2015 Şubat Anneleri

yakın canım konya yolu uzerinde memorial

canım doner donmese de saglıklı olsun da sezeryan olsun ne olacak ben de bgn istte ki dr ye gittim 2050 ölçtü bebişin kilosunu az dedi moralimi bozdu ya..keske gitmeseydim ne guzel mutluydum sabah

sen kaçıncı haftadasın dr bana 37 den önce kesin bişey söylenemez dedi yeri bile o zaman daha darlaşıyomuş o zaman sabitleniyomuş 38 de bile dönebilirmiş doğum şekli o yüzden söylemiyor

oo yaşlıymış cidden. annem yaşında nerdeyse.
ee tabii ona da saygısızlık edemezsın şimdi.
prof olmasını gectım, yaşına saygı duymak gerek.
bunamış biraz demek ki! yaşlanınca insanlar huysuzlaşıyor da.
sen ona nineciğim bırak benım yakamı de.
67 ne yaa o yaşta emeklı mı olunur. sizde farklı mı emeklılık şartları acaba.

canım iyiymiş senın. benımde arkadaşım işlerine yardım ederım dıyor ama fımaları tanımıyor. bir de zaten kendı ısı basından askın benımkıne yetısemez.
bakalım yaşayıp gorucez.
Kolay gelsin , keske kısa Süreli de olsa ilk bi ay en azından birini alabilsen, su günlerde çıksa o ulu kişi de senden öğrense yapcaklarını:) bir meleeek diliyoruuum Tanrıdaaan Esoba yaa

canım doner donmese de saglıklı olsun da sezeryan olsun ne olacak ben de bgn istte ki dr ye gittim 2050 ölçtü bebişin kilosunu az dedi moralimi bozdu ya..keske gitmeseydim ne guzel mutluydum sabah
2050 mi azmış .
nasıl azmış yaa . bizim aramızda bir hafta var .
benım 2200 dıye kıyametı kopardılar çok iri bebek dıye
ne dedıklerı bellı degıl.

Canm Benm Yeğenim 2.700 gr doğdu, hep küçük diyorlardı , kuzeni 3.500 gr flndı, bizimki kocaman oldu emzirebildi ablam bol bol , diğer bebişi geçti. Genetik sanırım bizde 3.000 gr Doğan yok hep ufak doğup maşallah boylu poslu oluyoruz :)) görsen milyonluk yanımızdan geçmez . Yarın da ben gideceğim doktora kesin bnmki de ufak yine ama yeğenimi düşündükçe rahatlıyorum ondan sana da yazim Ddm

Öyle canım maalesef Türkiye'de erkeklerin hemen hemen hepsi böyle. Italyada bir erkek arkadaşım bana lazanya yapmıştı bir gün gömleği eskimiş dedi ki bu gömleğin kumaşından iyi cam bezi olur. Gömleği kesip cam bezi yaptı ve hatta cam silişini bile gördüm. İnanamamıştım. Bir gün de benim moralim bozuktu biryere götürdü pasta malzemeleri satılan biryere. Çiğ badem ve eritme çikolata aldı. Çikolatayı eritti içine bademleri attı aluminyum folyo üzerine kaşık kaşık koydu sonra donunca folyoyu kare kare kesip sardı her gün okula götürdüm yedim ne adamlar var dünyada işte

O kadar uğraşıyorsun bari yaptığın işten para kazanıyor musun? Yoksa hayrına mı?

2050 mi azmış .
nasıl azmış yaa . bizim aramızda bir hafta var .
benım 2200 dıye kıyametı kopardılar çok iri bebek dıye
ne dedıklerı bellı degıl.
ay sorma ya daha ctesi muayene oldum diye gitsem mi gitmesem mi diye düşündüm durdum sonra dayanamadım gittim hem ctesi gunune göre 50 gr düşük ölçtü hem de az maz dedi sinir oldum..eşim de bosver o kadını bi sıkıntı olsa ctesi günü dr soylemez miydi diyor offf nerden gittim bgn ya

Anam anam dedim :)

ya ben öyle kiloya boya takılmak istemiyorum zaten saglıklı olsun bana yeter de az maz diyince kafam attı

bırakırmıyım habersiz ya :) girmeyince rüyalarıma giriyor burası bu kızlar neler kaynatmıştır diyorum kendi kendime. doğum zamanı ise daha da heyecanlı olur buralar. bizler belki şubat başına bile kalmayız ama şubat sonu olanlar çok var. bekleyen baya olur o yüzden herkes mutlaka haber versin herşeyini. çünkü biri gelip birşey yazıyor bizde burada meraktan çatlıyoruz acısınlar bize

Senin boyun mu uzun? Hiç göstermiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…