gözün aydın :) insanın etrafında anlayışlı insanların olması çok güzel bir şey
aynen canım o gelin geldiginde ben 'gelin abla yenge' derdim ona..
Ablam gibi ohhh ..
Açıktm ya mutluluk açıktırıyor
bu arada toksoplazma testimde iyi çıktı. Doktora kedim var deyince neden önceden demedin diye kızmıstı.. Nyse ki taş gibiyim..
Evinizde kediniz varsa yaptırın kızlar ihmal etmeyin. Gerçi benim kedi dişarı cıkmaz kuru mama yer ve aşıları tam ama olsun
Ne güzel :)olay çözüldü biz bilmiyormuş gibi yapalım üzülmesin demişler.. Ah canım yengem benimm. Zere dedim ablamdan farkı yok gönül koymaz o bana...Hamililik hormonları deli ediyor sanırım
Evet canim tuzlu seyler iyi geliyor biraz cubuk kraker de bastırıyor mide bulantisini ben uzman oldum artik bu üçüncü hamilelik ilk ikisinde 4 ay boyunca çektimCanım bende aynı durumdayım ... çizi yiyorum hemen biraz durduruyor bulantımı... dene istersen ....
Canim tuzlu şeyler ye suyunu ihmal etme inşallah senin hemen geçer ben şimdi az daha iyiyim biraz bişeyler yemeye caliscam mide ne kadar bos kalirsa bulanti o kadar çok olur zorlada olsa yemek gerekiyor ..saol canım sanada yaa napıcaz nası geçsin:26:
Ne güzel :)
Evet canim tuzlu seyler iyi geliyor biraz cubuk kraker de bastırıyor mide bulantisini ben uzman oldum artik bu üçüncü hamilelik ilk ikisinde 4 ay boyunca çektim
Canim tuzlu şeyler ye suyunu ihmal etme inşallah senin hemen geçer ben şimdi az daha iyiyim biraz bişeyler yemeye caliscam mide ne kadar bos kalirsa bulanti o kadar çok olur zorlada olsa yemek gerekiyor ..
Orda bir kesemi var nee :))) kızlar doktordan geliyorum,çok şükür minik keseceğim gözüktü..5 hafta 5 günlük falan dedi.. 10 gün sonra kalp atışı inşallah Eki Görüntüle 1110634
Canim her hamilelikte bulantı olacak diye birsey yok belkide sende hic olmucaktir.birde bazilarinda benim gibi çok erken baslar bazilarinda 6-7 inci haftalardan sonra baslar.insallah hic baslamaz cok kötü oluyor insanbulantının başladığı özel bi hafta var mı? benim işteyken kendimi yorgun hissedip dinlenemediğimde çok hafif bulantım oluyo ama kötü hissedirecek seviyede değil. haftasonu evdeyken hiç olmadı ne sabah ne de gün içinde. olmayacak mı acaba daha erken mi diye merak ettim
Orda bir kesemi var nee :))) kızlar doktordan geliyorum,çok şükür minik keseceğim gözüktü..5 hafta 5 günlük falan dedi.. 10 gün sonra kalp atışı inşallah Eki Görüntüle 1110634
Ne güzel :)
Evet canim tuzlu seyler iyi geliyor biraz cubuk kraker de bastırıyor mide bulantisini ben uzman oldum artik bu üçüncü hamilelik ilk ikisinde 4 ay boyunca çektim
Canim tuzlu şeyler ye suyunu ihmal etme inşallah senin hemen geçer ben şimdi az daha iyiyim biraz bişeyler yemeye caliscam mide ne kadar bos kalirsa bulanti o kadar çok olur zorlada olsa yemek gerekiyor ..
