- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
anlamıyorum ben ya anlayanlar nasıl anlıyor bana da söylesinKızlar artık kafasını ya da poposunu mu dayıyor gobeğinize anlayabiliyor musunuz?
özel sağlık sigortan varsa farklı ama sgk olarak soruyorsan evet ücretli yani 1000-6000 arasında normal doğum fiyatları sgk olmasa 2 katı olarak düşünözel hastaneler ucretlimi yani anlaşmalı degilmi muayene ucretlide benim sezaryen olacak ucretlimi
benimde çok oldu hiç aradığım bir şey değil kesin kilo aldırmıyordur yoksa çok severdimTamam canım neredeyse dört yıl oldu Salep içmeyeli :)
Tebrik ederim ne gzl hiç kendini bırakmamışsın,ben kizimda 25 kg aldim 75 e çikdim,diyetde yapmadim 62 ye inince ogluma hamile kaldim bi daha çikdim 75 e : )) indim geri 62 ye diyet yapmadan
sonra gobegim erisin diye karataya absladim 55 e indim
simdi de iste 65 -66 larda geziniyorum
ama ben tatli yemiyorum,a$siriya kaçmmaya çalisiyorum, onume geleni yesem 70 i geçerdim eminim
Bu akşam gidiyorum icmeye :) netÇok içiyorsan sorun olabilir ama günde bir bardaktan ne olacak insana enerji de lazım. Ben de özledim Salepi madoyu karıştırırken gördüm internette umarım vardır.
Cok tekme yediğim yer ayaptır heralde diyorum ben de :)))Ben anlıyorum canım elimi ayağımı yada başımı poposumu diye.
benimde çok oldu hiç aradığım bir şey değil kesin kilo aldırmıyordur yoksa çok severdim
Bundan sonra dikkat edebilirsek kendimize aldığımız kilo yavaşlıyormuş , ödem olursak bilemiyorum tabi ama ödemden kurtulmak daha kolay sonrasında :)Bende 12 kg aldım zaten biraz kilolu kaldım bu hafta 2 kg birden aldım 10 kg di 12 oldu
Tembellik yapıyorum canımKızlarrr neler yapıyorsunuz?
mıdemdekıler ağzıma gelıp duruyor ben ınatla cakkıdı cukkudu sakız cıgnıyorumKızlarrr neler yapıyorsunuz?
alakası yok canım..ılk hamıllıgımde hem sut hem peynır hem bol mıktarda yoğurt yememeragmen kızım 11 aylıktı dıslerını çıkarmaya başladığındaSüt içemiyorum ama peynir ve yoğurt yiyerek yerini doldurmaya çalışıyorum diyen hamiş arkadaşlar var mı aranızda ? Ben içemiyorum oğlum 10 aylık çıkarmaya başladı dişlerini acaba ben süt içmedim diye mi geç çıktı diyorum
Süt içemiyorum ama peynir ve yoğurt yiyerek yerini doldurmaya çalışıyorum diyen hamiş arkadaşlar var mı aranızda ? Ben içemiyorum oğlum 10 aylık çıkarmaya başladı dişlerini acaba ben süt içmedim diye mi geç çıktı diyorum
40 haftanın içindeydi. Epidural oldu. Çık rahat geçti dedi. Odaya geldiğindede çok iyiydi. Oğluşuda çok tatlı maşaAllah:) ameliyatta hatta daha bitmedimi sıkıldım demiş:) doktorlar çok iyidi bebeğim hayatım diye konuşuyorlar hep dedi. İçin rahatladı. Bende orda yapıcam çünkü:)
Biraz olsun içim rahatladı canım çok Sağol bende kendimi suçluyordum hep benim yüzümden süt içmedim hiç diyemıdemdekıler ağzıma gelıp duruyor ben ınatla cakkıdı cukkudu sakız cıgnıyorum
alakası yok canım..ılk hamıllıgımde hem sut hem peynır hem bol mıktarda yoğurt yememeragmen kızım 11 aylıktı dıslerını çıkarmaya başladığında
bunda hıc sut ıcmedım daha ama hergun 1kase yoğurt ve mutlaka az cok peynır yıyorum
Peynir yemeye yeni başladım yoğurt ve ayran tüketiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah bebişlerimizi sağlıkla huzurla kucağımıza alırız herşeyi dert etmeye başladım bu aralarPeynir yoğurt yiyorsan onlarda sütten daha çok kalsiyum var.
Kızlarrr neler yapıyorsunuz?
perdecilere bak canımSelam kızlar. Nasilsiniz? Ben bütün gün disaridaydim yalniz soğuktan dolasilmiyorda artik. Cibinlik yapacagim besige askisini nerden bulabilirim bir bilen araniyor. Patik, ayakkabi günü oldu bugün alisveris yaptikca rahatliyorum ben.
Senin süt icip içmemen dişlerin sürme zamanını etkilemez ama aldığın kalsiyum diş yapısını etkilerSüt içemiyorum ama peynir ve yoğurt yiyerek yerini doldurmaya çalışıyorum diyen hamiş arkadaşlar var mı aranızda ? Ben içemiyorum oğlum 10 aylık çıkarmaya başladı dişlerini acaba ben süt içmedim diye mi geç çıktı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?