Peynir yemeye yeni başladım yoğurt ve ayran tüketiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah bebişlerimizi sağlıkla huzurla kucağımıza alırız herşeyi dert etmeye başladım bu aralar
perdecilerde olurmuş canım oSelam kızlar. Nasilsiniz? Ben bütün gün disaridaydim yalniz soğuktan dolasilmiyorda artik. Cibinlik yapacagim besige askisini nerden bulabilirim bir bilen araniyor. Patik, ayakkabi günü oldu bugün alisveris yaptikca rahatliyorum ben.
Sevgili anneler ve bebisleri nasilsiniz
Bebegin odasi kiyafetleri hazir benim esyalarim hazir.ama suslere daha baslanmadi :) kasimi bi bitiriyim suslemeye basliycamBuradaki herkes dökülüyor sen nasılsın peki hazırlıklar bitti süsler de bitti mi? Maşallah sana yaa.
Sütü hiç sevmememe rağmen zorla içirüyo eşim haftada net 4 litre içiyorumdur, peynirle yoğurdun haddi hesabı yok aşırı tüketiyorum çok seviyorum. Bakalım nasıl olacak bebişim ve gelişimi.Süt içemiyorum ama peynir ve yoğurt yiyerek yerini doldurmaya çalışıyorum diyen hamiş arkadaşlar var mı aranızda ? Ben içemiyorum oğlum 10 aylık çıkarmaya başladı dişlerini acaba ben süt içmedim diye mi geç çıktı diyorum
Odamiz bu
Sütü hiç sevmememe rağmen zorla içirüyo eşim haftada net 4 litre içiyorumdur, peynirle yoğurdun haddi hesabı yok aşırı tüketiyorum çok seviyorum. Bakalım nasıl olacak bebişim ve gelişimi.
Amin hepimize insAllahım maşallahAllah güle güle kullanmak nasip etsin inşallah.
kız acıkbuyuk buyuk cekıp koysana bız her detayı görmek ısterız..ben bısey anlamadım kı pleaseeeOdamiz bu
cok ıcmeyın kabız olursunuz..Benden fazla içiyomuşsun ben haftada üç litre içiyorum yoğurt sevmem ben de. Anca yoğurtla yenen yemeklerde yerim. Güya sütü seviyorum çok içiyorum diyodum demek ki çok değilmiş.
perdecilerde olurmuş canım o
Odamiz bu
cok ıcmeyın kabız olursunuz..yoğurt yıyın hem daha cok kalsıyum alırsınız hem de bağırsaklarınızı cok daha ıyı çalıştırır ..
Gelde eşime anlat. Kemikleri güçlü olsun benim oğlumun diyo zorla içiriyo. Bal yada kakao ilave ediyorum bende. Bazen de pekmez. Yoksa hiç gitmiyor.cok ıcmeyın kabız olursunuz..yoğurt yıyın hem daha cok kalsıyum alırsınız hem de bağırsaklarınızı cok daha ıyı çalıştırır ..
Ya bursa da öyledir ama İstanbul.da çok kalabalıktan bıkmış.doktorlar.iyi.davranan devlet.hastanesi yok üniversite hastanesi de yok. Ama ben memlekette gittim devlet hastanesine bir kırmızı halı sermedikleri kaldı.ben devletten dilim yanınca birde özele gideyim dedim gitmez olaydım başıma gelmeyen kalmadı eşim bir daha ağzını özel diye açarsan seni hastaneye filan götürmem dediilk gittim düşüklerin ardından hamile kaldığımda benim kimliğimi bir adama vermişler adam gitmiş evine 2 3 saat kimlik arandı birde suçlu ben oldum kimliğinizi niye sormuyorsunuz diye eşim fıttırdı siz kimlikleri alıp bekletmiyormusunuz sizin sekreterleriniz kör olmasa filan bunlar olmazdı diyince özür dilemeler başladı herneyse adam bulundu kimliğim getirildi. sonra girdim doktorun yanına beni düşüklerden sonra hamile kaldım diye bir dövmediği kaldı bu son nokta oldu nasıl çıktığımı bilemedim. yani beni bulur böyle saçmalıklar özel de de devlette de. ee o güzel aşırı pahalı özellere de malesef bütçemiz yetmez 5 6 milyar bir doğuma 200 300 bir muayene ücretine veremem.zaten bu saatten sonra beni hastaneler de kabul etmez kaldı şurda 2 ay gibi bir süre. şimdiye kadar doktorun değişmesi haricinde beni rahatsız eden bir durum olmadı ha doğumda ne olur bilemem ama hemşireler ve asistanlar çok anlayışlı davranıyorlar gördüğüm kadarıyla. her gittiğimde muameleye bakıyorum . bana birşey deseler ben susmam lafımı söylerim. daha önce burda doğum yapmış insanlarla konuştuğumda hepsi memnun olduklarını söylüyorlar ama şans işi işte hayırlısı artık.
Laflamak mı? Ne lafı kız tartıyor kadın tartarken bile normal konuşmuyor. İstanbulda laflamıyorlar onu biliyorum. 2 devlet 2 üni.hastanesine gittim iyisine denk gelmedim.ya bence devletın adı cıkmıs kotu davranırlar sa dıye.. esıne katılıyorum..ama devletteki dr la konuş doğuma gırıp gıremeyecegını sor..ebelerle tanış..nst ye ebeler bağlıyor doğum katında o sıra laflayabılırsın mesela.. bılmıyorum yokyere çuvalla paravermek herhangı bır rısk yokken gereksız geliyor bana..devlette tıbbı bır sorun karsısında kalırsam daha cok guvenıyorum ben bırde..
Laflamak mı? Ne lafı kız tartıyor kadın tartarken bile normal konuşmuyor. İstanbulda laflamıyorlar onu biliyorum. 2 devlet 2 üni.hastanesine gittim iyisine denk gelmedim.
ohooo hep zor yemekler..sende yanı..bak koyacan bı kaseyeyogurdu ustune yarım salatalık ve dereotu... tambugday ekmegını daldırcan oyhhhhhhhh...benım fıks sabah kahvaltı menüm bak bu...dereotu çokta güzel sut yapıyorhaaa..hadı gene kaptın bılgıyııı cakalllllMantı yapanım olsa yoğurt yicem deya da sarmanın yanında da severim bak yoğurdu.
helepekmez hıc katma.. sut urunlerıyle pekmezın kesınlıkle karışmaması gerekırmıs çocuk olunca ek gıda donemınde dr aynen böyle soyluyor..hem pekmezde hem sütte gr fayda kalmazmış..Gelde eşime anlat. Kemikleri güçlü olsun benim oğlumun diyo zorla içiriyo. Bal yada kakao ilave ediyorum bende. Bazen de pekmez. Yoksa hiç gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?