Biz daha yeni akşam yemeği yicez :) güzel kızın kaçta uyuyor? Umarım onun da uykusu gelir de sen de rahatça uyursun canım.
kızlar bebek şekeri loğusa süsü konuşulmuş bende sabahtan beri onlara bakıyorum
sıradışı bişey olsun istiyorum sade ama zarif olsun istiyorum ama yok aradığım gibi bişey bulamıyorum
bebek şekeri yerine kokulu sabunlar yaptıracağım sadece ona karar verdim
gg dan bir model beğendim resmen bayıldım onu yaptırmaya karar verdim
ama sırada kapı süsü loğusa bardak süsleri takı yastığı var onlara karar veremiyorum
Ben çok severim puzzle yapmayı bi tane tablo olacak var bekliyo onu yapıştırmasaydım bozar bozaryapardım :)Aynı şoruyu sorucaktım. Hatta hepimiz birer puzzle alsak da Şubat'a kadar bitirsek mi kikafamızı başka şeylere takmamış oluruz :)
Güzel bulduklarını atarmısın bakayım bende farklı bişeyler istyorumkızlar bebek şekeri loğusa süsü konuşulmuş bende sabahtan beri onlara bakıyorum
sıradışı bişey olsun istiyorum sade ama zarif olsun istiyorum ama yok aradığım gibi bişey bulamıyorum
ama sırada kapı süsü loğusa bardak süsleri takı yastığı var onlara karar veremiyorum
Evet bu arada o listede birer dilim ekmek yazılmış ikişer dilim Yenebilirmiş. Ben ikişerden altı dilim tam bugday ekmeği yemeye çalışıyorum. Sabahları yumurta peynir yiyorum. Et ve sebze yemeklerini sürekli yapamıyorum. Protein bazen bakliyattan alıyorum. Salata da her gün yiyemiyorum ama sebze yemeğine benzer çok taneli çorba falan yapmaya çalışıyorum.
kızlar bebek şekeri loğusa süsü konuşulmuş bende sabahtan beri onlara bakıyorum
Temazsız ateş ölçer konusunda ne düşünüyorsun canım? Kızılötesi ışınla çalışıyormuş üç dört cm uzaktan ölçüyomuş. Eşim ondan istiyor mühendis kafası aklına yatmış bikere ben kulaktan ölçen alıcam dedim bu daha iyi diyo. Araştırıyorum ben de.
bgn trendyolda gördüm weewellin ateş ölçerini indirimliydi baya iyi mi kiben weewellin temassiz ates olcerini aldim. deniyoruz arada bir yerin sicakligini kac olcerse bikac kez olctugunde de degismiyor gostergesi yani yanlis sonuc vermiyor. kulaktan olcturmuyormus bebekler ozellikle biraz buyudumu sorun oluyormus.
Bende şeker yüklemesi dye gttim aşı sürprz oldu ay neyse ikisinide atLattık yarın ayrıntılı ultrasonu kontrolüde atlatırsak ardından alışverişe çıkcaz rahatlicam :)
Canım kıyafet dışında alınacaklar şunlar beşik uyku seti + nevresim takımı alez alt açma bebek çantası biberon emzik tırnak makası seti tarak seti bi kaç kıyafetten de zarar çıkmaz alsın içinden geldiğince ama çok olmasın yani. Yorgan yaptırabilir mesela. Bunlar geldi aklıma
aa evet sabunlar da vardi bak onlar da cok hos cidden; )
Güzel bulduklarını atarmısın bakayım bende farklı bişeyler istyorum
Ya bende hafta sonu gezinirken seramik hediyeliklerden baktim. Küçük güvercinler hoşuma gitti belki onlar olabilir. Yada düşündüğümüz isimle ilgili bir figür. 50 tane olsa yeter zaten bana. Bu arada şerbetlik yapmis yukarida bir arkadaş begendim bende öyle birşey yapim. Of varya hiçbirşey yapasim yok. Ne istekloydim onceden.
Benim iğne yerlerim şişme yapıyor yatakta dönerken acıyor yaw.
ben de şu kokulu tasları begendim belki üstüne eylül de yazdırırımkızlar bebek şekeri loğusa süsü konuşulmuş bende sabahtan beri onlara bakıyorum
kızlar beğendiğim sabun bu
kokoş bebek sabun olarak geçiyor dilersek kutuluda yapıyorlarmış
kızlar beğendiğim sabun bu
ben de şu kokulu tasları begendim belki üstüne eylül de yazdırırım
evet öyleBunu bende beğenmiştim,2200 herhalde tanesi değil mi?
Kozlar bunlar hangi sitelerden guvenilirmi ?
instagramdan bnmki ben bikaç defa bişiler aldım.. şansıma mı bilmem ama herhangi bi sorun yasamadım böyle güzel seyler çok oluyor instagramdaKozlar bunlar hangi sitelerden guvenilirmi ?
aa sen sivastamısın canım benim eşimde sivaslı ailesi hep oradalar- ayrıca bnm teyzemde oraya evli yıllardır orada yaşıyor. Rmazan bayramında oradaydık :) merkzdesiniz dimi ?
Bu arada @meLikeee iyi haberlerle gelmişsin canım çok sevindim artık bol bol dinlen dr.ları dinle gerekirse gelmek isteyn misafirlere durumu anlat riskli olduğunu söyle bunda küsecek vs. bişi yok bebeği görmeye bekleriz de zaten ne kaldı şurada 3 ay snrasına hepimizin bebişleri Allahın izniyle gelir dünyaya. Allah yardımcın olsun canım.
RAbbim hepimize vaktinde sağlıkla bir avazda doğurmak nasip etsin inşAllah :)
Aa çook tatlıı tabi bebek kız olunca çeşitler daha tatlıı.vallaha bizde yarın hastaneden sonra gitcez bi mobilyalar bbebek çantası bide benm gecelk pijama falan kalck işte.ya aklıma gelmişken ne alcz biz doğm için gecelik mi pijama mı aklımda deli sorulaar :))kızlar beğendiğim sabun bu
gecelik iyi oluyor diyorlar ama sen 1 gecelik 2 pijama ya da tam tersi ikisinden de al istersen canım ben öyle yapıcmAa çook tatlıı tabi bebek kız olunca çeşitler daha tatlıı.vallaha bizde yarın hastaneden sonra gitcez bi mobilyalar bbebek çantası bide benm gecelk pijama falan kalck işte.ya aklıma gelmişken ne alcz biz doğm için gecelik mi pijama mı aklımda deli sorulaar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?