2015 Şubat Anneleri

Tebrik ederim ne gzl hiç kendini bırakmamışsın,

Süt içemiyorum ama peynir ve yoğurt yiyerek yerini doldurmaya çalışıyorum diyen hamiş arkadaşlar var mı aranızda ? Ben içemiyorum oğlum 10 aylık çıkarmaya başladı dişlerini acaba ben süt içmedim diye mi geç çıktı diyorum

Kızlarrr neler yapıyorsunuz?
mıdemdekıler ağzıma gelıp duruyor ben ınatla cakkıdı cukkudu sakız cıgnıyorum
alakası yok canım..ılk hamıllıgımde hem sut hem peynır hem bol mıktarda yoğurt yememeragmen kızım 11 aylıktı dıslerını çıkarmaya başladığında

bunda hıc sut ıcmedım daha ama hergun 1kase yoğurt ve mutlaka az cok peynır yıyorum

Peynir yoğurt yiyorsan onlarda sütten daha çok kalsiyum var.

Maşallah darısı bize olsun inşallah :)

Biraz olsun içim rahatladı canım çok Sağol bende kendimi suçluyordum hep benim yüzümden süt içmedim hiç diye

Peynir yoğurt yiyorsan onlarda sütten daha çok kalsiyum var.
Peynir yemeye yeni başladım yoğurt ve ayran tüketiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah bebişlerimizi sağlıkla huzurla kucağımıza alırız herşeyi dert etmeye başladım bu aralar

Selam kızlar. Nasilsiniz? Ben bütün gün disaridaydim yalniz soğuktan dolasilmiyorda artik. Cibinlik yapacagim besige askisini nerden bulabilirim bir bilen araniyor. Patik, ayakkabi günü oldu bugün alisveris yaptikca rahatliyorum ben.

Kızlarrr neler yapıyorsunuz?

biz iyiyiz de sen nasılsın? arada yabancı diziler den çıkıp buraya da uğra canım :) bu arada seni diziler için sürekli takipteyim bende bir yabancı dizi hayranıyım. ama başka topikte takılmak zor geliyor internete girdiğim gibi direk buradayım. bizim hatunlar biraz fazla çeneci yazmaya başlayınca anca okuyorum akşama kadar

perdecilere bak canım

Senin süt icip içmemen dişlerin sürme zamanını etkilemez ama aldığın kalsiyum diş yapısını etkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…