canım sen halay başısın şimdi bizlere..
ufak tefek kasık ağrılarım oluyor,iğne batması gibi... ıik zamanlar lekelenme oldu normal dedi doktor ama içine sinsin diye progestan verdi vajinal...Birde sanırım ağda yaparken tahriş etmişim fena yanma var.. Son olarak günlük ped kullanıyormusunuz akıntılara karşı??? Onu sormadım doktora utandımm artık
Bu arada doktorum dedi ki pastorize ürünler tüketin bu dönemde.. Eşimde üzerinde pastorize ne yazıyorsa almış getirmiş.
Yiyecegımı sanmadıgım şeyler..
sagolasin canim tabiki gecicek inşallah olsun bebeklerimiz saglikla buyusunler icimizde biz raziyiz dimi kislar :)insan bebegini kucağına aldiginda herseyi unutuyor zaten unutmasam üçüncüyü yapamazdim herhalde:d
merhabalar hepinize :) bende ekim annelerinden yazıyorum. rabbim hepinize sağlıklı hamilelik günleri nasip eder inşallah. yazılarınızı okudum da çok duygulandım. ne kadar büyümüşüz biz boyle :) bizde kesedir yok kalp atısıdır yok ikili testtir cinsiyettir isimdir derken cok şükür 22. haftaya geldik. sizlere tek önerebileceğim şey bol bol su içmeniz. mideniz bulansa dahi. çünkü içtiğimiz sular bebeklerimizi koruyormuş içimizde tecrübeli anneler daha iyi bilir gerçi. benimde ilk gebeliğim ve bende çok heyecanlıyım. ama zaman su gibi akıp geçiyor. bu serüvene aralıkta başaldık şimdi mayıstayız =)) Rabbim sizede sorunsuz mutlu hamilelik gğünleri geçirmenizi nasip eder inşallah. sorunuz olursa ekim annlerine yazabilirsiniz. bizler canı gönülden yanınızda olmaya calısıyoruz. hepinizi öpüyoruz kızımla beraber =)
maşallah Allah hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirir inşallah.
canım nasılsın bugun aıle hekımlıgıne gıttım durumu anlattım onlarda gebelık testı yapalım mutlaka dedı.. bu arada ben hormon testı ıcın gıtmıstım kasıklarımda falan cok sancı oluor kıst olsa hıc regl olmuyorum ben nedır bu basıma gelenler
canım nasılsın bugun aıle hekımlıgıne gıttım durumu anlattım onlarda gebelık testı yapalım mutlaka dedı.. bu arada ben hormon testı ıcın gıtmıstım kasıklarımda falan cok sancı oluor kıst olsa hıc regl olmuyorum ben nedır bu basıma gelenler
s a arkadaslar ben düşük yaptımlisteden adımı kaldırabılırsınız. Allah ım hepınıze yavrularınızı kucaklarınıza almayyı nasıp etsın ıns.ALLAHA EMANET OLUN
mrb kızlar.Allah nasip ederse ben 2014 aralık annesiyim şuanama 2015 ede transfer olabilirim yani tahmini doğum tarihim 30 aralık ama belli olmaz bu işler. bu arada benim geç döllenme. ben aralık aynda olmasını istemiyodum.hani okul askrlik vs nedenlerden.arkadaşlarından geri kalır falan die.planlı gebelik olsun istemiştim.ilk bebeğim düştü. ikinci çalışma başarısız oldu.üçüncüde pozitif,hamileyim Allah'ın dediği olur plan yapmakla olmuyo bu işler.o yüzden bakalım 2014 aralık mı 2015 ocak mı olacak? rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
mrb kızlar.Allah nasip ederse ben 2014 aralık annesiyim şuanama 2015 ede transfer olabilirim yani tahmini doğum tarihim 30 aralık ama belli olmaz bu işler. bu arada benim geç döllenme. ben aralık aynda olmasını istemiyodum.hani okul askrlik vs nedenlerden.arkadaşlarından geri kalır falan die.planlı gebelik olsun istemiştim.ilk bebeğim düştü. ikinci çalışma başarısız oldu.üçüncüde pozitif,hamileyim Allah'ın dediği olur plan yapmakla olmuyo bu işler.o yüzden bakalım 2014 aralık mı 2015 ocak mı olacak? rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
s a arkadaslar ben düşük yaptımlisteden adımı kaldırabılırsınız. Allah ım hepınıze yavrularınızı kucaklarınıza almayyı nasıp etsın ıns.ALLAHA EMANET OLUN
s a arkadaslar ben düşük yaptımlisteden adımı kaldırabılırsınız. Allah ım hepınıze yavrularınızı kucaklarınıza almayyı nasıp etsın ıns.allaha emanet olun
inşallah ocağın ilk günlerine kalır 1 yaş gitmez boşuna. ocak 1 e kadar azıcık sık dişini doğurma :)
canım sen halay başısın şimdi bizlere..
ufak tefek kasık ağrılarım oluyor,iğne batması gibi... ıik zamanlar lekelenme oldu normal dedi doktor ama içine sinsin diye progestan verdi vajinal...Birde sanırım ağda yaparken tahriş etmişim fena yanma var.. Son olarak günlük ped kullanıyormusunuz akıntılara karşı??? Onu sormadım doktora utandımm artık
Bu arada doktorum dedi ki pastorize ürünler tüketin bu dönemde.. Eşimde üzerinde pastorize ne yazıyorsa almış getirmiş.
Yiyecegımı sanmadıgım şeyler..
günlük ped kullanma bence, bez kullanabilirsin yada evdeysen iç maşarını değiştir sürekli. çünkü pedde hava almayabilir, ve mantar olabilirsin, zaten hamilelikde mantar oluşmaya meğilli diye biliyorum vücud...
dr sor ne olucak ki herşey bebeğimiz için,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?