2015 Şubat Anneleri

simerenyaa canm bu akşam tesadüfen denk geldim , bi sepetin içine koymuşlardı indirimdekileri, yolun düşerse bakarsın baya uyguna almış oldum
 
Yastık gibi olan alt açmayı aldım ama onu koltuğun üstünde fln yatırırken kullanırım üstüne kullan at pedi sererim dedim . Temiz yerde yatmış olur dediğin gibi, acık titizim
Bende gerekli mi diye o hazırları sordum. Diğerleri cicili bicili oluyor çok özendim âbirde bebeği tozlu mikroplu yerlere yatırmayayım diye onlardan da alıcam.
 
iyi geceler kızlar :) annemlerden prensesler gibi geçirdiğim 1 haftayı bitirdik şükür eşimle evimize geldik.
O kadar çok yazmışsınız ki oku oku ancak bitirdim.

Bursadan kendime 1 pijema takımı öncen düğmeli bir gecelik aldım önden yarım düğmeli ikisini 90 tl ye aldım feyza markası içime sindi pijemayı su yeşili geceliği lila aldım :) pamuklu çok ince değil ama polar gibi kalında değil orta halli bişi aldım. Başka model kalmamıştı oyüzden gecelik 1 tane daha alıcam evdede bir tane pierr cardin hamile pijeması almıştık kullanıyorum o var bir tanede normal pijema takımı almış annem bana o var yeter sanırım. Bursada bir tanede 95 beden emzirme sütyeni aldım kendime. 2 tane daha alıcam sütyen temiz yeni olması için doğum çantama koymalık 3 tane külot alcım 2 tanede atlet alıcam. Küçük boy çekçekli valize kendim için çanta hazırlıcam bebişim içinde annemle alışveriş yaptık annem alacaklarının birazını bnmleyken aldı sen götür kızım dedi ben gelirken yataklarını ve daha diğer alacaklarımı ancak getirirm dedi. Oğluşma peluş battaniye aldı 2 polar ayaklı tulum aldık çok şekerler :) 9 tane uzun kol içine giydirmelik bady aldık iğne oyalı sarı yüzünü örtmeye yemeni aldık :) patik aldık çorap aldık 1 tanede annem hastane çıkışı aldı 10 lulardan sonracığıma bebek çantası ve annakucağı 2 li takım satıyorlardı ondan aldık bebek içinde o çantayı hazırlıcam sığmaynlarını bnm valizin üstüne eklicem. 1 bebek çantası 1 küçük çekçekli valizle gitmeyi düşünüyorum ben doğuma kızlar. tırnak seti aldık. Aldıklarını annem verdi bana getirdim bnm aldıklarımla birlikte deterjan alıp yıkayıp yavaş yavaş ütülücem çünkü bu havalarda zor kuruyor :)

Ben artık sağlık malz.- biberon& emzik - bez - banyo malz. - gibi parçaları tamamlıcam annem kıyafet fln alma ben daha alıcam dedi ayrıca millette çok kıyafet getirir dedi sen bez stokla dedi :)

Oğluşum pek biz annemlerdeyken hareketli değildi çok fazla- evci mi olacak ne olacaksa eve geldik istnbula başladı deli gibi hareket etmeye babası gibi ev kuşu olacak sanırım :)


bu arada kızlar annemlerdeyken şeker aleti ile şekerimi ölçüyordum ya kızlar diyeti harfi harfine uygulamadım kaçamaklar tabi ki oldu çok oldu hatta :) ama kahvaltıda eğer ki reçel bal gibi tatlı bişiler yediysem 1. saatte değerim 140 ın üzerinde çıkıyor 2.saat değerim ise 120 nini altında hatta bazen 79-76 bile çıktığı oluyordu. Sanırım bnm 1. saatlik değer sıkıntılı 1. saatte şekerim yüksek oluyor eğer ki tatlı bişiler yediysem kahvaltıda, yemediysem oda normal çıkıyor. 2. saatlik değerimde bişi yok benim hep 120 nin altında çıkıyor.

