Canım çok kolay. Bir kurusoğanı biraz iri bir şekilde doğruyoruz. Teflon tenceremiz varsa içine yarım çay bardağı kadar zeytinyağını döküyoruz. Üstüne soğanları koyup hafif karıştırıyoruz ama kavurmuyoruz. Bu arada kerevizleri soyup çok küçük olmayacak küpler halinde doğruyoruz. 2 tane orta boy kereviz yeterli oluyor.tencere onlarıda alıp soğanlarla birlikte bi çeviriyoruz. Sonra üstüne parçalara ayırdığımız brokolileri diziyoruz. Bu dakikadan sonra karıştırmak yok:) 1 çay bardağı sıcak su gezdirip ocağın altını en kısığa getirip kapağını kapatıyoruz. O orda kendi buharıyla pişiyor. Gidip gelip kontrol ediyoruz. Brokolilerin rengi değiştiğinde, çatalı batırdığımızda yumuşaksa olmuştur. Yada direk brokoliyi ağzınıza atın yumuşatıp piştiyse tamamdır:) bir borcama alıp, bir kasede yarım bardak zeytinyağı ve yaklaşık 1,5 limon sıkıp sos yapıyoruz. İçine tuzunuda katalım. İyice karıştırıp üstüne gezdiriyoruz. Narince alttan üstten karıştırıp soğumaya bırakıyoruz. Sonra afiyetle:) bu arada brokoli falanda çok faydalıymış hamilelikte. Brokoli çorbasıda güzel oluyo kerevizle:)
Yav sen hiç hastanede yatmadın mı? Lavaboya falan giderken spor ayakkabı mı giyeceksin
kizlar yaa ben battaniyeyi nasil yikiycam bi akil verin
idisi orgu gibi içi bez ama bezle orgunun arasinda pamuk falan var galiba , yikasam 99 % TOPANIR ONUN içi makinede
elimde yikasam olurmu
Alemsin valla. Sen pantolon gömlek mont spor ayakkabı ile doğuma gidecen
pamuksa elde de yıkanmaz ..kizlar yaa ben battaniyeyi nasil yikiycam bi akil verin
idisi orgu gibi içi bez ama bezle orgunun arasinda pamuk falan var galiba , yikasam 99 % TOPANIR ONUN içi makinede
elimde yikasam olurmu
kizlar yaa ben battaniyeyi nasil yikiycam bi akil verin
elimde yikasam olurmu
Yeni gordum. Ustte sana yazmistim ben de :)Yaw terliğim var aslında da sorayım dedim iyi herkes karşıysa çantaya terlikleri de koyayım madem belki giyerim
senı normal doğum ıcın çatala cıktıgında ayağında spor ayakkabılarınla hayal ettımde
bır defa ayakların şişecek ayakkabı gıyemezsın..terlıgı ayagaına hemen takarsın ayakkabı ıcın başka bırının yardımını almak zorundasın sırf bacıgı ıcın degıl egılemeyecegın ıcın gıyemezsınde.. yanı ılla ben spor ayakkabı gıycem dıyosan tercıh senın tabı ama
Evet canım. O kokusunada bayılıyorum. Ben bekarken bizim evde hiç kereviz pişmezdi, hala pişmez:) kayınvalidemden öğrendim bende:)Çok güzel görünüyor. Kerevizi hiç salçasız pişirmemiştim bir de öyle deneyeyim. Bir de kv sürekli kerevizle enginarı ters söylüyor ikisini de severim de kereviz yaptım diyor enginar çıkıyor. Kereviz keskin kokulu olan di mi toprak altındaki yetişiyor patates gibi.
yooo ama ben senı oyle hayal ettım..Siz çatala terliklerinizle mi çıkıyorsunuz?
senı normal doğum ıcın çatala cıktıgında ayağında spor ayakkabılarınla hayal ettımde
bır defa ayakların şişecek ayakkabı gıyemezsın..terlıgı ayagaına hemen takarsın ayakkabı ıcın başka bırının yardımını almak zorundasın sırf bacıgı ıcın degıl egılemeyecegın ıcın gıyemezsınde.. yanı ılla ben spor ayakkabı gıycem dıyosan tercıh senın tabı ama
aklima gelmeedi ama etikete falan guvenemem, ben toplanacagim diye bagiriyor battaniyeCanım etiketinde göster miyor mu ? Gözümü kestiremediğim şeylerin kesinlikle nasıl yıkandığına bakarım da
e napicammmpamuksa elde de yıkanmaz ..
limon, mandalina vs turunçlgiller midemi eksitiyor mu desem yakiyormu desem
bi garip oluyor
dun iki saatin için 1 lt kadar içtim valla, durup durup birden yukleniyorum oda iyi deil aslinda galiba
du bi resim ekleyim aynisiysa dedigin giibi yaparimBende de ayni battaniyeden var ben onu makinada yunlu programinda 30 c de yikadim. Toplanna frkan da olmadi.
aklima gelmeedi ama etikete falan guvenemem, ben toplanacagim diye bagiriyor battaniye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?