Travel sistemler var puseti arabaya takıyosun büyüyünce de normal arabaya dönüşüyor başka bir üstle. O tarz bişeyi önerir misin?
Sabah annemle konuştum alınacaklar listeliyorum falan dedim meğer annem hazırlıklara çoktan başlamış bile. Daha önce bebişimizi kaybettiğimiz için sanırım bana bunları söylemeye çekiniyorlar. Çok yorulmasa bari. Evlenirken bir kamyon çeyiz vermişti hala eve bişey almıyorum herşey var
lise değil de ortaokul yaşındaki kızlar birbirlerine çok fena küfür ediyor , erkeklere de küfür ediyor erkeklerde onlara diyolar , bizim zamanımızda hacı, abi falan vardı şimdi ayıp ayıp şeyler söylüyorlar
Arkadaş ısrarla medela swing ve ameda cift taraflı yı tavsiye etti
Kızlar artık kafasını ya da poposunu mu dayıyor gobeğinize anlayabiliyor musunuz?
Süt içemiyorum ama peynir ve yoğurt yiyerek yerini doldurmaya çalışıyorum diyen hamiş arkadaşlar var mı aranızda ? Ben içemiyorum oğlum 10 aylık çıkarmaya başladı dişlerini acaba ben süt içmedim diye mi geç çıktı diyorum
Selam kızlar. Nasilsiniz? Ben bütün gün disaridaydim yalniz soğuktan dolasilmiyorda artik. Cibinlik yapacagim besige askisini nerden bulabilirim bir bilen araniyor. Patik, ayakkabi günü oldu bugün alisveris yaptikca rahatliyorum ben.
Sevgili anneler ve bebisleri nasilsiniz
Hala aç olduğumu hissedip küçük bir ekmek peynir yaptım. Akşam yemeğini sekizbucukta yiceğimiz için o zamana kadar bunu da hazmederim. Öğlen ekmeksiz çorba içtiğim için bukadar acıktım sanırım.
Ayy evet benim oğluşum ters hala oradan eminim kafası top gibi elime geldi dün. Babası yoktu ona tatdiramadim bu anı ama baya kafasını sevdim küçücük tüKızlar artık kafasını ya da poposunu mu dayıyor gobeğinize anlayabiliyor musunuz?
Arac kullanimi sık olan
Kizimda uzuun bit sure ameda kullandim cift tarafli elektrikli sagim yapani. Ucret yuksek ama randimani cok iyiydi. Benm kizim emmeyi reddettgi icin iyi bisey almak durumunda klmstk emzirme isi belli olmadan buyuk meblali bisey almaya gerek yok bence. Medela da iyidit ama onun hastane tipi olani cok iyi kiralama yapilabiliyor. Sut icin sagim setini kisiye ozel yeni alip makineyi kiraliyorsunuz.
aliba
Biz iyiyiz canim sen nasilsin gorunmedin bikac gundurSevgili anneler ve bebisleri nasilsiniz
cok tatli anlatmissin masallahAyy evet benim oğluşum ters hala oradan eminim kafası top gibi elime geldi dün. Babası yoktu ona tatdiramadim bu anı ama baya kafasını sevdim küçücük tü
Afiyet olsun canım :)ayy geberdim bugün yorgunluktan : (
daha yeni yerime oturdum, hala iş var ama biraz dinlenmek istedim.
kızlar dün lahmacun lafı yaptınız yaptınız, ben de dayanamayıp dün akşam eve sipariş ettim. 3 tane lahmacun yedim.
Diş yapısı derken eğri falan mı olur?Senin süt icip içmemen dişlerin sürme zamanını etkilemez ama aldığın kalsiyum diş yapısını etkiler
Odamız bu derken bu yeni bebiş eşyaları mı yoksa var olan bi yavrunun mu.. bunları görünce bebişimi fakir gibi hissettim :)Odamiz bu
nereden kiralanıyor ya bunlar. Lazım olup olmayacağını bilmeden 300 küsür lira vermeyi düşünmüyorum şimdilik
S serefraz85 sagol canim bakayim o zaman jokerde felanda bulabilirim. Sayenizde en azindan bilerek gidip birkaç yere sorucam.
Arac kullanimi sık olan aileler icin kesinlikle oneririm canim
Cok guzel bir supriz olmus bak nasil mutlu olmussundur kimbilir
Iki kelimelerinden biri argo kküfür o Kadar aliskanlik olmus ki ne dediklerinin de farkinda degiller malesef
Kizimda uzuun bit sure ameda kullandim cift tarafli elektrikli sagim yapani. Ucret yuksek ama randimani cok iyiydi. Benm kizim emmeyi reddettgi icin iyi bisey almak durumunda klmstk emzirme isi belli olmadan buyuk meblali bisey almaya gerek yok bence. Medela da iyidit ama onun hastane tipi olani cok iyi kiralama yapilabiliyor. Sut icin sagim setini kisiye ozel yeni alip makineyi kiraliyorsunuz.
Kafayi popoyu dayadgnda net anliyorum. El ve ayaklari hissetme ilarak degil de hareketlerin siddetine gore ya da bas poponun konumuna gore anliyorum
Bu konuds hic iyi bir ornek degilim ben desadece Peynir ayranla is gotrmeye calisiyorum onlar da az miktarda oluyor salep bahanesiyle de sut iciyorum arada.
Ben ebebekten almistim canim
Cok sukur yuvarlanip gidiyoruz gitgide buyuyoruz
Sıkı beslen ac kalma diycem de o hazrlma uretme evresi konusunda sen de benm gibisin galiba
erken doğum endişesinden bahsettım . yaşar mı yaşamaz mı derdi? endişe tabii bol olur. o doğum yaptı şu kilo ben yaptım ha geldı ha gelecek. oh oh
kıza domateslı makarna yaptım güya..1 tabak o yedı 2 tabak ben kocaman 1 kase yogurtlaAkşam yemeği dokuzdan sonraya kalmış gözüküyor. Bugün bişey yapmadım dışardan yiyelim diye ama yuvasında yemek bekleyen yavru kuş gibi açtım gagamı yemeğin gelmesini bekliyorum.
Yok canim hani kimisi der ya dislerime iyi bakıyorum ama yine de sağlıklı değil kimisi de fırçalamaz doğru düzgün ama çurugu falan olmaz..nasıl kemikler için gerekli kalsiyum diş için de öyleAfiyet olsun canım :)
Diş yapısı derken eğri falan mı olur?
Ayyy olsa da yesek :) eşim geç gelecek canım bişi hazırlayıp da yemek istemiyor ama acıktımkıza domateslı makarna yaptım güya..1 tabak o yedı 2 tabak ben kocaman 1 kase yogurtla
Hımm anladım canım ben kendime bir liste yapayım hergün almam gereken kalsiyum miktarını belirleyeyim o zaman.Senin süt icip içmemen dişlerin sürme zamanını etkilemez ama aldığın kalsiyum diş yapısını etkiler
Ayyy olsa da yesek :) eşim geç gelecek canım bişi hazırlayıp da yemek istemiyor ama acıktım
Galiba öyle oldu :)Ben de herşeyi dert ediyorum hormonlar tavan yaptı sanırım.
yemeklerin yanında yoğurt ye mesela..sütü de tek başına içemiyorsan muzla beraber falan içmeyi dene..kendine zevkine göre yemeye içmeye çalış canımHımm anladım canım ben kendime bir liste yapayım hergün almam gereken kalsiyum miktarını belirleyeyim o zaman.
kıza domateslı makarna yaptım güya..1 tabak o yedı 2 tabak ben kocaman 1 kase yogurtla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?