2015 Şubat Anneleri

ilk düşüğümü devlette ikinci kürtajımıda özelde oldum ..devlette hijyen konusunda rahatsız olmuştum... ebeler çok iyi davranmıştı ama hemşirelerden biri benimle aynı odada kalan düşük yapan bayanla papaz olmuştu hakaret bile etmişti kadını aşağı gördü laflarıyla kadında aşağı kalmadı rezil etti bütün dogum katına doktorların kulağına gitti bu tartışma hemşireyi çektiler köşeye hastaya nasıl davranması gerektiği konusunda öğüt verdiler bunu lisans eğitimi sırasında almamış anlaşılan hemşire gün boyu asık suratla işini yaptı durdu doktorların bilinçli davranışlarını takdir ettim doğrusu..
ikinci kürtajda özeldeydim doktorda ebelerde gayet iyidi hijyen konuunda memnun kaldım rahatsız bir durumla karşılaşmadım..
bu birazda şans meselesi..ama ben devletin daha tecrübeli ebe ve doktorlar çalıştırdıgını biliyorum ilg yok ama işlerini en doğru şekilde yapıyorlar..

Kizlar bildigim kadariyla dogumdan sonra bebek kuvezde falan bile olsa belli bi sure hic bir ucret odemiyosun ozelde yanlismi biliyorum acaba allah gostermesinde ameliyat falan haric tabi
Ozeline gore degisiyor ucretler. Bazi hastanelerin saglikli cocugu kuvoze koyduklarini duydum para icin. Bu acilardan devlet iyi. Ama baska acilardan kotu..

işin aslı başkaymış

bence de devlet daha tecrübeli oluyor ama özelde de ilgi alaka ve hijyen daha iyi oluyor. ben de özele gidiyorum başından beri muayenelerimi. hiç devlete gitmedim. hatta ilk kadın doğum muayenemi de yine şuanki druma olmuştum. çok ilgili davranmıştı beni rahatlatmıştı. o yüzden aynı drla devam ettim. şuanlık memnunum. doğumu da onda yapacağım kısmetse. eve de araba ile 10 dklık mesafede. doğuma kendisi girecek ama oldu da aksilik olursa yine bayan dr var. yan odasında gülçin hnm. onun gireceğini söyledi. bayan tercihimdi.

bacımmm yabancı bir kaynakta vardı şey karanlık bir odada üstüne alıcan battaniyeyi beline hafif bir yastık koyucan eşin bacak arana geçicek ayırıcan bacağını ve ışıldak tutucannn vajinana doğru... biz denedik komik oluyor amaa sonraki hafta dönmüştü bebekkk..
5 dkk öyle durucann sırt üstü oluyor ya azcık yorucu ama gülme krizine giriyonn azcık zor geliyor bu sürede baba aşağıda konuşunca da sese de duyarlı oluyormuş bebek o yöne dönebiliyor... tabi bunları bebeğin en hareketli olduğu anda yap durup dururken uyurken yapma... biz akşma 8-10 arası çok hareketlenirdi o zaman denemiştikkk...
sonra gün içindede sanki bir halıyı gırdırlarsın ya öyle köpek yürüyüşü yaptımmm evde 1 dkk falannn onuda günde 3 kez yap... çok ani harekeler değil bunlar durupda bebeği dışardan elle döndürme çalışmaları da değil o yüzden klasik egzersizlermiş...
birde inşirah suresi okuyup secdeye gitmek var... artık onuda yapabilirsin... gerçi yine dizlerinin üstüne çöküyon yaa etkileyici olabilir....

Arkadaş ısrarla medela swing ve ameda cift taraflı yı tavsiye etti

Çok ilginç bilemedim denesem mi

Canım ne desem yalan olur. Hiç anlamam devlet işlerinden

Çıplak mıydın

ama bak pozısyonu dusununce bebegınde ısıga yoneldıgı gercegınıde akla getırınce mantıksız da degıl..ortam karanlık adam karısının munusune ışık tutmus bebek ısıga doğru dönmüş

VALLA BEN DE OKURKEN KOPTUM : )

Kızlar akşam Yemeğini hafif yersek sabaha ödem az oluyor üzülmeyin geridönüşü olmayan kglara gelmedik :)
ben zaten aksamlari az yerim canimda
geri donusu olmaayn kilolar ne demek, belli bi sayinin ustumu oluyor tartida
benim rekorum 75 valla, onu geçmesemde yakalrim herhalde , gerçi bu bi 10 kg daha demek
3 ayda ama ne biliyim kendime hiç guvenmiyorum
bari kis gelmesede yuruseydim oda yok : ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…