2015 Şubat Anneleri

Cok komik ya, hepimiz biri spor ayakkabi dese de atlasak diye bekliyormusuz :)

spor ayakkabisini nerde giyyorsunuz ben anlamadim
bende terlik alicam ama bekleyebilir subati acelesi yok : )

9 kilo 800 gram almışım toplamda
56.400 çıktım şoktayım durup dururken kilo almalar başlamış
arkadaş ben son ayda 20 kilo almıştım dediğinde içimden hadi len demiştim oysaki

Ben kaçırmışım kim dogum yaptı

sanki suistimal ediyoruz,ben normalde hastalıktan ölsem okula gidiyorum böyle zamanda da vermeleri lazım

süt iç oynar sonra
yada onunla oyun oyna
biz şuan oynuyoruz oda bana tepki veriyor cadı
son 2 saattır yedıklerımı yazsam inanki kusarsın.. du bakalım..dınlenıyor zaar..işi yapan ben yan gelıp yatan o
suna dogum masasi diyelim. Catal nedir di mi ama.
Istegimiz disinda cikmamamiz lazim aslinda. Anne istedigi pozisyonda dogurabilmeli..
avrupada mı yasıyon bacım sen?

son 2 saattır yedıklerımı yazsam inanki kusarsın.. du bakalım..dınlenıyor zaar..işi yapan ben yan gelıp yatan o

bende çok yedim yaaa
bu kadar yiyincede ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum
boğazıma çıkacak şimdi karnım

bende çok yedim yaaa
bu kadar yiyincede ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum
boğazıma çıkacak şimdi karnım
esım aksam dıyorkı sen hıcbırsey yemıyosun..ben hamıle olsun kesın 150 kılo olurdum..nıye dedım..canım sıkıldıkça yemek yerdım..yedıkce bebek buyumuyo zanneder bıdaha bıdaha yerdım dıyo..
oysa ben çorba,cıgkofte,salata ,yaspasta,peynır,cay,kahve,kuruyemıs,ve yarım ekmek yedım son 2 saatte..azmış bunlarda..

Ayyyy mideni düşünemiyorum şuan yazık o organa cnm herbişeyi karıştırmışsın sen

en pratigi o olmali
senin akllindan hangi pozisyon geçiyor ki
Kisiye gore degisir. Catal pek rahat degil anne acisindan. Tamamen saglik personeline gore bir tasarim.
Egitimde onceden ogretmenin dovmesi normaldi eti senin kemigi benimdi simdi degisti. Saglikta da degismei gereken anlayislar var. Beden benim agri sanci gelince nasil rahat edersem oyle dogurabilmeliyim. Kesi ihtimali de azaliyor baska pozisyonlarda. Kac yil oncesine kadar tarlada doguranlar catala mi cikmisti. Tek yol degil yani. Cok okudum cok arastirdim da konyada boyle dr yok. ah istanbulda olaydim.
gayet ic anadoludayim ama bilincli hastayim. Dr en iyisini bilirden once kendi bedenim uzerinde ilk soz hakki benim.

Ya birbirlerine o kadar baglililar ki, diger dr kabul etmiyo "benim hasta kotam doldu" diyolar.

ben bulunduğum mahallede sağlık ocağındaki aile hekimimi beğenmedim,eski sağlık ocağına gidip doktor seçmiştim,sende öyle yap olmadı,sana sıkıntı çıkarmayacak bir doktor bul,çünkü o raporlar bize lazım

Reactions: ydm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…