Aynen işte bi de bez ıslak mendil başka bişi yok heralde..kendime küçük çekçekli valiz hazirlicam dedim ne koyacaksın ki kendine o kadar dedi :) heyecanlandım sayamadim bile :) gecelik pijama falan işte dedım kaldım :)
ay sorma ya daha ctesi muayene oldum diye gitsem mi gitmesem mi diye düşündüm durdum sonra dayanamadım gittim hem ctesi gunune göre 50 gr düşük ölçtü hem de az maz dedi sinir oldum..eşim de bosver o kadını bi sıkıntı olsa ctesi günü dr soylemez miydi diyor offf nerden gittim bgn ya
annen onu da hazırlasa bır gecelik koyar yeter der. bızım listeleri duysa kadın şok geçirir. sanki 6 aylığına tatile çıkıyoruz.
ben emzirme sütyeni filan almadım ya :S etrafımdakiler göğüsler süt dolunca bedeni baya büyüyor aldığın işe yaramayabilir dedi. bende şimdilik bez aldım bir tane biraz büyük onu koyacağım sonra annem çıkar alır çarşıdan diye düşündüm. göğüs pedi de almadım bir yerde okudum meme uçlarının hava alması gerekli imiş. bebeğin ağız medillerinden koyun yazıyordu kumaşı ince olduğundanbu hafta sonu bende hazırlayacağım kısmet olursa yengem puset takımı alacağından onun çantasına bebek eşyalarını koyacam,kendime de bir çanta tamamdır.
Bezi göğüslerine mi koyucaksın canım? Anlamadım da.
şampuan falan koycam dicektim tuttum kendimi :)
ne bileyim atletler hasta bezi orkid brz makyaj malzemesi terlik merlik derken dolar sanki küçük boy bi cekcekli valiz :)Küçük çanta yetergercekten ne koyucaksın ki? Îki pijama bir gecelik de az yer kaplıyor.
Dr bugun bana bebiş dönmemiş sezeryan olabilirsin dedi. Dönmemesini kendi bilinç altımla yapıyor olabilirim biliyor musunuz. Daha önceki bebiş hep doğum pozisyonundaydı. Şimdi korkuyorum ya bebişi kendim mi döndürmüyorum acaba diye düşünüyorum.
Haklısın , zaten hassasız :) seni cok iyi anlayabiliyorumya ben öyle kiloya boya takılmak istemiyorum zaten saglıklı olsun bana yeter de az maz diyince kafam attı
Güle güle kullanın annesi cok gzl:)Kızlar sonunda oğluşumuzun ytağnı dolabnı aldık uyku seti halı perde kaldı Eki Görüntüle 1337540 Eki Görüntüle 1337542
aynen ben de öyle diyorum bana saglıklı hersey yolunda dese yeter az ya da cok yorum yapmasın :) nasılsa ben bakıyorum internetten hangi hafta kac kilo olmalı :)aman şu kiloya üzülmeyin ne olur neresi az biz seninle aynı gün aynı haftadayız ben geçen hafta gittiğimde bana 2.400 dedi doktor tam 2 hafta ileri iri bebek vs bişiler dedi ben hiç düşünmedim bile önemli olan sağlıklı olması zayıf olması veya kilolu olması hiçççç önemsenecek birşey değil.
bi işe kalkıştım ama hadi hayırlısı...
iş başvurusu yaptım, doğum izni sonrası işten ayrılıp başka işe başlamak için. inşallah her şeyin hayırlısı olur.
evet öyle yazıyordu hava alması için en ideali mermeşah kumaşmış kapalı olursa çatlama veya yara olma ihtimali fazla oluyormuş.
Sütyenin İçine mi yoksa hiç sütyen kyllanmıcak mısın?
bende kırmızıyı almayı düşünüyorum daha sonrası için baston tip olması güzel chicco kullanan bir arkadas buldum tesadüfen oda kırmızısını almış tekrar inceleme fırsatım oldu hafif bir araba ve hafifliği benm için iyi bir özellik
memnun edmezsin insanlrı ben bi oturdum mu 3 saat kesin kalkmıyorum kalkamıyorum daha doğrusu çöküp kalıyorum kalkıncada ister istemez belim ikiye ayrılıyor sanki zor oluyor çok napalım bacım katlancak şurda ocak 1 e kadar dayanacam inşallah bi aksilik olmazsa
ben geçen öyle bir mükellefimiz kaybettim. çok para alıyordum ama başlarım paranada sanada dedim açtım ağzımı yumdum gözümü.
neye uğradıklarını şaşırdılar. karnım burnumda sizin nazınızımı çekıcem dedım.
herkes türütmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?