2015 Şubat Anneleri

Aynen Bende 1-2 Arkadaş Var Onlara Sorucam Bakalım Nasıl Memnun Kalmışlarmı Diye Ona Göre Karar Vercem. Bide Bizim Orda Bi Poliklink Var Özel Ama Dışdan Görsen Apartman Dairesine Benziyo Bizim İş Yerindeki Kadın Orda Doğum Yaptı Geçen Sene Aralıkda 350 TL Şimdi Ücret Böle Olunca İnsanın Aklına Neden Bu Kadar Ucuz Diye Geliyo

Geri Dönüşü olmayan derken doğumdan sonra bi sene içinde gitmicek kdr aşırı kilo :) 30 kg alan dahi bi sene sonra kendine geliyor da

Geri Dönüşü olmayan derken doğumdan sonra bi sene içinde gitmicek kdr aşırı kilo :) 30 kg alan dahi bi sene sonra kendine geliyor da
ben kizimda 25 kg aldim 75 e çikdim,diyetde yapmadim 62 ye inince ogluma hamile kaldim bi daha çikdim 75 e : )) indim geri 62 ye diyet yapmadan

sonra gobegim erisin diye karataya absladim 55 e indim
simdi de iste 65 -66 larda geziniyorum
ama ben tatli yemiyorum,a$siriya kaçmmaya çalisiyorum, onume geleni yesem 70 i geçerdim eminim

yenidoğan ünitesi olan bir hastane olmalı herşey yolunda giderse doğum yaptığın yer önemli değil evde doğur ama olumsuz birşey yaşanırsa müdahele edebilecek ekip olmalı yani hem bebek hem anne için

Ben de el fenerini göbeğinden aşağı doğru karnına tut bebek döner diye bisi okumuştum :) seninki daha hosmus :)

yenidoğan ünitesi olan bir hastane olmalı herşey yolunda giderse doğum yaptığın yer önemli değil evde doğur ama olumsuz birşey yaşanırsa müdahele edebilecek ekip olmalı yani hem bebek hem anne için
Doğru Sölüyosun Canım Hastanenin Dışı Bile İnsana Güven Vermiyoki Birde Orda Ucuz Diye Doğum Yapasın. Hoş Giderler Elbet Vardır, Belkide Çok Memnunlardır Ama Benim Tercihlerim Arasında Yok

Sık sık az az yemek yetmedi bugün bir ara öğün daha yemem gerekti acıktım yaw :) yaşasın yulaf imdadıma yetişti :)

Çok içiyorsan sorun olabilir ama günde bir bardaktan ne olacak insana enerji de lazım. Ben de özledim Salepi madoyu karıştırırken gördüm internette umarım vardır.
yok günde 1 tane içiyorum bi de tikveslinin böyle 1 litrelik kutuda salepi var çok başarılı onu da deneyebilirsin

Kızlar artık kafasını ya da poposunu mu dayıyor gobeğinize anlayabiliyor musunuz?

Doğru Sölüyosun Canım Hastanenin Dışı Bile İnsana Güven Vermiyoki Birde Orda Ucuz Diye Doğum Yapasın. Hoş Giderler Elbet Vardır, Belkide Çok Memnunlardır Ama Benim Tercihlerim Arasında Yok
özel hastaneler ucretlimi yani anlaşmalı degilmi muayene ucretlide benim sezaryen olacak ucretlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…