2015 Şubat Anneleri

çok sağol canım uzak kalmaya çalışsanda gelip seni buluyor rabbim bu günlerimizi aratmasın
aspirinide bir saat geç içtim unutmuşum onada canım sıkıldı

Bir iki saatten bişey olmamalı. Kan sulandırıcıyı akşam yatmadan önce yapıyorum ben bazen uyuyakaldığım oluyor hemen kalkıp yapıyorum. Allahım korusun inşallah bebişleri.

valla sütüm olsun bebeğpimi emzireyim başka bişey istemiyorum büyümeselerde olur
yazları denize girerken bikini çıkacak diye korkuyorum o bile tam destekli

Ciddi bişi olduğunda adet olucakmış gibi ağrılar olucakmış.
bende iki gün önce oldu adet olucakmışım gibi hem kasıklarım ağrıdı hem de belim. ama öyle periyodik gelip geçn bi ağrı değildi sürekliydi. doktorumu aradım hemen bir magnezyum iç ve ılık duş al,yarım saate geçmezse tekrar görüşelim dedi. çok şükür geçti. böyle durumlarda doktorla iletişim kurmak en iyisi

Çok güzelmiş. Alçı sabundan daha kolay olsa gerek. Kokulu olması için ne yapıyorlar acaba? Ayyy kendim yapabilsem ben de yapmayı isterim.
Kokular hazir olarak satiliyor. Tasi yaptiktan sonra kutusuna koyup kokusunu sıkıyorlar ustune ve kutuyu kapatiyorlar. Boykece koku tasa geciyor. Kutuyu acana kadar muhafaza ediyor.kutuyu acinca bir sure sonra koku azaliyor tabii

Evet işte özellikle ağrıda arayın diyorlar.

Kokular hazir olarak satiliyor. Tasi yaptiktan sonra kutusuna koyup kokusunu sıkıyorlar ustune ve kutuyu kapatiyorlar. Boykece koku tasa geciyor. Kutuyu acana kadar muhafaza ediyor.kutuyu acinca bir sure sonra koku azaliyor tabii

O zaman yapabilirsem ben de bir deneyeyim. Alçı zaten zararsız kalıp da bulabilirsem kendim yapabilirim

maşallah kız seninki göbekmi sen beni görsen füze var önümde foto yükleyemiyom ki yüklense koyarım

en az 1 hafta görüşmediğim arkadaşlar sivrilmiş iyice diyor ama bana hala büyümüş gibi gelmiyor sadece bu hafta daha belirgin oldu gibi geliyor bana.

böyle düşünerek haksızlıkmı ediyorum diye düşünüyorum daha geçen ay konuştuk evlendiğimizden beri kredi ödüyoruz en korktugumşey faiz bian önce bitsin de şu evden faiz bi çıksın derken bitmeden biri daha başlayacak çok zorlanmadıgımız sürece kredi işine birdaha girmeyelim diye karar almıştık
çeksin versin diyecem hadi toplu ödeyemedi nasılsa oğlum öder mantıgıyla yaklaşabilir o potansiyelde var ben en cok ondan korkuyorum faize girmeni istemiyorum dedim açıkca bakalım ne olacak

sen haklısın canım bizde evlendiğimizden beri borç ödüyoruz kendi borcumuzo lmasına rağmen belimizi büküyor inşallah eşin çekmez kredi falan
sen dediğim gibi arada hatırlat rızkımızı kesme falan de

Canım yaa eşinin ailesi sıkışmış ondan istemişler para. Belki gerçekten zor durumdalar. Şimdi eşi de arada kalacak. Hem ödiycek demişler belki toplu para işlerine bile yarayabilir. Allah kimseye muhtaç etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…