2015 Şubat Anneleri

Benim iğne yerlerim şişme yapıyor yatakta dönerken acıyor yaw.

Dogum sonrası süstü ikramdi mevlüttü guzel hazrliklar incik cincik ugrasamam diyene hazir alternatif de var artik iyi oluyor. Kizimda hastaneye bebek formunda badem sekerleri almistik hastaneye en yakinlar gelir bizde esas hazrligi bebek mevludunde yapmistim ondan. Biblolu bebek çikolatasi ikram etmistik suslu lohusa bardaklariyla serbet bir de. Bu sefer buyuk kizimin doğumgünü ile yakin olcak diye ikili bi organizasyon yapayim istiyorum annemlrdeyken. Esas gelcek cevrem orda çünkü. Bebis icin lavanta keseleri ve yine süslü cikolata yaptirayim dedim. Kizimla bebisin ilk resmni buzdolabı magneti yaptririm eger yetsrse.ablamiz icin de bisey bulmam lazim henuz degisik bisey gelmedi aklima aslinda nakisli şirin havlular da guzel ama maliyetli oluyor sanirim. Hevesim cok da elim varmiyor babamın nakil durumu var her an hersey olablir nakil olursa ki insallah hayrlisiyla olsun tabiki de doguma denk gelirse butun planlar iptal olmak durumunda kalcak hatta cok uzun sure hastanede yaticagi icin dogumda yalniz kalablrm bile bu yuzden elim varmiyor simdiden hazrlmya. Kizimin mevludunde de yaptik yapicaz diye ikilemde kalmistik dedem hastanedeydi agirdi durumu tam yapalim artik dedik o gun de vefat etti dogum mevludunun nesesini cenaze kasveti aldi birden kotu tesaduf oldu.o yuzden simdi tedrginim hazrlik icin rabbim hem babama hem kuzuma saglik versin de gerisi bos tabi

Canim cok gecmis olsun. Allah zamaninda saglikli bi sekilde kucagina almani saglar insallah..

Canım ağır falan kaldırma lütfen. Ben birçok şeyi Migros'tan online olarak alıyorum kapıya kadar getiriyorlar. Tabii sebze meyvalar pazardaki gibi seçmede değil ama bir süre böyle idare edelim bir kilo bile taşıdıkça ağır geliyor insana.

Kızlar aranızda ikinci doz tetenozu yaptran oldumuu? Ben bgün şker yüklemesne gttim o arada tetenozuds yaptı erken gbi geldi bana?

Hemen hemen benim listemle aynıymış,sen ugulayabiliyormusun ?

Evet bu arada o listede birer dilim ekmek yazılmış ikişer dilim Yenebilirmiş. Ben ikişerden altı dilim tam bugday ekmeği yemeye çalışıyorum. Sabahları yumurta peynir yiyorum. Et ve sebze yemeklerini sürekli yapamıyorum. Protein bazen bakliyattan alıyorum. Salata da her gün yiyemiyorum ama sebze yemeğine benzer çok taneli çorba falan yapmaya çalışıyorum.

Ya bu saatlerde hep uykum geliyor benim artik dayanamıorum halbuki bugun dersm azdi eve gelip yattim dinlendim de ama gozum kapaniyo elde degil.esim de yok kiz cin gibi ayakta sizmaya da korkuyorum valla

Agir kaldiran ben degildim :) ama kimdi hatirlayamadim :)

Sivastayım canım bir yıl oldu

aa sen sivastamısın canım benim eşimde sivaslı ailesi hep oradalar- ayrıca bnm teyzemde oraya evli yıllardır orada yaşıyor. Rmazan bayramında oradaydık :) merkzdesiniz dimi ?

Bu arada @meLikeee iyi haberlerle gelmişsin canım çok sevindim artık bol bol dinlen dr.ları dinle gerekirse gelmek isteyn misafirlere durumu anlat riskli olduğunu söyle bunda küsecek vs. bişi yok bebeği görmeye bekleriz de zaten ne kaldı şurada 3 ay snrasına hepimizin bebişleri Allahın izniyle gelir dünyaya. Allah yardımcın olsun canım.
RAbbim hepimize vaktinde sağlıkla bir avazda doğurmak nasip etsin inşAllah :)

Kızlar aranızda ikinci doz tetenozu yaptran oldumuu? Ben bgün şker yüklemesne gttim o arada tetenozuds yaptı erken gbi geldi bana?

ben yaptırdım
ne aşısı olacağımı bilmeden gittm ikinci dozu oldum geldim

Ya bu saatlerde hep uykum geliyor benim artik dayanamıorum halbuki bugun dersm azdi eve gelip yattim dinlendim de ama gozum kapaniyo elde degil.esim de yok kiz cin gibi ayakta sizmaya da korkuyorum valla

Biz daha yeni akşam yemeği yicez :) güzel kızın kaçta uyuyor? Umarım onun da uykusu gelir de sen de rahatça uyursun canım.

kızlar bebek şekeri loğusa süsü konuşulmuş bende sabahtan beri onlara bakıyorum
sıradışı bişey olsun istiyorum sade ama zarif olsun istiyorum ama yok aradığım gibi bişey bulamıyorum
bebek şekeri yerine kokulu sabunlar yaptıracağım sadece ona karar verdim
gg dan bir model beğendim resmen bayıldım onu yaptırmaya karar verdim
ama sırada kapı süsü loğusa bardak süsleri takı yastığı var onlara karar veremiyorum

ben yaptırdım
ne aşısı olacağımı bilmeden gittm ikinci dozu oldum geldim
Bende şeker yüklemesi dye gttim aşı sürprz oldu ay neyse ikisinide atLattık yarın ayrıntılı ultrasonu kontrolüde atlatırsak ardından alışverişe çıkcaz rahatlicam :)

Benim çok fazla kasık ağrım oluyor kimsede yok mu benim gibi bel ağrım az ama kasık ağrım çok fazla geceleri hareket edemıyorum cidden bu arada cok geçmiş olSun

Canım kıyafet dışında alınacaklar şunlar beşik uyku seti + nevresim takımı alez alt açma bebek çantası biberon emzik tırnak makası seti tarak seti bi kaç kıyafetten de zarar çıkmaz alsın içinden geldiğince ama çok olmasın yani. Yorgan yaptırabilir mesela. Bunlar geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…