2015 Şubat Anneleri

Kepek ekmeği kansızlıkta iyi bişey değil. Demir emilimini azaltıyor. En iyisi tam buğday ekmeği. Karatayın hepsi aynı dediğini bilmiyodum.
evet o her türlü ekmeğe karşı. dukan abi yulafın çok faydalı olduğunu söylüyor yulaf kepeğinden ekmek yiyebilirsiniz dıyor ama canan hanım çok fitseniz ve hareketlı bır yasamınız varsa Erzurum yöresınde bırde bızım taraflarda ekşi hamurdan mayalayarak ekmek yapılır lavaş ekmek . ondan bir tane olmak kaydıyla yıyebılırsınız dıyor.

Antalya'dayım muşmulanın tam mevsimi yeni dünya baharda.Köylülerden dalından yeni koparılmış alıyorum.

Ben aynı zamanda çıkıyorlar sanıyordum. Allah ne güzel Dalı'ndan tazecik alıyorsun. Ben muşmula yemeyeli yıllar olmuştur herhalde. Ama markete gidince Bakıcam varsa alıcam

İletirim canım. Şu an kampanyası var e-bebekte aslında. Ama dolap vs.aldık şimdi alamayız ocakta alırız Allahın izniyle. Yazarım ben sana kullanışlı olup olmadığını.

Erzurum dedin de canım maraşın tarhanasını çekti . Ne alakaysa işte bağladım bi yerden

Biz kraft air twist aldık kardeşimde wollex aldı.. o memnun ama çocuğun pusetini kaldırmadan yönünü değiştirmek güzel bi özellik ve tek kraft ta vat

kızlar bugun çok kasık ağrım var yaaa bi sağdan bi soldan giriyo. taa 2,5-3 aylıkken olan ağrılar ile aynı.yaşayan ya da fikri olan var mı?

E
Ediyorum canım şimdi yine patates haşladım canım bir Sürü şey istiyor ama yiyemiyorum

Biz orda sanırım heyecan ve stres yaptık. Benim de değerlerim düşük çıkıyor. Diyet yapıyorum ama fazla da abartmayabilirim

kızlar bugun çok kasık ağrım var yaaa bi sağdan bi soldan giriyo. taa 2,5-3 aylıkken olan ağrılar ile aynı.yaşayan ya da fikri olan var mı?
Çalışmıyosan uzan dinlen canım soluna yat. Rahatla biraz. Geçmezse ara doktorunu hiç çekinme

yatmak bir elime geçseeee
az kaldı dayan biraz diyecem de izne cıktıgın zamanda zaten ıstesende rahat yatamaycaksın. artık bızım ıcın yatmak,uyumak, dinlenmek ikinci bahara kaldı. şimdi akşamdan yatabıldıgımız kadar yatalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…