2015 Şubat Anneleri

Peynir yemeye yeni başladım yoğurt ve ayran tüketiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah bebişlerimizi sağlıkla huzurla kucağımıza alırız herşeyi dert etmeye başladım bu aralar

Ben de herşeyi dert ediyorum hormonlar tavan yaptı sanırım.

perdecilerde olurmuş canım o

Hala aç olduğumu hissedip küçük bir ekmek peynir yaptım. Akşam yemeğini sekizbucukta yiceğimiz için o zamana kadar bunu da hazmederim. Öğlen ekmeksiz çorba içtiğim için bukadar acıktım sanırım.

Buradaki herkes dökülüyor sen nasılsın peki hazırlıklar bitti süsler de bitti mi? Maşallah sana yaa.
Bebegin odasi kiyafetleri hazir benim esyalarim hazir.ama suslere daha baslanmadi :) kasimi bi bitiriyim suslemeye basliycam

Sütü hiç sevmememe rağmen zorla içirüyo eşim haftada net 4 litre içiyorumdur, peynirle yoğurdun haddi hesabı yok aşırı tüketiyorum çok seviyorum. Bakalım nasıl olacak bebişim ve gelişimi.

Sütü hiç sevmememe rağmen zorla içirüyo eşim haftada net 4 litre içiyorumdur, peynirle yoğurdun haddi hesabı yok aşırı tüketiyorum çok seviyorum. Bakalım nasıl olacak bebişim ve gelişimi.

Benden fazla içiyomuşsun ben haftada üç litre içiyorum yoğurt sevmem ben de. Anca yoğurtla yenen yemeklerde yerim. Güya sütü seviyorum çok içiyorum diyodum demek ki çok değilmiş.

Benden fazla içiyomuşsun ben haftada üç litre içiyorum yoğurt sevmem ben de. Anca yoğurtla yenen yemeklerde yerim. Güya sütü seviyorum çok içiyorum diyodum demek ki çok değilmiş.
cok ıcmeyın kabız olursunuz.. yoğurt yıyın hem daha cok kalsıyum alırsınız hem de bağırsaklarınızı cok daha ıyı çalıştırır ..

cok ıcmeyın kabız olursunuz.. yoğurt yıyın hem daha cok kalsıyum alırsınız hem de bağırsaklarınızı cok daha ıyı çalıştırır ..
Gelde eşime anlat. Kemikleri güçlü olsun benim oğlumun diyo zorla içiriyo. Bal yada kakao ilave ediyorum bende. Bazen de pekmez. Yoksa hiç gitmiyor.

Ya bursa da öyledir ama İstanbul.da çok kalabalıktan bıkmış.doktorlar.iyi.davranan devlet.hastanesi yok üniversite hastanesi de yok. Ama ben memlekette gittim devlet hastanesine bir kırmızı halı sermedikleri kaldı.

Laflamak mı? Ne lafı kız tartıyor kadın tartarken bile normal konuşmuyor. İstanbulda laflamıyorlar onu biliyorum. 2 devlet 2 üni.hastanesine gittim iyisine denk gelmedim.

Laflamak mı? Ne lafı kız tartıyor kadın tartarken bile normal konuşmuyor. İstanbulda laflamıyorlar onu biliyorum. 2 devlet 2 üni.hastanesine gittim iyisine denk gelmedim.

Ben hacettepede çalıştığım halde hastaneye gidemiyorum. Hiçbir önceliğim yok. Özel muamele görmek istersem paşa paşa paramı yatırmam gerekiyor. Ben de oraya gitmiyorum.

Mantı yapanım olsa yoğurt yicem de ya da sarmanın yanında da severim bak yoğurdu.
ohooo hep zor yemekler..sende yanı..bak koyacan bı kaseyeyogurdu ustune yarım salatalık ve dereotu... tambugday ekmegını daldırcan oyhhhhhhhh...benım fıks sabah kahvaltı menüm bak bu...dereotu çokta güzel sut yapıyorhaaa..hadı gene kaptın bılgıyııı cakalllll
Gelde eşime anlat. Kemikleri güçlü olsun benim oğlumun diyo zorla içiriyo. Bal yada kakao ilave ediyorum bende. Bazen de pekmez. Yoksa hiç gitmiyor.
helepekmez hıc katma.. sut urunlerıyle pekmezın kesınlıkle karışmaması gerekırmıs çocuk olunca ek gıda donemınde dr aynen böyle soyluyor..hem pekmezde hem sütte gr fayda kalmazmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…