2015 Şubat Anneleri

Biz daha yeni akşam yemeği yicez :) güzel kızın kaçta uyuyor? Umarım onun da uykusu gelir de sen de rahatça uyursun canım.

En eerken on malesef okula ragmen yorulmuyor nasıl bi eneeji varsa mubarek

aa evet sabunlar da vardi bak onlar da cok hos cidden; )

Aynı şoruyu sorucaktım. Hatta hepimiz birer puzzle alsak da Şubat'a kadar bitirsek mi ki kafamızı başka şeylere takmamış oluruz :)
Ben çok severim puzzle yapmayı bi tane tablo olacak var bekliyo onu yapıştırmasaydım bozar bozaryapardım :)

Güzel bulduklarını atarmısın bakayım bende farklı bişeyler istyorum

İnşallah faydası olur,ben de 2-3 gündür geceleri aç aç uyuyorum ama değer, inşallah bebeğimizi kucağımıza alınca herşey bitecek...

Ya bende hafta sonu gezinirken seramik hediyeliklerden baktim. Küçük güvercinler hoşuma gitti belki onlar olabilir. Yada düşündüğümüz isimle ilgili bir figür. 50 tane olsa yeter zaten bana. Bu arada şerbetlik yapmis yukarida bir arkadaş begendim bende öyle birşey yapim. Of varya hiçbirşey yapasim yok. Ne istekloydim onceden.

ben weewellin temassiz ates olcerini aldim. deniyoruz arada bir yerin sicakligini kac olcerse bikac kez olctugunde de degismiyor gostergesi yani yanlis sonuc vermiyor. kulaktan olcturmuyormus bebekler ozellikle biraz buyudumu sorun oluyormus.

ben weewellin temassiz ates olcerini aldim. deniyoruz arada bir yerin sicakligini kac olcerse bikac kez olctugunde de degismiyor gostergesi yani yanlis sonuc vermiyor. kulaktan olcturmuyormus bebekler ozellikle biraz buyudumu sorun oluyormus.
bgn trendyolda gördüm weewellin ateş ölçerini indirimliydi baya iyi mi ki

Bende şeker yüklemesi dye gttim aşı sürprz oldu ay neyse ikisinide atLattık yarın ayrıntılı ultrasonu kontrolüde atlatırsak ardından alışverişe çıkcaz rahatlicam :)

ben ayrıntılıyıda çıkardım aradan sadece kıyafet alışverişi kaldı onuda cuma yapacağız inşallah :)

offf neler çıkıyor eşeledikçe
en iyisi liste yapıp alışverişte listeyi kullanmak

aa evet sabunlar da vardi bak onlar da cok hos cidden; )

bi model beğendim çok hoşuma gitti yaaa

Güzel bulduklarını atarmısın bakayım bende farklı bişeyler istyorum

tabi canım ben kendim için beğendiğim modeli atarım şimdi

bencede şekerden daha iyi yenmeyen hediyeler

Benim iğne yerlerim şişme yapıyor yatakta dönerken acıyor yaw.

şişme falan yokta göbek büyüdükçe yapacak yerler azaldı bir de aşırı bir acıma olmaya başladı sanırım bacağa veya kola geçicem. yoksa dayanamıyorum acımasına hiç acımıyordu yeni başladı göbek büyüdükçe

kızlar beğendiğim sabun bu
kokoş bebek sabun olarak geçiyor dilersek kutuluda yapıyorlarmış

Eklentiler

• 127852054_tn50_0.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 109
  • 127852054_tn50_1.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 119
ben de şu kokulu tasları begendim belki üstüne eylül de yazdırırım

Eklentiler

• taşş.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 104

merkezdeyiz bir yıl oldu pek gelişmiş bir yer değil ama daha önceki yaşadıgımız yere bakarsak burası bize Paris gibi geliyor..

kızlar beğendiğim sabun bu
kokoş bebek sabun olarak geçiyor dilersek kutuluda yapıyorlarmış
Aa çook tatlıı tabi bebek kız olunca çeşitler daha tatlıı.vallaha bizde yarın hastaneden sonra gitcez bi mobilyalar bbebek çantası bide benm gecelk pijama falan kalck işte.ya aklıma gelmişken ne alcz biz doğm için gecelik mi pijama mı aklımda deli sorulaar :))

gecelik iyi oluyor diyorlar ama sen 1 gecelik 2 pijama ya da tam tersi ikisinden de al istersen canım ben öyle yapıcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…