Damadı kameraya çekinde sonra makara yaparsınız.
Biz eşimle anlaştık ettik işte istemeye geldiler söz takıcaz. Dedeler nineler hep gelmiş, zor ayakta duruyorlar.
Babam dedi vermiyorum. Haydaa.
Onlar dedi işte bizim yaşlılar var daha bu merdivenleri çıkamazlar falan.
Çıkamazsa gelmesinler dedi.
Öyle kaldık
Sonra ikinciye geldilerde oldu.
Off çok.zor cidden. Neden geçirmedi antibiyotik acaba?Slm kızlar bir çoğunuz uyuyor ama yine de
sorayım dış ağrısı çekiyorum ne gecem kaldı
ne gündüzm geçen doktora gittim doktorum bana antibiyotuk ve minoset yazdı içim içim
yedi ama yinede kullandım ama işe yaramadı 8. Ayda dış çekemeyiz dedi
Başka bir özel diş çiye gittim oda sadece karanfil üzü koydu içine iyi geldi ama geçici
Netten okuduğum kadarıyla ilk 3 ay Son 3 ay müdahale etmiyorlar
yani sormak istediğim aranızda dış çektiren varmı yada bir önerisi dayanmıyorummmm
Sivasta.harbi uzak bursaya amabenim eşimin aileside tanışma adıyla gelicekti bir geldiler koca çiçek çikolata fln. Yüzükte alınmış askere gitmeden söz takmayı kafaya koymuşlar ama bnm babada bir kükredi olmaz bu tanışma, öylede kalsın 2. ye gelin bir daha benimde düşünmem lazım fln dedi. Size kızı vermicem demiyorum ama şimdi Allahın adını anmayın bu tanışma bölede kalsın dedi zorladılar fln ama sert çıktı babam herkes şok geçirdi babam sert çıkınca ki hiç öle sert bir mizacı yoktu ama bni vermeyi hazmedemedi zor kabullendi, Taa sivasa gitti 2 hafta sonra geri geldiler hem istediler hemde ertesi gün söz yaptık evde.
Bizim evlenme maceramız çok törenli oldu1 tanışmaya geldiler 2 söze geldiler söz yaptık.
kociş askerden geldi 6 ay snra, biz nişan yaptık bursada snra k.validem sivasta nişan yaptı tuttu oradakileri getiremem bursaya die 2 nişan oldu yani
Snra biz kınayı düğünle birleşik yaptık sivasa herkes gelemez die düğün kına bir oldu bursada snra gittik k.valide yine erkek kınası die bana 2. bindallıyı giydirdi kına yaptı eeeeeeee birde işte sonunda gerçek düğün oldu sivasta her töreni 2 şer yaptılar. Biz balayına gittik die fb yazınca altına yapılan yorumlar şöyleydi siz bu tatili fazlasıyla hak ettiniz oldu tören çokluğu sebebiyle.her şeyi ikişer kere giydim onlar sivastan bursaya geldiler biz sivasa gittik dünya yol. Birde geline damada soran yok stres tavan biz birbirimizi en çok o süreçte yedik kavga ettik eşimle
Oğluma kızıma bu zulmu yapmıcam inşAllah
Slm kızlar bir çoğunuz uyuyor ama yine de
sorayım dış ağrısı çekiyorum ne gecem kaldı
ne gündüzm geçen doktora gittim doktorum bana antibiyotuk ve minoset yazdı içim içim
yedi ama yinede kullandım ama işe yaramadı 8. Ayda dış çekemeyiz dedi
Başka bir özel diş çiye gittim oda sadece karanfil üzü koydu içine iyi geldi ama geçici
Netten okuduğum kadarıyla ilk 3 ay Son 3 ay müdahale etmiyorlar
yani sormak istediğim aranızda dış çektiren varmı yada bir önerisi dayanmıyorummmm
Off çok.zor cidden. Neden geçirmedi antibiyotik acaba?
Burda diş hekimi arkadaş var ama uyuyordur şimdi.
Diş çektiren yok sanırım olsaydı anlatılardı.
Tek bildiğim aşırı tuzlu su ile gargara yapmak. Bir de ağlamak
Ağlayınca vücut bir şey salgılıyormuş ağrıyı kesen.
Bu ikinci saçma oldu.
Tuzlu sumu desem sarımsak kolonya zeytin ne okuyorsam netten yaptım ağlamyı ağrıdan dolayı istem dışı oluyor oda kesmiyordişçi arkadaşın ismi neydi biliyormusun cnm
canım karanfil koymak iyi die un dışında çekim iyi değilse son aylarda yapacak bişi yok ilaçla fln idare etmek gerek. Dişte beterdir yav Allah yardımcın olsun
şu bebekler diş çıkarırken dişlerine sürdükleri tüp krem var tüpün rengi lilalı bişi içinden çıkan kremde yanlış hatırlamıyorsam su rengiydi, benim kardeşimin bebekken vardı bnm dişlerimde ağrırsa annem banada sürerdi biraz dindirirdi senin içinde iyi olur belki hem bebek şeyi sanada zararı olmaz belki dene istersen.
