2015 Şubat Anneleri

11 tl idi 3 tanesi

Hangisine gittiniz biz de ordaydık diyecektim.ama.sen burda değilsin

ertesi gün düşündüm dedimki ben o kadar göğüs pedini napacam , ya sütüm olmazsa dedim biz 30 luk aldıydık kasada kız diğeri daha indirimli bakım pamuğuda hediye dedi gittik 60 lık aldık , Hay Allahım daha da bir sürü eksik var , biz senle hep tersten alıyoz gibime geliyor : ))

Beyaz kalıp sabun. Allah muhafaza o sabun kafa derimizden sızdıysa ondan mı böyle manyak olduk acaba!

anacığının ellerinden opeyım bende o kafadanım valla bu tamamen fıtratla ılgılı..ılk kızımda madden sıkıntıdaydık ıster ıstemez markasına falan cok bakmadan ıhtıyacımızı karşılaması yönünde karar alır en ucuzunu edınmeye calısırdık..buna rağmen ne pişik yasadım ne herhangı bır sağlık sorunu..kı mardın gıbı ımkanların kısıtlı old.bır yerde (çocuk bezının kıloyla satıldığı bır yerde)elımden gelenın en ıyısını yaptığımı sanıyorum..

sımdı hamdolsun ımkanım var ama sırf marka olsun dıye bı şampuana pısık kremine 80 100 lıra vermem.pişik olacağı bıle bellı degıl.. saka bı yana doğal yontemler hem ucuz hem en sağlıklısıdır.

bu arada aventin manuel göğüs pompası da indirimdeydi , düşünenlere duyrulur

Bizimkide kutulu kocaman.kaçlı bilmiyorum. Olmazsa makyaj temizleme pamuğu olarak kullanırız

: ))) bende aslında marka olsun diye uğraşmıyorum ama şampuan konusunda iyi olsun dedim kendi saçlarımla ilgili sürekli sorun yaşadığım için olsa gerek , mesela pişik kremi de alacaktım sonra görümcem , ben normal arko krem sürdüm gayet iyiydi dedi o deyince hatırladım bi arkadaşımda başka kremler iyi gelmedi arko iyi geldi demişti aynı şekilde.. vazgeçtim almaktan 20 liraydı pişik kremi

he bak aklıma geldı ne yakardı o sabun gozumuzu annem mıkrobu kırılır bısey olmaz derdı.. ahahaha o zaman böbücen vardı da anam mı kullanmadı
bence kafa derımızden sızdığından degılde...banyoda bol bol uslu durmadığımız ıcın sabun+tas ı kafamıza yedıgımızdendır manyaklıgımız

Bende dalinin sıvı bebek deterjanıyla yıkadım bebişimin kıyafetlerini,misss gibi bebek kokuyor,dedim bide bunları bebiş giyse kimbilir nasıl kokar :)

ben kızım dogdu 3 aylık olana kadar hemen her banyosunda ılık saf zeytınyagıyla masaj yapardım poposuna falanda surerdım..hıc pişik olmadı..
azcık kızarsın arko yada vazelın surerdım..hava güzelse yıkar kurulardım.. yöntem cok bacım

kv demde hazırlamış yağlayacakmış , yağlasın iyi olur teni yumuşacık olur bide zeytinyağı da bebeği büyütüyomuş bunu da kv dem söyledi hiç yağlanmış bebek görmedim bir yorumum yok bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…