bugun bana birden mmeme ucun nasil diye sordu bi hoca. Hönk diye kaldim. Bu saate kadar iffetimi korumusum yem etmem len sizeBi de mmeme ucunun cikmasi icin alternatif yontem ogretiyolar bana susun tamam 2 yillik evliyim ama yuzumu kizarttiniz terbiyesiz karilar dedim artik, hepsi guluyor.
Canim bizim mudur oyle saglik sorunundan filan anlayacak bi adam degil, ilk gunden gidip ben hamileyim bana nobet verme dersem cok basima kalkar bunu. Rotasyon bi bize vurmuyo ins. Sizinki gitmez.
Uzuldum ya. Iste idarecilik adu uzerinde ama bizim meslekte astlik ustluk olarak ego meselesi yapan da cok. Bosver canim napacaksin. Dilerim su gibi aksin gitsin de zaman kac gel :*
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Aslinda belki de dogru olan budur biraz Allaha birakmak lazim biz herseyi kontrol edebiliriz saniyoruz. Sonucta ayda bir normal ama burdaki uzucu durumlardan sonra senin de bnm gibi gozun korkmus anlasilan.
Valla ben de kendimi beceriksiz sanirdim anneden uzak olunca neler de yapiyorum essek gibibabasinin evinde yumurta kiramayan kiz ne yemekler yapiyor . Annem gunumu goremedi sefami kocam sursun ama o da suremiyo son 1 aydir yemek yapmiyorm.
Bugun bana birden mmeme ucun nasil diye sordu bi hoca. Hönk diye kaldim. Bu saate kadar iffetimi korumusum yem etmem len sizeBi de mmeme ucunun cikmasi icin alternatif yontem ogretiyolar bana susun tamam 2 yillik evliyim ama yuzumu kizarttiniz terbiyesiz karilar dedim artik, hepsi guluyor.
iş konusunda rahatım canım hepsi erkek. ama konu komşu varya mahfediyor beni ya.. Karardı mı cıktı mı catladı mı süt geliyor mu . hey allahım
Cnm dru biliorum cok yakın bi arkadasımın dgumunu o yaptı ve bn dogumuna girmiştim😃😃 adamı tanıyorumda tobbda dogum yapmak istemıodum güvende de yaptrıomus allahtan bakalım bn kendı drum polat beydende cok memnunum cok sevıom dogumu onla yapmayı düşünüorum hatta ama her ihtimale karsı ıkı dr ilerlicem çunku bndan önce bnm ıkı kaybım war bu sefer sık dokuoruz senın anlıcagın
Nanelimon icilebiliyo mu hamilelikte kizlar?
Nanelimon icilebiliyo mu hamilelikte kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?