öf kızlar ya başıma gelene inanamicaksiniz..Hastanın disini çekmek için kaplamalarini sokerken kaplama fırladı saçlarımin arasına girdi kanlı kanlı
lavaboda saclarimi yikadim sabunla off kendimi çok iğrenç hissediyorum
Kız adamı bırak bugünde gürültü yapsın mızmızlanma.esım okula gıderken o kadar cok gurultu yaptıkı saabhın nurunda dikti benıde ayağa.. mıdem bı tuhaf ağzıma su geliyor..ıcım karışıyor gıbı..
gecede uyumadı kızım..dön saga dön sola sabah oldu..hıc bısey anlamadım..
cay koydum ıcesım yok..
gece her uyanışımda karnım resmen tepıklendı durdu..anlamıyorum kı bu çocuk hıcmı uyumaz..
benım daha 3yasını gecmıs kızım bıle uyumazken 2 çocukla uykular hepten gerılerde kalacak gıbıme geliyor..
offfff offfffffff ...
dun benımde aklımdaydı e bebeğe bakmak..ama nasıl yorulduysak sonra aklımdan cıkmıs gıtmıs..gercı pek ıhtıyacım da kalmadı alınacak ama..dün e bebekte indirim vardı , bübchen şampuan aldık , bebek sabunu nivea aldık , niyeyse şimdiden göğüs pedi aldık : ))) indirim olunca kendini tutamıyor insan, aventin cam biberonu da indirimdeydi reyonun önüne gittik baktıkki bitmiş en sonuncusu bi bayanın elindeydi sonra kararsız kaldı satıcı kıza almicam ya sonra mı alsam falan dedi bıraktı geri kızda siz buna bakıyosunuz galiba dedi evet dedik bize verdi son biberonu , biz alınca kadın da geri almak istedi ama bittiği için alamadı , sonra dedim acaba almamamız mı gerekirdi ?? eşimde dedi ama o bıraktı napalım kararsızlık iyi bişey değil işte dedi aldık gitti onu da 2 tane de çıtçıtlı badi aldık
ılk aylar çok kötü oldum zaten şu bulantilarimin oldugu dönem..ama onun dışında alışık olunca koku falan duymuyorum hep çift maske takarim zaten..ama suan saçımin yarısı düz yarısı dalgalı iğrenç bişi oldu yaayy kötü olmuş valla ne dıyecegımı bılemedım..
ben normal zamanda bıle diş için klınıge gıttıgımde koku ıcımı bulandırır,sen de etkı yapmıyormu..nasıl dayanıorsun
Bugün yine duygusallık dorukta. Şu patik hırka ören veliye bile duygulandım ağladım.
ılk aylar çok kötü oldum zaten şu bulantilarimin oldugu dönem..ama onun dışında alışık olunca koku falan duymuyorum hep çift maske takarim zaten..ama suan saçımin yarısı düz yarısı dalgalı iğrenç bişi oldu ya
dun benımde aklımdaydı e bebeğe bakmak..ama nasıl yorulduysak sonra aklımdan cıkmıs gıtmıs..gercı pek ıhtıyacım da kalmadı alınacak ama..
hasta bezım
çocuk bezı
ıslak mendıl
sut torbası sadece bunlar kaldı..
ya ama cok kızdım..dun cok yorulmuştum..ev geldım temızlıktı yemektı bırde kıza son 1 haftadır yemek yedırmek ıskenceye dönustu zaten yeterıkadar hırpalanmışım..aksam balık yaptım koku ıcımı kaldırdı tum mutfağı camasır suyuna yatırdım bıde onla uğraştım,gece de çocuk kalktı durdu ..en son esımı gonderdım çocuğa dıyorkı annen gelsınmı kızım,kendı uyutmakla ugrasmak yerıne benı kaldırıyor nasıl sinir oldum.. kızı uyut,gel yatağa dön saga dön sola öfff berbat otesıydı..Kız adamı bırak bugünde gürültü yapsın mızmızlanma.
Benim gece asla ve asla tek tekme bile atmıyor. O yataga yattığım anda o da duruyor. Sabah kahvaltıdan sonra ancak hareket ediyor.
sabah da o kdr uğraştım düzlestirmek icin saçlarımi toplasaymisim keşke nerden bilirdimolmazsa bağla sen saçlarını
ay orda ındırım olsa bıle bana cok pahalı geliyor..kalıtesıne bısey demem ama servet lazım çocuk buyuturken anaya babaya..hasta bezi görmedim de , diğer yazdıklarında vardı indirim ama markaları hatırlamıyorum hiç
Hangisine gittiniz biz de ordaydık diyecektim.ama.sen burda değilsindün e bebekte indirim vardı , bübchen şampuan aldık , bebek sabunu nivea aldık , niyeyse şimdiden göğüs pedi aldık : ))) indirim olunca kendini tutamıyor insan, aventin cam biberonu da indirimdeydi reyonun önüne gittik baktıkki bitmiş en sonuncusu bi bayanın elindeydi sonra kararsız kaldı satıcı kıza almicam ya sonra mı alsam falan dedi bıraktı geri kızda siz buna bakıyosunuz galiba dedi evet dedik bize verdi son biberonu , biz alınca kadın da geri almak istedi ama bittiği için alamadı , sonra dedim acaba almamamız mı gerekirdi ?? eşimde dedi ama o bıraktı napalım kararsızlık iyi bişey değil işte dedi aldık gitti onu da 2 tane de çıtçıtlı badi aldık
mühendisler günü var. ben geçen bi şey için araştırmıştım da, Aralık ayındaydı sanki.Muhasebeciler gunu die bisi var ama sende onla idare etcen cnm:) asıl muhendisler gunu yokneyse artik ben bu sene daha guzelini kutlucam oda anneler günü :)
Öff. Bir şey olmaz unut bir süreliğine. Ah ahayazdığıma ben de inanmadım.öf kızlar ya başıma gelene inanamicaksiniz..Hastanın disini çekmek için kaplamalarini sokerken kaplama fırladı saçlarımin arasına girdi kanlı kanlı
lavaboda saclarimi yikadim sabunla off kendimi çok iğrenç hissediyorum
en ıyısı topuz falan yap..arada kaynar gıder..eve gıder gıtmezde kendını banyoya at çıkma bır sureılk aylar çok kötü oldum zaten şu bulantilarimin oldugu dönem..ama onun dışında alışık olunca koku falan duymuyorum hep çift maske takarim zaten..ama suan saçımin yarısı düz yarısı dalgalı iğrenç bişi oldu ya
ay orda ındırım olsa bıle bana cok pahalı geliyor..kalıtesıne bısey demem ama servet lazım çocuk buyuturken anaya babaya..
unıbaby nın ustune saf su+pamuk yazıyor fıyatı bılmem kac kuruş..ben pamuğu suya batırır sılerımanam benı küllerle buyutmuss..
ıktısadlı davranmak gerekbenım felsefem bu yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?