2015 Şubat Anneleri

Çok güzel görünüyor. Kerevizi hiç salçasız pişirmemiştim bir de öyle deneyeyim. Bir de kv sürekli kerevizle enginarı ters söylüyor ikisini de severim de kereviz yaptım diyor enginar çıkıyor. Kereviz keskin kokulu olan di mi toprak altındaki yetişiyor patates gibi.

kizlar yaa ben battaniyeyi nasil yikiycam bi akil verin
idisi orgu gibi içi bez ama bezle orgunun arasinda pamuk falan var galiba , yikasam 99 % TOPANIR ONUN içi makinede
elimde yikasam olurmu

makinada bebek programı varsa onda yıka yada en kısa programda en düşük devirde
ama içine sinmeyecekse riske atma elde yıka canım

idisi orgu gibi içi bez ama bezle orgunun arasinda pamuk falan var galiba , yikasam 99 % TOPANIR ONUN içi makinede
elimde yikasam olurmu
pamuksa elde de yıkanmaz ..

Sen terligi giymeyecegini varsay ama yanina bir tane al. Cunku terlikle arasi cok iyi olmayan ben bile hastanede terlige yapismistim :)

elimde yikasam olurmu

Bende de ayni battaniyeden var ben onu makinada yunlu programinda 30 c de yikadim. Toplanna frkan da olmadi.

Siz çatala terliklerinizle mi çıkıyorsunuz?

Evet canım. O kokusunada bayılıyorum. Ben bekarken bizim evde hiç kereviz pişmezdi, hala pişmez:) kayınvalidemden öğrendim bende:)

Spor ayakkabılarım rahat canım rahat giyip çıkarabiliyorum şiş olsa bile öyle. Hele bağcılarını açınca daha bir rahat. O yüzden düşündüm ama terlik de akayım o zaman. Bu arada ben evde de terlik giymem ki.

Kesinlikle en rahatı terlik. Bende banyo terliği oluyo ya pamuklu bambu tarzı ondan alıcam. Süslemeyi düşünüyorum üstünüde:)

limon, mandalina vs turunçlgiller midemi eksitiyor mu desem yakiyormu desem
bi garip oluyor
dun iki saatin için 1 lt kadar içtim valla, durup durup birden yukleniyorum oda iyi deil aslinda galiba

Limon mandalina ve portakaldan farklıdır suyla karıştırırsan suyu alkali yapar asitli yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…