2015 Şubat Anneleri

Travel sistemler var puseti arabaya takıyosun büyüyünce de normal arabaya dönüşüyor başka bir üstle. O tarz bişeyi önerir misin?

Arac kullanimi sık olan aileler icin kesinlikle oneririm canim

Cok guzel bir supriz olmus bak nasil mutlu olmussundur kimbilir

Iki kelimelerinden biri argo kküfür o Kadar aliskanlik olmus ki ne dediklerinin de farkinda degiller malesef

Arkadaş ısrarla medela swing ve ameda cift taraflı yı tavsiye etti

Kizimda uzuun bit sure ameda kullandim cift tarafli elektrikli sagim yapani. Ucret yuksek ama randimani cok iyiydi. Benm kizim emmeyi reddettgi icin iyi bisey almak durumunda klmstk emzirme isi belli olmadan buyuk meblali bisey almaya gerek yok bence. Medela da iyidit ama onun hastane tipi olani cok iyi kiralama yapilabiliyor. Sut icin sagim setini kisiye ozel yeni alip makineyi kiraliyorsunuz.

Kızlar artık kafasını ya da poposunu mu dayıyor gobeğinize anlayabiliyor musunuz?

Kafayi popoyu dayadgnda net anliyorum. El ve ayaklari hissetme ilarak degil de hareketlerin siddetine gore ya da bas poponun konumuna gore anliyorum

Bu konuds hic iyi bir ornek degilim ben de sadece Peynir ayranla is gotrmeye calisiyorum onlar da az miktarda oluyor salep bahanesiyle de sut iciyorum arada.

Ben ebebekten almistim canim

Sevgili anneler ve bebisleri nasilsiniz

Cok sukur yuvarlanip gidiyoruz gitgide buyuyoruz

Sıkı beslen ac kalma diycem de o hazrlma uretme evresi konusunda sen de benm gibisin galiba

Kızlar artık kafasını ya da poposunu mu dayıyor gobeğinize anlayabiliyor musunuz?
Ayy evet benim oğluşum ters hala oradan eminim kafası top gibi elime geldi dün. Babası yoktu ona tatdiramadim bu anı ama baya kafasını sevdim küçücük tü

nereden kiralanıyor ya bunlar. Lazım olup olmayacağını bilmeden 300 küsür lira vermeyi düşünmüyorum şimdilik

Yine tum gun dersin ardından enkaz durumuna gelmis bir moddayim bugun okul tümden kopmus gibiydi curcuna ugultu gurultu yerinde duramayan bir nesil kafam bir dünya oldu resmen yemek isini disarda halledip geldik gücüm yok diye simdiden uyuklmya basladm bile. Büyük kizanim ishal olmus dogdugundan beri kabizlik cektgi icin bizim icin cok atraksiyon oluyor boyle vakalar. Değişik bisey yemedi usutmedgnden de eminim mikrop mu kapti biyerden acaba diye endişe ediyorum tam da yarin Adanaya alisverse gidip bebise hazrlik yapmayı planlıyorduk ins toparlar yarina kadar da niyet etmsken cikar aradan o isler de

Ayy evet benim oğluşum ters hala oradan eminim kafası top gibi elime geldi dün. Babası yoktu ona tatdiramadim bu anı ama baya kafasını sevdim küçücük tü
cok tatli anlatmissin masallah Aynen ben de bugun kafisini hissettim daha sert popoya gore.Sevdim sevdim oksadim bende.Allahim isteyen herkese bu duygulari tattirsin

Afiyet olsun canım :)

Senin süt icip içmemen dişlerin sürme zamanını etkilemez ama aldığın kalsiyum diş yapısını etkiler
Diş yapısı derken eğri falan mı olur?

nereden kiralanıyor ya bunlar. Lazım olup olmayacağını bilmeden 300 küsür lira vermeyi düşünmüyorum şimdilik

Özel hastanelerin dogum servisinden bebek hemşirelerine sorup numara ogrenblirsnz ben oyle ogrenmstim mastit olunca onlarin makinesi güçlü diye sagmaya gitmistim bir iki defa sonra kendi makinemi aldim gerek kalmadi gerci de belki nette de sayfalari vardir googledan arattir bir istersen canim

S serefraz85 sagol canim bakayim o zaman jokerde felanda bulabilirim. Sayenizde en azindan bilerek gidip birkaç yere sorucam.

jokerde denk gelmedm hic ebebekte funna babynin uyku seti nevresm seti vb ürünleri oluyor o reyonda tek parca olarak satiliyordu cibinlik askisi park pesige de uyuyor hem sıkıstrmalı ayar yeri var

Akşam yemeği dokuzdan sonraya kalmış gözüküyor. Bugün bişey yapmadım dışardan yiyelim diye ama yuvasında yemek bekleyen yavru kuş gibi açtım gagamı yemeğin gelmesini bekliyorum.

Akşam yemeği dokuzdan sonraya kalmış gözüküyor. Bugün bişey yapmadım dışardan yiyelim diye ama yuvasında yemek bekleyen yavru kuş gibi açtım gagamı yemeğin gelmesini bekliyorum.
kıza domateslı makarna yaptım güya..1 tabak o yedı 2 tabak ben kocaman 1 kase yogurtla

Afiyet olsun canım :)

Diş yapısı derken eğri falan mı olur?
Yok canim hani kimisi der ya dislerime iyi bakıyorum ama yine de sağlıklı değil kimisi de fırçalamaz doğru düzgün ama çurugu falan olmaz..nasıl kemikler için gerekli kalsiyum diş için de öyle

Hımm anladım canım ben kendime bir liste yapayım hergün almam gereken kalsiyum miktarını belirleyeyim o zaman.
yemeklerin yanında yoğurt ye mesela..sütü de tek başına içemiyorsan muzla beraber falan içmeyi dene..kendine zevkine göre yemeye içmeye çalış canım

kıza domateslı makarna yaptım güya..1 tabak o yedı 2 tabak ben kocaman 1 kase yogurtla

Ben salçalı makarna severdim ama italyadan sonra domatesliyi de sevdim. Alışverişi haftada bir yapınca evde de bişey kalmıyor. Yarın inşallah güzel nir domatesli feslegenli makarna yaparım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…