2015 Şubat Anneleri

Bilgisayar karşısında da çok oturmamalı gerekirmiş arada bir saatte bir on onbeş dakika uzanabilsen ya da temiz hava alsan iyi gelebilir. Okulda laboratuvardaydım ama kanepe vardı bir tane uzanabşlşyordum aslında fizikden rahat ama psikolojik olarak bu hocanın sözleri etkiliyor beni. Raporluyken bile sınavları okudum 180 kişilik ödev hazırladım teşekkür etmek yerine 18 dakika geç göndermişim ödevleri çok geç yolladın dedi

http://www.hellobaby.com.tr/Urun/kraft-twist-rlx-seyahat-sistem-bebek-arabasi-k27ne bence bu arabayı inceleyin çok araştırdık biz kullanımı çok rahat çevremizde kullananlarda memnun.

memnun edmezsin insanlrı ben bi oturdum mu 3 saat kesin kalkmıyorum kalkamıyorum daha doğrusu çöküp kalıyorum kalkıncada ister istemez belim ikiye ayrılıyor sanki zor oluyor çok napalım bacım katlancak şurda ocak 1 e kadar dayanacam inşallah bi aksilik olmazsa

Canim ben kizimda Chicco kullandim hala daha kullanyiorum Cok rahat be hafifler. Ve icinde yatmasida rahat olyuo ben memnunum yani.

Teşekkür ederim canım

ben geçen öyle bir mükellefimiz kaybettim. çok para alıyordum ama başlarım paranada sanada dedim açtım ağzımı yumdum gözümü.
neye uğradıklarını şaşırdılar. karnım burnumda sizin nazınızımı çekıcem dedım.
herkes türütmüş.

27 ocakta 3 duruşmam var Benm de :) bakalm girebilecek miyim
sen serbest mi çalışıyorsun bir yere bağlı mı? başkasına devredersin en azından. senin de dava tarihlerin belli olmazsa iş almazsın. benden ıyı durumun sanki.:)

Canim ben kizimda Chicco kullandim hala daha kullanyiorum Cok rahat be hafifler. Ve icinde yatmasida rahat olyuo ben memnunum yani.

teşekkür ederim yorumun için bende aldım bakalım chicco
hafiflik önemliydi benim içinde
inşallah bende memnun kalırım

http://www.hellobaby.com.tr/Urun/kraft-twist-rlx-seyahat-sistem-bebek-arabasi-k27ne bence bu arabayı inceleyin çok araştırdık biz kullanımı çok rahat çevremizde kullananlarda memnun.

aldım artık ama ben bununla ilgili bir yorum okumuştum biyerde
360 derece dönen yeri kırılmış firma ilgilenmemiş

yaşı büyük mü? senın ona karsı çıkma ımkanın yok mu? bazı ınsanlar ıyılıkten anlamıyorlar. tersleyince ancak normale donuyorlar.

Selamlar

Yarin ins evime gidiyorum Cok isim var daha kizimin kiyafetleri yikanacak ütülencek, bizim burda noel tatili baslicak haftaya esimle temizlik Yapcaz ins sonra yatagi filan kurariz artik.

Bisey merak ettim türkiyede hertürlü dogum para ödeniyomu yani sadece özel hastanede mi yoksa devlettedemi ödeniyo dikkatimi cekti.

sen serbest mi çalışıyorsun bir yere bağlı mı? başkasına devredersin en azından. senin de dava tarihlerin belli olmazsa iş almazsın. benden ıyı durumun sanki.:)
Serbest canm , arkadasım girecek ben giremezsem de, o stresle 27de doğururum heralde diyorum )

ben 32 raporumu ist ten aldım canım memorial Çankaya'da dr nin muayenesine de çok yakın

Çankaya dediğin koca bir şehir yaw ben de Çankaya'da oturuyorum mesela Ankara'daki ve İstanbul'daki Dr ların birbirinden haberi yok demiştin ya belki Ankara'dan ayrı almışsındır diye sormak istedim canım. Memoriali hiç görmedim. Tobb yada Bayındır a yakın mı?

benım 6 şubat ama ocağın 23 de okullar tatıl olduktan sonra sanırım olur.
ocağın 24 de 38 haftalık olacak.

Dr bugun bana bebiş dönmemiş sezeryan olabilirsin dedi. Dönmemesini kendi bilinç altımla yapıyor olabilirim biliyor musunuz. Daha önceki bebiş hep doğum pozisyonundaydı. Şimdi korkuyorum ya bebişi kendim mi döndürmüyorum acaba diye düşünüyorum.

yaşı büyük mü? senın ona karsı çıkma ımkanın yok mu? bazı ınsanlar ıyılıkten anlamıyorlar. tersleyince ancak normale donuyorlar.

Yaşı kocaman. Etrafımdaki hocalar bana habire sık dişini birkaç yıla emekli olur dediler. Ama onu okulda profesör yaptılar Prof olduktan sonra her yıl gençleşmeye başladı emekli süresi de 67 miş 62 yaşında falan sanırım.

Serbest canm , arkadasım girecek ben giremezsem de, o stresle 27de doğururum heralde diyorum )
canım iyiymiş senın. benımde arkadaşım işlerine yardım ederım dıyor ama fımaları tanımıyor. bir de zaten kendı ısı basından askın benımkıne yetısemez.
bakalım yaşayıp gorucez.

olabilir belki de. ya bana da dedı doktor oyle. bu doktora dedim bebek ters mı dıye.
hayır doğum pozisyonunda ama şimdi bunun önemi yok o daha çok döner dedi.
36 dan sonra bakıyoruz ona dedi.
ben donunce hıssedıyorum buyuk hareketler oluyor ıcım garıp oluyor o zaman.
geçen dondu tekrar mesela şimdi yine buyuk ıhtimalle ters.
birde ters bebek yüksek olasılık degıl benım bildiğim nadir goruluyor
zaten çevrenden de duyuyorsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…