Bu arada göbüşümü çektirdim sonunda ekliyim bakın benim koca göbüşümü :)
birde kızlar 3-4 gündür böle bnm alttan afedersiniz vajınamda rahime doğru olan kısımda böle garip bi his oluyor yolda yürürken özellikle ve çişim geliyormuş gibi hissediyorum yada böle çişimi kaçırcakmışım gibi geliyor, oğlumda annemlerdeyken pek dışarı doğru tekmele şeklinde hareket etmiyordu daha çok içe içe vuruyor yada kıvrım kıvrım dönüp duruyordu acaba bnm idrar torbamamı baskı yaptığı için ben öle hissettim yoksa başı aşağımı döndü diyecem ama yine kaburgamın orada da hareketli sağa sola geçip duruyor kaburgamın altında.
 
An itibariyle dün benim doğum günümdü. Bi annemlerle bide kayınvalidemlerle oasta kestik. Hediyeler heldi bir sürü ama beni kalbimin taaaa ortasından vuran hediyeyi eşim almış bi tane kazak ve bi tanede küçük ayaklar için patik panduf gbi bişi almışşş.., bayıldım bayıldım. Bebeğimizi de düşünmesi beni çok mutlu etti. Çok bişi yazmamışsınız bugün okudum şimdi. Kayınvalidem bi tane sabahlıklı pijama takımı aldı evden de bi pijama takımı ve gevelik koycam çantaya. Yeter heralde. Aşt açma muşambalarını bende merak ediyorum kullanışlımı diye. Kaç defa elim gitti de fuzuli masraf yapmıyım diye bıraktım.
 
Kızlar işte buda ben ve koca göbüşümde ki tombiş oğluşum
bakmayın üstümdeki pembe tshirte onu yazın almıştım :)
Çok güzel göbüşün var maşallah canım. Tshirt ün renginede bayıldım ayrıca :) senin göbüşten biraz küçümen benim göbüşüm.
 
Eveetttt saatler 01 olmuş artık tarihlerden 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ OLMUŞTUR :)
Topiğimizn sevgili kıymetli anneleri ve okullarda bir çok nesile hem annelik yapan hem öğretmenlik yapan siz sevgili arkadaşlarım yaptığınız meslek o kadar kutsal ki RAbbim sizleri evlatlarımızın başından eksik etmesin. Güzel bir gelecek için iyi eğitimli bilgili donanımlı nesillere ihtiyaç var bunun içinde en büyük görev sizlerin. Hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun. Ülkemizde inş atanamayn öğretmen kalmaz herkes istekle zevkle hakkıyla görevini yerine getirebilir :)
 
Çok güzel göbüşün var maşallah canım. Tshirt ün renginede bayıldım ayrıca :) senin göbüşten biraz küçümen benim göbüşüm.

Saol canım benim tşk ederim :)
Ayrıca seninde d.gününmüş geçti birazcık ama olsun Doğum günün kutlu olsun canım. RAbbim sevdiklrinle ailenle evlatlarınla daha nice sağlıklı d.günleri kutlamanı nasip etsin inşAllah :)
 
Doğum gunün kutlu olsuun:) yeni yaşın mutluluk getirsin inş
 
Canım d.günün kutlu olsun. Büyüdün artık 20 mi mi oldun?
 
elideve, post: 37942939, member: 548985"]An itibariyle dün benim doğum günümdü. Bi annemlerle bide kayınvalidemlerle oasta kestik. Hediyeler heldi bir sürü ama beni kalbimin taaaa ortasından vuran hediyeyi eşim almış bi tane kazak ve bi tanede küçük ayaklar için patik panduf gbi bişi almışşş.., bayıldım bayıldım. Bebeğimizi de düşünmesi beni çok mutlu etti. Çok bişi yazmamışsınız bugün okudum şimdi. Kayınvalidem bi tane sabahlıklı pijama takımı aldı evden de bi pijama takımı ve gevelik koycam çantaya. Yeter heralde. Aşt açma muşambalarını bende merak ediyorum kullanışlımı diye. Kaç defa elim gitti de fuzuli masraf yapmıyım diye bıraktım.[/QUOTE]

Dogumgunun kutlu olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…