2015 Şubat Anneleri

Küçük çanta yeter gercekten ne koyucaksın ki? Îki pijama bir gecelik de az yer kaplıyor.

aman şu kiloya üzülmeyin ne olur neresi az biz seninle aynı gün aynı haftadayız ben geçen hafta gittiğimde bana 2.400 dedi doktor tam 2 hafta ileri iri bebek vs bişiler dedi ben hiç düşünmedim bile önemli olan sağlıklı olması zayıf olması veya kilolu olması hiçççç önemsenecek birşey değil.

annen onu da hazırlasa bır gecelik koyar yeter der. bızım listeleri duysa kadın şok geçirir. sanki 6 aylığına tatile çıkıyoruz.

Bir gecelik bir de hastaneden çıkarken giyilecek bişey yeter bence de sezeryan olunacaksa bir gün daha kalınıyorsa bir pijama da onun için gerekebilir.

Bezi göğüslerine mi koyucaksın canım? Anlamadım da.

içme suyu ile yapılabilir aslında, Islak mendillerin sağlıklı olup olmayacağını düşünenler açısından

Eklentiler

• image.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 115

henüz erken değil mi dönmesi için. valla benim ki de dönmedi kafa hala midemde. dönmez ise yapacak birşey yok ama çok okudum 38 de dönen bile varmış. o yüzden şimdiden kafaya takma bende takıyordum da nabalım yapacak birşey yok :)

aynen ben de öyle diyorum bana saglıklı hersey yolunda dese yeter az ya da cok yorum yapmasın :) nasılsa ben bakıyorum internetten hangi hafta kac kilo olmalı :)

bi işe kalkıştım ama hadi hayırlısı...

iş başvurusu yaptım, doğum izni sonrası işten ayrılıp başka işe başlamak için. inşallah her şeyin hayırlısı olur.

Inşallah hayırlısı olur canım. Bugun lcw ye baktım senin yumuş yumuş sabahlıktan alıyım diye ama bulamadım. Sabahlık satan yerlerde hepsinin modeli öyleydi benim de evde bir bornozum var acaba onu sabahlık niyetine giyebilir miyim ki? Resmini ekliyorum.

Iyi şimdiden güle güle kullanalım o zaman

İnşallah Allah yardımcın yardımcımız olsun canım benim.

Devlet memuru böyle konuşunca yüz kızartıcı suç oluyor elinde koz oluyor işte işten attırmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…