Bende de ayni battaniyeden var ben onu makinada yunlu programinda 30 c de yikadim. Toplanna frkan da olmadi.
yok canim bebek progarmi : (makinada bebek programı varsa onda yıka yada en kısa programda en düşük devirde
ama içine sinmeyecekse riske atma elde yıka canım
Cok komik ya, hepimiz biri spor ayakkabi dese de atlasak diye bekliyormusuz :)Spor ayakkabılarım rahat canım rahat giyip çıkarabiliyorum şiş olsa bile öyle. Hele bağcılarını açınca daha bir rahat. O yüzden düşündüm ama terlik de akayım o zaman. Bu arada ben evde de terlik giymem ki.
bırak pis kalsıne napicammm
15 ı gorursun Allahınıznıyle..ama normal9 kilo 800 gram almışım toplamda
56.400 çıktım şoktayım durup dururken kilo almalar başlamış
arkadaş ben son ayda 20 kilo almıştım dediğinde içimden hadi len demiştim oysaki
15 ı gorursun Allahınıznıyle..ama normal
benım pipili 1 kere bıle kıpırdama dı koca gun..
suna dogum masasi diyelim. Catal nedir di mi ama.Siz çatala terliklerinizle mi çıkıyorsunuz?
Ben kaçırmışım kim dogum yaptı
burda da vermiyor aile hekimleri. En fazla 3 gun. Onda da gecerli mazeret ister. Bebek icin vermiyorlar. Diger dr.lar da iki tane 10 verir tamam.
Bence bu sehre gore degisiyor saglik mudurlugu vermeyin diyorsa dr.lar vermiyor.
Faranjit oldm hic sesim cikmiyor dr ses kisik diye rapor mu alinir dedi. Ogrencilerle isaret diliyle mi anlascaksam artik
en pratigi o olmalisuna dogum masasi diyelim. Catal nedir di mi ama.
Istegimiz disinda cikmamamiz lazim aslinda. Anne istedigi pozisyonda dogurabilmeli..
son 2 saattır yedıklerımı yazsam inanki kusarsın.. du bakalım..dınlenıyor zaar..işi yapan ben yan gelıp yatan osüt iç oynar sonra
yada onunla oyun oyna
biz şuan oynuyoruz oda bana tepki veriyor cadı
avrupada mı yasıyon bacım sen?suna dogum masasi diyelim. Catal nedir di mi ama.
Istegimiz disinda cikmamamiz lazim aslinda. Anne istedigi pozisyonda dogurabilmeli..
son 2 saattır yedıklerımı yazsam inanki kusarsın.. du bakalım..dınlenıyor zaar..işi yapan ben yan gelıp yatan o
avrupada mı yasıyon bacım sen?
esım aksam dıyorkı sen hıcbırsey yemıyosun..ben hamıle olsun kesın 150 kılo olurdum..nıye dedım..canım sıkıldıkça yemek yerdım..yedıkce bebek buyumuyo zanneder bıdaha bıdaha yerdım dıyo..bende çok yedim yaaa
bu kadar yiyincede ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum
boğazıma çıkacak şimdi karnım
Ayyyy mideni düşünemiyorum şuan yazık o organaesım aksam dıyorkı sen hıcbırsey yemıyosun..ben hamıle olsun kesın 150 kılo olurdum..nıye dedım..canım sıkıldıkça yemek yerdım..yedıkce bebek buyumuyo zanneder bıdaha bıdaha yerdım dıyo..
oysa ben çorba,cıgkofte,salata ,yaspasta,peynır,cay,kahve,kuruyemıs,ve yarım ekmek yedım son 2 saatte..azmış bunlarda..
Kisiye gore degisir. Catal pek rahat degil anne acisindan. Tamamen saglik personeline gore bir tasarim.en pratigi o olmali
senin akllindan hangi pozisyon geçiyor ki
gayet ic anadoludayim ama bilincli hastayim. Dr en iyisini bilirden once kendi bedenim uzerinde ilk soz hakki benim.son 2 saattır yedıklerımı yazsam inanki kusarsın.. du bakalım..dınlenıyor zaar..işi yapan ben yan gelıp yatan o
avrupada mı yasıyon bacım sen?
Ya birbirlerine o kadar baglililar ki, diger dr kabul etmiyo "benim hasta kotam doldu" diyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?