benim ilk bu yaa acemilik mi ne sabahtan beri 1 bardak anca içtim su
kahvaltıdan sonra geçmişti şimdi arttı yine kıpırdasam ağzıma acı su geliyo
yine bana şükür annem 6 ay boyunca kendini bilmez halde yatarmış sürekli istifra ishal hastanede yatmış 2 ablamda şükür yine benim halime
Canim her hamilelikte bulantı olacak diye birsey yok belkide sende hic olmucaktir.birde bazilarinda benim gibi çok erken baslar bazilarinda 6-7 inci haftalardan sonra baslar.insallah hic baslamaz cok kötü oluyor insan
Oyy keseye bak maşallah canim cok sevindim artık kan vermek yok :))
inşallah olmaz canım bakalım daha 4+3 bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak. eğer genetikse annem ve teyzemin ağır geçmiş hamilelikleri biri 6 ay biri 9 ay sürmüş. teyze kızımdada ben şahit oldum serumlarla durdu kaç ay ondan korkuyorum. bakalım hayırlısı artık
Canim her hamilelikte bulantı olacak diye birsey yok belkide sende hic olmucaktir.birde bazilarinda benim gibi çok erken baslar bazilarinda 6-7 inci haftalardan sonra baslar.insallah hic baslamaz cok kötü oluyor insan
Oyy keseye bak maşallah canim cok sevindim artık kan vermek yok :))
Bende serumla yaşadım canim ilk donemde ağzıma su bile girmiyordu doktor yemek yemeğe baslamadan hastaneden cikamazsin dedi hatırlamak bile istemiyorum inşallah bu sefer olmam 2 cocuk bi es ve yanimda yardım edicek hicbir yakinim yok yanlizim burda
benim ilk bu yaa acemilik mi ne sabahtan beri 1 bardak anca içtim su
kahvaltıdan sonra geçmişti şimdi arttı yine kıpırdasam ağzıma acı su geliyo
yine bana şükür annem 6 ay boyunca kendini bilmez halde yatarmış sürekli istifra ishal hastanede yatmış 2 ablamda şükür yine benim halime
merhabalar hepinize :) bende ekim annelerinden yazıyorum. rabbim hepinize sağlıklı hamilelik günleri nasip eder inşallah. yazılarınızı okudum da çok duygulandım. ne kadar büyümüşüz biz boyle :) bizde kesedir yok kalp atısıdır yok ikili testtir cinsiyettir isimdir derken cok şükür 22. haftaya geldik. sizlere tek önerebileceğim şey bol bol su içmeniz. mideniz bulansa dahi. çünkü içtiğimiz sular bebeklerimizi koruyormuş içimizde tecrübeli anneler daha iyi bilir gerçi. benimde ilk gebeliğim ve bende çok heyecanlıyım. ama zaman su gibi akıp geçiyor. bu serüvene aralıkta başaldık şimdi mayıstayız =)) Rabbim sizede sorunsuz mutlu hamilelik gğünleri geçirmenizi nasip eder inşallah. sorunuz olursa ekim annlerine yazabilirsiniz. bizler canı gönülden yanınızda olmaya calısıyoruz. hepinizi öpüyoruz kızımla beraber =)
ben de sabah eşim '''geç kaldııımmmmmm ''' diye yataktan fırladı onunla beraber korkudan ben de kalkmışım .
ona yiyecek bi şeyler hazırlamak için mutfağa koştum o sırada mideme öyle bi bulantı girdi . heralde kusacam dedim sonra gözüm karardı soğuk soğuk ter döktüm olduğum yere çöktüm. baygınlık geçirdim . sonra kendime gelince yattım bu sefer 2 defa kasıklarıma bıçak gibi ağrılar girdi çok korktum
ben de sabah eşim '''geç kaldııımmmmmm ''' diye yataktan fırladı onunla beraber korkudan ben de kalkmışım .
Ona yiyecek bi şeyler hazırlamak için mutfağa koştum o sırada mideme öyle bi bulantı girdi . Heralde kusacam dedim sonra gözüm karardı soğuk soğuk ter döktüm olduğum yere çöktüm. Baygınlık geçirdim . Sonra kendime gelince yattım bu sefer 2 defa kasıklarıma bıçak gibi ağrılar girdi çok korktum
ona yiyecek bi şeyler hazırlamak için mutfağa koştum o sırada mideme öyle bi bulantı girdi . heralde kusacam dedim sonra gözüm karardı soğuk soğuk ter döktüm olduğum yere çöktüm. baygınlık geçirdim . sonra kendime gelince yattım bu sefer 2 defa kasıklarıma bıçak gibi ağrılar girdi çok korktum
Gozun aydin canım bundan sonra her sey sorunsuz olur inşallah :)Yine kan tahlili istedi ama bu sefer hcg değil :)) rutin testler işte .. Bende bi rahatladım valla ohh😃
Canim cok tesekkurler ziyaretin icin kizimla opuyorzz yazısını okuyunca icim.bi hos oldu rabbim sana ve topik arkadaslarina kolay dogumlar nasip etsin insallah canim :)merhabalar hepinize :) bende ekim annelerinden yazıyorum. rabbim hepinize sağlıklı hamilelik günleri nasip eder inşallah. yazılarınızı okudum da çok duygulandım. ne kadar büyümüşüz biz boyle :) bizde kesedir yok kalp atısıdır yok ikili testtir cinsiyettir isimdir derken cok şükür 22. haftaya geldik. sizlere tek önerebileceğim şey bol bol su içmeniz. mideniz bulansa dahi. çünkü içtiğimiz sular bebeklerimizi koruyormuş içimizde tecrübeli anneler daha iyi bilir gerçi. benimde ilk gebeliğim ve bende çok heyecanlıyım. ama zaman su gibi akıp geçiyor. bu serüvene aralıkta başaldık şimdi mayıstayız =)) Rabbim sizede sorunsuz mutlu hamilelik gğünleri geçirmenizi nasip eder inşallah. sorunuz olursa ekim annlerine yazabilirsiniz. bizler canı gönülden yanınızda olmaya calısıyoruz. hepinizi öpüyoruz kızımla beraber =)
Ahh canım yalnızlık ve yardimci olaninin olmasi cok zor 9 yıldır almanyadayim 90 sene gibi geliyor bazenaynen ben türkiyedeyim ama ailem muğlada eşim tarafı denizlide biz diyarbakırda gelivercek yerde değiliz bizimde sıkıntılı o açıdan allah yar ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?