Caniiimsende hamileymissin canim hadi hayirli olsun cok sevindim senin adina canim nasilsin iyimisin daha yeni ögrendin sanirim dimi?
canim bende ilk oglumda 2 aydan fazla kalmistim hastanede serumla yaşadım resmen ckk zordu ikincisinde ogluma bakicak kimsem olmadigi icin evde surundum resmen hamile kaldigimi ogrendigimden beri en büyük korkumdu bu bulantilar
canımmm benim evet çok şükür ben de hamileyim geçen hafta öğrendim. iyiyim şükürler olsun sizin kervanınıza ben de katıldımarkanızdan geliyorum
canımmm benim evet çok şükür ben de hamileyim geçen hafta öğrendim. Iyiyim şükürler olsun sizin kervanınıza ben de katıldım :d arkanızdan geliyorum
senin aniden kalktığın için tansiyonun düşmüş canım bence ondan bulantın olmuş dikkat et kendine yat dinlen bugün iyice. bebeğin de korkmuş heralde annesi sen korkunca :)
ayyy çok geçmiş olsun canım yaa allah şifa versin hepimizde farklı işte gelir geçer inşallah
Orda bir kesemi var nee :))) kızlar doktordan geliyorum,çok şükür minik keseceğim gözüktü..5 hafta 5 günlük falan dedi.. 10 gün sonra kalp atışı inşallah Eki Görüntüle 1110634
Sagolasin canim tabiki gecicek inşallah olsun bebeklerimiz saglikla buyusunler icimizde biz raziyiz dimi kislar :)insan bebegini kucağına aldiginda herseyi unutuyor zaten unutmasam üçüncüyü yapamazdim herhaldeayyy çok geçmiş olsun canım yaa allah şifa versin hepimizde farklı işte gelir geçer inşallah
sanırım ya öyle oldu boş şekerli şerbet yaptı eşim düzeldim. yazık o da panik oldu.
bugün de nöbetçi tek başına kaldımarayıp duruyo iyi misin die
sağol canım hep tvde görür dalga geçerdim hamile olup bayılanlara öyle bişe yok sanardım . başıma geldi
Sagolasin canim tabiki gecicek inşallah olsun bebeklerimiz saglikla buyusunler icimizde biz raziyiz dimi kislar :)insan bebegini kucağına aldiginda herseyi unutuyor zaten unutmasam üçüncüyü yapamazdim herhalde
ayy maşallah bende 10 gun sonra duyacagım...
Hayatımda ki en anlamlı ses olacak. Binlerce seni seviyorum'a bedel...
canımmm benim evet çok şükür ben de hamileyim geçen hafta öğrendim. iyiyim şükürler olsun sizin kervanınıza ben de katıldımarkanızdan geliyorum
senin yazını okuyunca ben de çok duygulandım. biz de 20li haftalarımızı görecek miyiz acaba zaman durmuş gibi ilerliyor :) senin de hayırlı olsun kızın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ne güzel ilgili esleriniz var insallah herkesin yuvası huzurla dolu olsun bebislerimizle birlikte :)aynen canım ara ara kasık ağrısı oluyo ya da gaz sancısı oluyo karnımı tutuyorum refleks. gözü hep üzerimde heralde nerde olsa hemen geliyo noldu iyi misin diye. hissettiklerimizi hissedebilseler keşke heyecanlarını daha güzel yaşarlardı
aynen canım ara ara kasık ağrısı oluyo ya da gaz sancısı oluyo karnımı tutuyorum refleks. gözü hep üzerimde heralde nerde olsa hemen geliyo noldu iyi misin diye. hissettiklerimizi hissedebilseler keşke heyecanlarını daha güzel yaşarlardı
Tatmin tebrik ederim çok sevindim...ilk 3 ay çok dikkat et canim...ben çok küstüm 6-12 hafta arasinda 5 kilo verdim....biraz yürüdüm kanamam oldu düşük tehlikesi gecirdim...kork diye yazmiyirum canim dikkat et şekerim..çok mutlu oldun
Haha guldurdun beni lili demekki tv dekiler gercekmis :))
Tatmin tebrik ederim çok sevindim...ilk 3 ay çok dikkat et canim...ben çok küstüm 6-12 hafta arasinda 5 kilo verdim....biraz yürüdüm kanamam oldu düşük tehlikesi gecirdim...kork diye yazmiyirum canim dikkat et şekerim..çok mutlu oldun
Ay canim ya cok sevindim gercekten insaAllah cok rahat gecer hamileliginBen de 4 aylik oldum gec döllenmeden dolayi sanirim dikkat etmem gerekiyormus biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?