Ozeline gore degisiyor ucretler. Bazi hastanelerin saglikli cocugu kuvoze koyduklarini duydum para icin. Bu acilardan devlet iyi. Ama baska acilardan kotu..Kizlar bildigim kadariyla dogumdan sonra bebek kuvezde falan bile olsa belli bi sure hic bir ucret odemiyosun ozelde yanlismi biliyorum acaba allah gostermesinde ameliyat falan haric tabi
işin aslı başkaymışvalla esım oglen gelırse o yemegı oglen aksam gelırse aksam yerız ,farketmıyor yanı hangı ogun olduğu..
tarhana çorbası ve barbunya pişirdim ben..yedık bıle çoktan.. aksamı yemek yemeden meyveyle flan gecıstırıyoz
bız cok sey yasadık hemde daha ustunden 2 3 ay gectıgecmedı..bana telde senın allah belanı versın dıyen kadın ne hakla doğumumda yanıma gelıp bana bakmak ısteyebılır? ona gel demektense kımsesız kalmayı yeglerım Allah yardım edecektır zıra..sankı annem geldıgınde afedersın altıma pansuman mı yapacak..yemek yapıp bulasıkmı yıkıcak evmı temızlıcek..bızde herkes ılgı ıster ..ama böyle bır durumda geberecegımı bılsem gel demem degılkı yüzüne bakmam konuşmam dahı..
esıme gelınce o tarafını aylar once bellı ettı..bana sormadan gel diyemez.banada sorsa ne cevapalacagını bılır..bılmıyorum ıkı ucu...
Arkadaş ısrarla medela swing ve ameda cift taraflı yı tavsiye ettiyaptığım araştırmalar netıcesınde..
sut sağma ve saklama konusunda en belırgın markalar..
medela,avent ve lansınoh..
aventın manuel pompası ndan kullananlarcok memnun..
medelanın elektırıklısınden...
lansınohun da ozellıkle saklama posetlerınden...
bacımmm yabancı bir kaynakta vardı şey karanlık bir odada üstüne alıcan battaniyeyi beline hafif bir yastık koyucan eşin bacak arana geçicek ayırıcan bacağını ve ışıldak tutucannn vajinana doğru... biz denedik komik oluyor amaa sonraki hafta dönmüştü bebekkk..
5 dkk öyle durucann sırt üstü oluyor ya azcık yorucu ama gülme krizine giriyonn azcık zor geliyor bu sürede baba aşağıda konuşunca da sese de duyarlı oluyormuş bebek o yöne dönebiliyor... tabi bunları bebeğin en hareketli olduğu anda yap durup dururken uyurken yapma... biz akşma 8-10 arası çok hareketlenirdi o zaman denemiştikkk...
sonra gün içindede sanki bir halıyı gırdırlarsın ya öyle köpek yürüyüşü yaptımmm evde 1 dkk falannn onuda günde 3 kez yap... çok ani harekeler değil bunlar durupda bebeği dışardan elle döndürme çalışmaları da değil o yüzden klasik egzersizlermiş...
birde inşirah suresi okuyup secdeye gitmek var... artık onuda yapabilirsin... gerçi yine dizlerinin üstüne çöküyon yaa etkileyici olabilir....
Canım ne desem yalan olur. Hiç anlamam devlet işlerindenCnm ya doğum parasıyla ilgili bi sorum olacak.Şimdi 32 haftalıkken doktordan 8 haftalık raporumu alıp başvurumu yapıcam atıyorum başvurumu yaptıktan 1-2 hafta içinde işten ayrılırsam sıkıntı olurmu yani raporlu olduğun sürece çıkışının yapılmaması mı gerekiyor?
sımdı degıl 38. haftaya gel hala dönmezse ıstedıgını yap ..benden sana ızınÇok ilginç bilemedim denesem mi
Çıplak mıydınbacımmm yabancı bir kaynakta vardı şey karanlık bir odada üstüne alıcan battaniyeyi beline hafif bir yastık koyucan eşin bacak arana geçicek ayırıcan bacağını ve ışıldak tutucannn vajinana doğru... biz denedik komik oluyor amaa sonraki hafta dönmüştü bebekkk..
5 dkk öyle durucann sırt üstü oluyor ya azcık yorucu ama gülme krizine giriyonn azcık zor geliyor bu sürede baba aşağıda konuşunca da sese de duyarlı oluyormuş bebek o yöne dönebiliyor... tabi bunları bebeğin en hareketli olduğu anda yap durup dururken uyurken yapma... biz akşma 8-10 arası çok hareketlenirdi o zaman denemiştikkk...
sonra gün içindede sanki bir halıyı gırdırlarsın ya öyle köpek yürüyüşü yaptımmm evde 1 dkk falannn onuda günde 3 kez yap... çok ani harekeler değil bunlar durupda bebeği dışardan elle döndürme çalışmaları da değil o yüzden klasik egzersizlermiş...
birde inşirah suresi okuyup secdeye gitmek var... artık onuda yapabilirsin... gerçi yine dizlerinin üstüne çöküyon yaa etkileyici olabilir....
kız ben degılım bunu yazanÇıplak mıydın
aaa ben niye gormedim onu gidip gidip normal salep içiyorum
bacımmm yabancı bir kaynakta vardı şey karanlık bir odada üstüne alıcan battaniyeyi beline hafif bir yastık koyucan eşin bacak arana geçicek ayırıcan bacağını ve ışıldak tutucannn vajinana doğru... biz denedik komik oluyor amaa sonraki hafta dönmüştü bebekkk..
ama bak pozısyonu dusununce bebegınde ısıga yoneldıgı gercegınıde akla getırınce mantıksız da degıl..ortam karanlık adam karısının munusune ışık tutmus bebek ısıga doğru dönmüş
bilemedim bikız ben degılım bunu yazan
ben alıntı yapıyorum mesela bunu 2014 aralık annelerı topıcınde gordum..bılınclı kaıdnlar bılgıvermısbende ordan çaldım sızı bılınclendırdım
birini baana gonder , ben ahstanedeyken evdeki çocuklara baksin : )) kavga etmesinler bosuna : )olur kesin annem fazla pinpiriklidir kaynanam daha rahattır. biri şöle yapalım biri böle yapalım derse arada kalan ben olcam
ben zaten aksamlari az yerim canimdaKızlar akşam Yemeğini hafif yersek sabaha ödem az oluyor üzülmeyin geridönüşü olmayan kglara gelmedik :)
Bende 12 kg aldım zaten biraz kilolu kaldım bu hafta 2 kg birden aldım 10 kg di 12 olduKızlar akşam Yemeğini hafif yersek sabaha ödem az oluyor üzülmeyin geridönüşü olmayan kglara gelmedik :)
birini baana gonder , ben ahstanedeyken evdeki çocuklara baksin : )) kavga etmesinler bosuna : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?