11 tl idi 3 tanesiay orda ındırım olsa bıle bana cok pahalı geliyor..kalıtesıne bısey demem ama servet lazım çocuk buyuturken anaya babaya..
unıbaby nın ustune saf su+pamuk yazıyor fıyatı bılmem kac kuruş..ben pamuğu suya batırır sılerımanam benı küllerle buyutmuss..
ıktısadlı davranmak gerekbenım felsefem bu yanı
Hangisine gittiniz biz de ordaydık diyecektim.ama.sen burda değilsin
Öğle Arası eve gidip yikicam saçlarımı ya tiksindim suan kendimdenÖff. Bir şey olmaz unut bir süreliğine. Ah ahayazdığıma ben de inanmadım.
Eee cilekte daha pahaliydi fiyatlar bende begenmistim naturalmi ne die bi modelini mdf 3 bin kusur demisti sadece 3 li dolap buyuyen besik şifonyeri bide 2 li yatagi indirime girmis demekki..
kazitcam saçlarımı kökten çözüm :)en ıyısı topuz falan yap..arada kaynar gıder..eve gıder gıtmezde kendını banyoya at çıkma bır sure
Beyaz kalıp sabun. Allah muhafaza o sabun kafa derimizden sızdıysa ondan mı böyle manyak olduk acaba!evet orası pahalı , annemle konuştuk akşam naptınız bugün dedi , bende bebeğe şampuan almaya gittik indirim varmış da dedim , zaten ucuz ne indirimiymiş dedi , dedim anne bi Alman şampuanı var o girmiş indirime ondan aldık dedim , diyoki sanki siz Alman şampuanıyla büyüdünüz diyor : )))
anacığının ellerinden opeyım bende o kafadanımevet orası pahalı , annemle konuştuk akşam naptınız bugün dedi , bende bebeğe şampuan almaya gittik indirim varmış da dedim , zaten ucuz ne indirimiymiş dedi , dedim anne bi Alman şampuanı var o girmiş indirime ondan aldık dedim , diyoki sanki siz Alman şampuanıyla büyüdünüz diyor : )))
yok ben pamuğu suya batırıp sılcem11 tl idi 3 tanesi
Bizimkide kutulu kocaman.kaçlı bilmiyorum. Olmazsa makyaj temizleme pamuğu olarak kullanırızertesi gün düşündüm dedimki ben o kadar göğüs pedini napacam , ya sütüm olmazsa dedim biz 30 luk aldıydık kasada kız diğeri daha indirimli bakım pamuğuda hediye dedi gittik 60 lık aldık , Hay Allahım daha da bir sürü eksik var , biz senle hep tersten alıyoz gibime geliyor : ))
bence kafa derımızden sızdığından degılde...banyoda bol bol uslu durmadığımız ıcın sabun+tas ı kafamıza yedıgımızdendırBeyaz kalıp sabun. Allah muhafaza o sabun kafa derimizden sızdıysa ondan mı böyle manyak olduk acaba!
anacığının ellerinden opeyım bende o kafadanımvalla bu tamamen fıtratla ılgılı..ılk kızımda madden sıkıntıdaydık ıster ıstemez markasına falan cok bakmadan ıhtıyacımızı karşılaması yönünde karar alır en ucuzunu edınmeye calısırdık..buna rağmen ne pişik yasadım ne herhangı bır sağlık sorunu..kı mardın gıbı ımkanların kısıtlı old.bır yerde (çocuk bezının kıloyla satıldığı bır yerde)elımden gelenın en ıyısını yaptığımı sanıyorum..
sımdı hamdolsun ımkanım var ama sırf marka olsun dıye bı şampuana pısık kremine 80 100 lıra vermem.pişik olacağı bıle bellı degıl..saka bı yana doğal yontemler hem ucuz hem en sağlıklısıdır.
bence kafa derımızden sızdığından degılde...banyoda bol bol uslu durmadığımız ıcın sabun+tas ı kafamıza yedıgımızdendırmanyaklıgımız
Bizimkide kutulu kocaman.kaçlı bilmiyorum. Olmazsa makyaj temizleme pamuğu olarak kullanırız
he bak aklıma geldı ne yakardı o sabun gozumuzu annem mıkrobu kırılır bısey olmaz derdı.. ahahaha o zaman böbücen vardı da anam mı kullanmadı
Ben daha önce dalanın ve hacışakirin toz deterjanını netten biraz araştırmıştım. Toz deterjanın hem çamaşırda kalıntı bıraktığını ( yüksek derecede yıkayamıyoruz ya ondan) hem de makineyi de granül olduğu için bozuyormuş. Dalininin sıvı deterjanını almayı düşünüyorum.
Bizimkide kutulu kocaman.kaçlı bilmiyorum. Olmazsa makyaj temizleme pamuğu olarak kullanırız
ben kızım dogdu 3 aylık olana kadar hemen her banyosunda ılık saf zeytınyagıyla masaj yapardım poposuna falanda surerdım..hıc pişik olmadı..: ))) bende aslında marka olsun diye uğraşmıyorum ama şampuan konusunda iyi olsun dedim kendi saçlarımla ilgili sürekli sorun yaşadığım için olsa gerek , mesela pişik kremi de alacaktım sonra görümcem , ben normal arko krem sürdüm gayet iyiydi dedi o deyince hatırladım bi arkadaşımda başka kremler iyi gelmedi arko iyi geldi demişti aynı şekilde.. vazgeçtim almaktan 20 liraydı pişik kremi
ben kızım dogdu 3 aylık olana kadar hemen her banyosunda ılık saf zeytınyagıyla masaj yapardım poposuna falanda surerdım..hıc pişik olmadı..
azcık kızarsın arko yada vazelın surerdım..hava güzelse yıkar kurulardım.. yöntem cok bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?