@meLikeee canım çok geçmiş olsun dursun yerinde sıpa daha çıkmalarına var onların :) 18. haftaya kadar günde 3 defa vajinal progestan bende kullandım inan çok iyi geliyor hiç zor gelmesin dik bacaklarını yat 15 dakika :)
ben en çok gün içinde şu saatten nefret ediyorum iğne saatim geldi nasıl zor geliyor
Canim cok gecmis olsun. Allah zamaninda saglikli bi sekilde kucagina almani saglar insallah..
Listeyi kaydettim belki şimdi görülür
Eki Görüntüle 1294050
Hemen hemen benim listemle aynıymış,sen ugulayabiliyormusun ?
aynıyım uyumamak için interneti açtım.Ya bu saatlerde hep uykum geliyor benim artik dayanamıorum halbuki bugun dersm azdi eve gelip yattim dinlendim de ama gozum kapaniyo elde degil.esim de yok kiz cin gibi ayakta sizmaya da korkuyorum valla
Agir kaldiran ben degildim :) ama kimdi hatirlayamadim :)Canım ağır falan kaldırma lütfen. Ben birçok şeyi Migros'tan online olarak alıyorum kapıya kadar getiriyorlar. Tabii sebze meyvalar pazardaki gibi seçmede değil ama bir süre böyle idare edelim bir kilo bile taşıdıkça ağır geliyor insana.
Puzzle ne puzzlesi ? Kaç parça ? Çok hoş gözüküyoEki Görüntüle 1293851 Eki Görüntüle 1293851 Bugün fiyonklu kadehler konusulmus. Ben de bugün lohusa şerbeti setimi yaptim. Ikiz olduklari icin hem pembe hem mavi kullanmak istedim:)
Agir kaldiran ben degildim :) ama kimdi hatirlayamadim :)
Sivastayım canım bir yıl oldu
Puzzle ne puzzlesi ? Kaç parça ? Çok hoş gözüküyo
Kızlar aranızda ikinci doz tetenozu yaptran oldumuu? Ben bgün şker yüklemesne gttim o arada tetenozuds yaptı erken gbi geldi bana?
Ya bu saatlerde hep uykum geliyor benim artik dayanamıorum halbuki bugun dersm azdi eve gelip yattim dinlendim de ama gozum kapaniyo elde degil.esim de yok kiz cin gibi ayakta sizmaya da korkuyorum valla
Bende şeker yüklemesi dye gttim aşı sürprz oldu ay neyse ikisinide atLattık yarın ayrıntılı ultrasonu kontrolüde atlatırsak ardından alışverişe çıkcaz rahatlicam :)ben yaptırdım
ne aşısı olacağımı bilmeden gittm ikinci dozu oldum geldim
Canım kıyafet dışında alınacaklar şunlar beşik uyku seti + nevresim takımı alez alt açma bebek çantası biberon emzik tırnak makası seti tarak seti bi kaç kıyafetten de zarar çıkmaz alsın içinden geldiğince ama çok olmasın yani. Yorgan yaptırabilir mesela. Bunlar geldi aklımaselam kızlar
kayınvalidem alışverişi hemen yapmak istiyor
ben daha 28 e kadar bekleyelim diyorum ama alalım hazır bulunsun eksiklerimizi görelim diyor
şimdiden kıyafet almayacağım zaten bir sürü gelen olacağı için ve kışın doğacağından kıyafeti çok almayı düşünmüyorum
şimdilik battaniye alt açma hastane çıkışı zıbın falan alırım diye düşünüyorum ama başka neler almalıyım
aslında biz bunların hiçbirini almayı düşünmüyorduk bir aile dostumuz gecen yaz doğum yaptı
onada doktorlar hep kız demişti ama erkek oldu
durumları çok çok iyi olduğundan kız diye aldıkları hiçbirşeyi kullanmamışlar öylece paketlerde duruyormuş
eşime içinize sinerse size verelim demişler bizde kayınvalideme beşik ve bebek arabasını aldırırız diyorduk
ama kadına söyleyemedim çekindim torunuma özeniyorum diyor
ne yapsam bilemedim en azından kıyafet dışı eşyalarını alsam neler olabilir bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?