Sivasta.harbi uzak bursaya ama
.nerden buldun sivaslıyı taa bursalardan.
Lafa bak hele.desene sen taa.doğu karadenizden yunanistanlıyı nerden buldun
Verir canım eşide eczacı kremide sorarsınÇok tşk ederim cnm yarın ona yazayım inşallah cvp verir
Allah yardimcin olsun canım jelin ismi calgel de yarari olurmu bilmem yatarken yastigini yüksek tut agrini hafifletirÇok tşk ederim cnm yarın ona yazayım inşallah cvp verir
Canm erken doğum nedeniyle çekmiyorlarmış karanfil de denedim geçmiyor bir türlü eczacıya sorsam bilir değilmi çünkü ben ilk defa duyuyorum öule bir krem
Verir canım eşide eczacı kremide sorarsın
Çok amaçlı aile.
Allah seni ne yapmasın. Senaryo yazdım diyo alemsin vallaa.Eşim özel okulda öğretmen, ailesi kız bakıyormuş (sivasta baya bir gelenek gibi bu kız bakma işi ) bu evlenmicem şimdi hemen demiş daha askerlik var onlarda kaynım için kız bakmaya başlamışlar ama işte bir yandan da kendisi eşimin evlenmek istediği için önerileri değerlendiriyormuş, bni ona onu bana bir arkadaş önerdi, O sivaslı bnmde teyzoş sivasta gelip gittiğimiz yer die önermişti arkadaşım bana. Ben reddettim gitmiş bnm arkadaş bnm fb hesabını vermişti ona derken eklemişti ayıp olmasın die yazışırken 20 gün snra geldi istnbuldan bursaya yüz yüze görüştük, bnm düşük çenem ilk görüşmede bile devredeydi neler sordum görseniz gülmktn ölürsünüz bir senaryo yazıp böle olrsa ne yaparsın ne dersin ikmi tutarsın kime hak veririsin dünya kadr şey sormuştum. Kndimin kötü yönlerini anlatmıştım o çok şaşırmış bu duruma istemediğimi onu vazgeçirmk için söylediğimi fln düşünmüş hatta ama ben kndimi övemem aksine kötü huylarıım söyledim baştn bilsin snra değiştin demesin die derken ben hiç evlenme olayıın düşünmüyorken birden oldu işte pat die 6 ay konuştuk snra söz olayı oldu 6 ay askerde bekledim geldi nişan oldu 6 ay snrada evlendik, evliliğimizin 10 . ayında ise Allah nasip ederse çocuğumuzu alcz kucağımızaçok hızlı çıktık biz ama eşim hemen istiyordu bebeği yaşı 30 olduğu için geç kalmak istemedi daha fazla bnde 24 yaşındayım e dedim ideal yaş deneyelim hele dedim onun hevesini kırmıyım baba olmk istiyor hemde hemen pat die hamile kalınmıyor zaten die düşünmüştüm ki ama orada yanıldım ilk denemelerde hamiş kaldım ben
Sana mı bakacakbende gelim mi? Bana da bakar mı? Çok bakılmaya ihtiyacım var. Biri beni nazlasa.
Oy bi daha zorlamayı bn de olsam risk alamam sen en iisini bilirsin kndn içinHayır canım ilki normal oldu ama baya zor oldu. Kuyruk sokumum eğrildi. Şuanda oturup kalkmakta zorlanıyorum. Bu durum doğumda benide bebeğide etkiler. Bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Allah seni ne yapmasın. Senaryo yazdım diyo alemsin vallaa.
Bizim zamanımızda face mace yoktu siz yeni nesilsiniz. Kardeşimle yaşıtsın nerdeyse o da 92 li. Ben senin doğduğunu bilirim.
Biz elektriğin olmadığı zamanlardan kalmayız.
Allah yardimcin olsun canım jelin ismi calgel de yarari olurmu bilmem yatarken yastigini yüksek tut agrini hafifletir
bilmesi lazım ezc. canım. Lila renkliydi ismini hatırlamıyorum ama çevremdeki diş çıkaranlarda almıştı bebeklerine hala kullanılan bişi olması lazım. sen sor inş bulursun inş faydası olur diş etlerine jeli parmağınla sürüyorsun.
http://www.ilacprospektusu.com/grafik/firma/78/793.jpg
yukarda yazmış arkadaş calgel die ararttım nette resmi bak bnm dediğiminde bunun olması lazım büyük ihtimalle. sen dişçimize sor o seni daha iyi yönlendirir canım. geçmiş olsun tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?