2015 Şubat Anneleri

Bende öyleyim. Dün akşam küçük bir çavdar ekmeği arası peynir yedim.
Çok sağlıksız besleniyorum.ama sebze yapacak halim yok yapıp beni çağıranda yok
.sadece sabah sağlıklı şeyler yiyorum. Öğlende dışardan evde yiyemediğim şeyleri yiyorum

Canim kasintin siksa ihmal etme sor mutlaka

Evet ya sanki uyyz olmusum gibi vucudumda bocek geziyo gibi ordan oraya atlayip duruyo lanet:) allahtan hap verdi yoksa cekilcek cike degil

Ay inş bnde giderim iyi sonuçlar çıkar canım, birde ilaç verir de şu kalan 6-7 haftamız zehir olmazda sağlıkla doğururz şu bebişleri : )

Ahh o sivaslıların aşırı sivas takıntısı yok mu? Ben memleketine o kadar düşkün başka millet görmedim.

De bacım de. Cidden kalmazdı. Eşimin sigarası sehpanın üstünde bana bakıyor.
Ben ne kadar iradeliymişim diyorum. Ah bebeğim ah annen seni ne çok seviyor

annesi onu daha çook seveceksin doğduktn snrada içme lütfeennn onun için

De bacım de. Cidden kalmazdı. Eşimin sigarası sehpanın üstünde bana bakıyor.
Ben ne kadar iradeliymişim diyorum. Ah bebeğim ah annen seni ne çok seviyor
Gerçekten ben de kendime şaşırıyorum , bi gzl de emziririz inş o safhayı da atlatırız :) helal olsun kız sana da bana da bak :)
Yarın işe gidecek misin ?

Sebze olarak karbabahar ve pirasa en basit yapilanlardan. İspanak hadi yika et bi dunya is. Pirasaya sogan da konmuyo dogra pirasa havuc koy dudukluye 10 dk da piser cnm ya sebzesiz birakma kendini

Pırasa bağırsaklar için de bi harika , süpürge mübarek :) sıkıntısı olan yapsın yesin cidden özellikle
Sebze olarak karbabahar ve pirasa en basit yapilanlardan. İspanak hadi yika et bi dunya is. Pirasaya sogan da konmuyo dogra pirasa havuc koy dudukluye 10 dk da piser cnm ya sebzesiz birakma kendini

Kizlar gelelim en can alici sorulardan bir tanesine:) konuşuldu mu bilmiyorum ama epilasyon isini napiyosunuz ya kara kara dusunnekteyim zor yani hangi yontemi düşünsem zor

Ahh o sivaslıların aşırı sivas takıntısı yok mu? Ben memleketine o kadar düşkün başka millet görmedim.
Vallahi sivastan çok istnbuldalar ama yazın sivası görsen arabadan insandan geçilmiyor yurt dışındakiler şehir dışındakiler herkes dökülüp geliyor memleketine çok kalabalık oluyor. Benim kociş gençliğinde sivas 1. ligde değilken koyu gsliymiş annesigil anlatıyor deli gibi maç izler hiç kaçırmazmış nasıl ki sivas 1. lige çıkmış adam koyu gs aşkını bırakmış dedim bni mi buldu sivas aşkın inş ligden düşersiniz şimdi biraz kötü gidiyorlar diyor senin bedduan tuttumu ne

Ahh sen yapsan da biz gelip yesek ne güzel olur canım bnm elimde kolum kalkmıyor birde şimdi kaşıntı çıktı ancak kaşınıyorum yuvarlanarak tobağa gibiym evde

C
O değildir inşallah canm yaa çnkü onda gözde sararma falanda olurmjş korkma değildir inşallah

Kizlar gelelim en can alici sorulardan bir tanesine:) konuşuldu mu bilmiyorum ama epilasyon isini napiyosunuz ya kara kara dusunnekteyim zor yani hangi yontemi düşünsem zor

Ben genital bölge hariç diğer yerleri makine ile alıyorum bacak koltuk altımı fln. Zaten ağda bnm tenim hassas olduğu için bacakları morartıyor üni. kızlar kndine yaparken bnm bacaklara yaptı mor mor darp görmüş gibi olmuştum birde bıyık aldılar yara oldu resmen byık yerim iğrençti okula gidememiştim. O yüzden bıyık kaş olayını iple aldırıyorum. Genital bölgeye evlenmeden önce zorlamalar üzerine ağda yaptım üstü yaptım afedersiniz alt kısmı yapamadım çekemedim ben genital bölgeye hep jilet yapıyorum bacaklarda koltuk altında kılım çok az ama orası jiletten ötürü çok sert gür çıkıyor bnde düşünüyorum kara kara artık göbektn görüpte yapamıyorum görmeden yapıyorum el yordamı ile ama doğuma giderken naparım bilmiyorum hiç ağdaya fln gitmedim utanırım yav kociş bile yapayım ben diyor yok diyorum napcaz bu epilasyon işini cidden.

hehe yaparım canım ya adapazarında olan varsa haber etsin insanın canı bazen gerçekten birşey yapmak istemiyo.. ama işte yemeksiz de olmuyo maalesef :/ ben sebzeleri yaparken herşeyi çiğden koyarım tencereye ananemden öyle öğrendim. soğanı felan yağda kavurmam yani herşeyi doğrayıp sırasıyla koyarım tencereye en üstüne biraz zeytinyağı bi kaşık salça kısık ateşte pişiririm az suyla. en son ocaktan alınacağı zaman bi karıştırırım. çok pratik ve mis gibi olur :)

bende zaten kaş bıyık kol bacak hiç öyle alınacak tüğ yok sinir olur arkadaşlarım bana ne biçim insansın sen diye bi koltuk altı ve malum bölge.. hep ağda kullanırdım ben. şimdi görmek mümkün mü... en son geçen jilet ile yaptık valla kesecem bi yerimi diye korktum yani. ağdacıya gidemem ben de ya valla ona aç buna aç bu son aylarda offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…