çok sağol canım uzak kalmaya çalışsanda gelip seni buluyor rabbim bu günlerimizi aratmasın
aspirinide bir saat geç içtim unutmuşum onada canım sıkıldı
ayyy severim ben sizi yaaa göbüşe bakan itibariyle kızım ve ben :)
valla ben zayıf hamile kalmadım ama nedense vücut almadı sadece göbek aldı top gibi karnım bide göğüsler büyüdü 80 dim şimdi 95 aldım ama merak etme sütün göğüs büyümesiyle bence alakası yok benim arkadaşımında büyümedi kız 75 takardı doğuma 80 taktı maşallah sütü boldu yani 100 beden olan arkadaşım hiç emziremedi
bende iki gün önce oldu adet olucakmışım gibi hem kasıklarım ağrıdı hem de belim. ama öyle periyodik gelip geçn bi ağrı değildi sürekliydi. doktorumu aradım hemen bir magnezyum iç ve ılık duş al,yarım saate geçmezse tekrar görüşelim dedi. çok şükür geçti. böyle durumlarda doktorla iletişim kurmak en iyisiCiddi bişi olduğunda adet olucakmış gibi ağrılar olucakmış.
an itibariyle kızım ve ben :)
Kokular hazir olarak satiliyor. Tasi yaptiktan sonra kutusuna koyup kokusunu sıkıyorlar ustune ve kutuyu kapatiyorlar. Boykece koku tasa geciyor. Kutuyu acana kadar muhafaza ediyor.kutuyu acinca bir sure sonra koku azaliyor tabiiÇok güzelmiş. Alçı sabundan daha kolay olsa gerek. Kokulu olması için ne yapıyorlar acaba? Ayyy kendim yapabilsem ben de yapmayı isterim.
bende iki gün önce oldu adet olucakmışım gibi hem kasıklarım ağrıdı hem de belim. ama öyle periyodik gelip geçn bi ağrı değildi sürekliydi. doktorumu aradım hemen bir magnezyum iç ve ılık duş al,yarım saate geçmezse tekrar görüşelim dedi. çok şükür geçti. böyle durumlarda doktorla iletişim kurmak en iyisi
maşallah kız seninki göbekmi sen beni görsenan itibariyle kızım ve ben :)
Çok güzel maşallahzayıf olunca göbek direk çıkıyor işte
ayyy severim ben sizi yaaa göbüşe bak
Kokular hazir olarak satiliyor. Tasi yaptiktan sonra kutusuna koyup kokusunu sıkıyorlar ustune ve kutuyu kapatiyorlar. Boykece koku tasa geciyor. Kutuyu acana kadar muhafaza ediyor.kutuyu acinca bir sure sonra koku azaliyor tabii
zayıfsın bacım sen hemende verirsin doğum yapınca eminimvalla sütüm olsun bebeğpimi emzireyim başka bişey istemiyorum büyümeselerde olur
yazları denize girerken bikini çıkacak diye korkuyorum o bile tam destekli
maşallah kız seninki göbekmi sen beni görsenfüze var önümde foto yükleyemiyom ki yüklense koyarım
zayıfsın bacım sen hemende verirsin doğum yapınca eminim
onlarında sizin geleceğinizi bile bile istemeleri abes olmuş ama sen takma eşin çekmem dediyse çekmez canım
arada sen hatırlat çekmeni istemiyorum falan diye
ben geçenlerde eşime kızdım bu konuda
konu biraz farklı ama tamda bebeğimiz olacakken savurganlık yapmasına kızdım
alışverişe gitti arkadaşıyla arkadaşı 1,500 liraya ayakkabı almış kendisine
giyecek bişey almamış
ertesi gün eşimi arıyor giyecek bişeyim yok bana seninkilerden ver diye
ayakkabının kutusunu görünce gözlerim yerinden fırladı zaten
bide onu duyunca kızdım
sen enayimisin kendi mallarını ona veriyosun hemde geri gelmeyeceğini bile bile
o neden kendine 1,500 lira verip ayakkabı alıyorda bi sweat alamıyor dedim
verir geri dedi eşim
çok beklersin 3 senedir aldığı neyi geri getirdi şimdiye kadar bişey demedim ama artık benim doğmamış çocuğumun rızkını engelliyor bu adam sen şimdi 2 ay sonra kıyafetim kalmadı deyip tekrar alacaksın dedim
ben razı değilim geri getirsin dedim
eşime dank etti çocuğumuzun rızkı razı değilim deyince
sende öyle duygusal yönden gir konuşmaya belki o zaman kesin karar verir çekmez
dur bak olursa yüklücem göbüşü :)en az 1 hafta görüşmediğim arkadaşlar sivrilmiş iyice diyor ama bana hala büyümüş gibi gelmiyor sadece bu hafta daha belirgin oldu gibi geliyor bana.
an itibariyle kızım ve ben :)
:) o da bi taktik :)ne yapayım bende hemen ikinciyi yaparım ikinciden sonra kilolar kalıyor diyorlar
böyle düşünerek haksızlıkmı ediyorum diye düşünüyorum daha geçen ay konuştuk evlendiğimizden beri kredi ödüyoruz en korktugumşey faiz bian önce bitsin de şu evden faiz bi çıksın derken bitmeden biri daha başlayacak çok zorlanmadıgımız sürece kredi işine birdaha girmeyelim diye karar almıştık
çeksin versin diyecem hadi toplu ödeyemedi nasılsa oğlum öder mantıgıyla yaklaşabilir o potansiyelde var ben en cok ondan korkuyorum faize girmeni istemiyorum dedim açıkca bakalım ne olacak
onlarında sizin geleceğinizi bile bile istemeleri abes olmuş ama sen takma eşin çekmem dediyse çekmez canım
arada sen hatırlat çekmeni istemiyorum falan diye
ben geçenlerde eşime kızdım bu konuda
konu biraz farklı ama tamda bebeğimiz olacakken savurganlık yapmasına kızdım
alışverişe gitti arkadaşıyla arkadaşı 1,500 liraya ayakkabı almış kendisine
giyecek bişey almamış
ertesi gün eşimi arıyor giyecek bişeyim yok bana seninkilerden ver diye
ayakkabının kutusunu görünce gözlerim yerinden fırladı zaten
bide onu duyunca kızdım
sen enayimisin kendi mallarını ona veriyosun hemde geri gelmeyeceğini bile bile
o neden kendine 1,500 lira verip ayakkabı alıyorda bi sweat alamıyor dedim
verir geri dedi eşim
çok beklersin 3 senedir aldığı neyi geri getirdi şimdiye kadar bişey demedim ama artık benim doğmamış çocuğumun rızkını engelliyor bu adam sen şimdi 2 ay sonra kıyafetim kalmadı deyip tekrar alacaksın dedim
ben razı değilim geri getirsin dedim
eşime dank etti çocuğumuzun rızkı razı değilim deyince
sende öyle duygusal yönden gir konuşmaya belki o zaman kesin karar verir çekmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?