ALLAH kolaylık versin.
Bnm se kivi:)Akşamları vazgecilmez meyvem: Elma :)))
Bende gerekli mi diye o hazırları sordum. Diğerleri cicili bicili oluyor çok özendim âbirde bebeği tozlu mikroplu yerlere yatırmayayım diye onlardan da alıcam.
Tozlu mikroplu yerler gibi dusunmedim de bi yere gidince milletin evini batirmayalim diye :)) ben oyle cocugun totosunu ulu orta degistirenlerden pek hazetmiyorum. Altinda ortu olmali dimi ama :))
Çok güzel göbüşün var maşallah canım. Tshirt ün renginede bayıldım ayrıca :) senin göbüşten biraz küçümen benim göbüşüm.Kızlar işte buda ben ve koca göbüşümde ki tombiş oğluşum
bakmayın üstümdeki pembe tshirte onu yazın almıştım :)
Çok güzel göbüşün var maşallah canım. Tshirt ün renginede bayıldım ayrıca :) senin göbüşten biraz küçümen benim göbüşüm.
An itibariyle dün benim doğum günümdü. Bi annemlerle bide kayınvalidemlerle oasta kestik. Hediyeler heldi bir sürü ama beni kalbimin taaaa ortasından vuran hediyeyi eşim almış bi tane kazak ve bi tanede küçük ayaklar için patik panduf gbi bişi almışşş.., bayıldım bayıldım. Bebeğimizi de düşünmesi beni çok mutlu etti. Çok bişi yazmamışsınız bugün okudum şimdi. Kayınvalidem bi tane sabahlıklı pijama takımı aldı evden de bi pijama takımı ve gevelik koycam çantaya. Yeter heralde. Aşt açma muşambalarını bende merak ediyorum kullanışlımı diye. Kaç defa elim gitti de fuzuli masraf yapmıyım diye bıraktım.
Canım d.günün kutlu olsun. Büyüdün artık 20 mi mi oldun?An itibariyle dün benim doğum günümdü. Bi annemlerle bide kayınvalidemlerle oasta kestik. Hediyeler heldi bir sürü ama beni kalbimin taaaa ortasından vuran hediyeyi eşim almış bi tane kazak ve bi tanede küçük ayaklar için patik panduf gbi bişi almışşş.., bayıldım bayıldım. Bebeğimizi de düşünmesi beni çok mutlu etti. Çok bişi yazmamışsınız bugün okudum şimdi. Kayınvalidem bi tane sabahlıklı pijama takımı aldı evden de bi pijama takımı ve gevelik koycam çantaya. Yeter heralde. Aşt açma muşambalarını bende merak ediyorum kullanışlımı diye. Kaç defa elim gitti de fuzuli masraf yapmıyım diye bıraktım.
Yok ben mümkün değil onları giymem bir daha. Dantel süs bana sıkıntı basar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?