Bizim aile çok düşkündür okumaya. Annemlerinin evinin bir duvarı komple kitaplık. Çoğunu okudum ama şiir hiç sevmem. Ben şiirde anlam bütünlüğü sağlayamıyorum saçma sapan bir şey.Bende 7.5 ayda şimdiye kadar 4 kitap okumuşum. 1 tanede elimde şimdi yarım var. 1 ide bekliyor okunmayı eşim yeni almış şiir kitabı.
2 si gebelikle ilgiliydi okuduklarımın
Kız uykucu sen neden uyumadın?Hayır canım ilki normal oldu ama baya zor oldu. Kuyruk sokumum eğrildi. Şuanda oturup kalkmakta zorlanıyorum. Bu durum doğumda benide bebeğide etkiler. Bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Benmi uykucu:) gecelerin yargıcıyım kız ben:) uyuyamıyorum. Ayaklarımın altı sızlıyoKız uykucu sen neden uyumadın?
Bizim aile çok düşkündür okumaya. Annemlerinin evinin bir duvarı komple kitaplık. Çoğunu okudum ama şiir hiç sevmem. Ben şiirde anlam bütünlüğü sağlayamıyorum saçma sapan bir şey.
Avm ye gitmek isteyen koca?Size bugün yaptıklarını sayayım. Sabahtan doktora gittik, eve geldik. Temizliğe giriştim, koltukların altına kadar:) koltukları çektim, halıları kaldırdım. Sonra kocam aradı akşama avm ye gidelim yemeğide orda yeriz diye, süper olur dedim. Tam işim bitmeye yakın geldi, çıktık gittik. Benim kıza bi dünya alışveriş yaptım Elife. Bu arada H&M de süper indirim var. 50 tl lik kotlar 15 e düşmüş. Dolaştık saat 10 a kadar. Aoartmana girdik alt komşuya gittik bebek sevdik çay içtik. Eve çıktık, tuvalet banyo yıkadım. Eşim dediki " senin dayak zamanın geldi galiba, bide halılarıda kaldırmış. İşin bittiyse salondaki halıların püsküllerinide say, o eksik kalmış". :)
Gündüz uyuyorsun. Ooohh severim o merasimleri. Damatın utangaçlığı,gelinin süzülmesi ve tuzlu kahve.Benmi uykucu:) gecelerin yargıcıyım kız ben:) uyuyamıyorum. Ayaklarımın altı sızlıyoyarın bide kız istemeye gitcez. Çok faalim yine bu aralar.
Yok canım:) kuyruk sokumumda sorun oldu ilk kızımda. 2 ay yataktan kalkamadım. Çocuğumu emziremedim. Çok zorluk çektim. Hala çekiyorum o yüzden.Sen niye sezo istiyon kesilmek hoşuna mi gidiyor kiz :)@ysmnfth
Gençlik işte.bende şiir kitabı okumayı pek sevmem canım ama koca edebiyat öğretmeni almış getirmiş okumazsam olmaz kociş düşünmüş almışBende okumayı çok severim üni.den mezun oladuktan snra azalttım okumayı öncesinde çok okurdum birde ben farklı tarzlarda 3 kitabı aynı anda okur yürütürdüm şimdi 2 tane aynı anda ancak okuyorum
Size bugün yaptıklarını sayayım. Sabahtan doktora gittik, eve geldik. Temizliğe giriştim, koltukların altına kadar:) koltukları çektim, halıları kaldırdım. Sonra kocam aradı akşama avm ye gidelim yemeğide orda yeriz diye, süper olur dedim. Tam işim bitmeye yakın geldi, çıktık gittik. Benim kıza bi dünya alışveriş yaptım Elife. Bu arada H&M de süper indirim var. 50 tl lik kotlar 15 e düşmüş. Dolaştık saat 10 a kadar. Aoartmana girdik alt komşuya gittik bebek sevdik çay içtik. Eve çıktık, tuvalet banyo yıkadım. Eşim dediki " senin dayak zamanın geldi galiba, bide halılarıda kaldırmış. İşin bittiyse salondaki halıların püsküllerinide say, o eksik kalmış". :)
Aynen canım:) bide gülme gelir bana, bakalım napcaz yarın :)Gündüz uyuyorsun. Ooohh severim o merasimleri. Damatın utangaçlığı,gelinin süzülmesi ve tuzlu kahve.
Edebiliyor musun bari
Napiim canım gözüme batıyo ev :) eşime diyorum bana bi tane tatiş al diye almıyo:)Doğru demiş canım ya halıları tek nie kaldırıyorsun bu aylarda yapma böyle şeyler birde diyorsun ki kuyruk sokumumda sorun var, yapma böyle işleri tek başına senin iyi olmaz lazım hem şu şeker tatlısı kızın ve karnındaki minik bebiş için ve tabi ki eşin içinyapma bir daha aynı anda çok iş
Damadı kameraya çekinde sonra makara yaparsınız.Aynen canım:) bide gülme gelir bana, bakalım napcaz yarın :)
Napiim canım gözüme batıyo ev :) eşime diyorum bana bi tane tatiş al diye almıyo:)
Ee yani evde neden stres Olcan.Okuyorum arada bir de hipnoz cd si var onu daha dinlemedim. Şimdi başka kitap okuduğumdan ona yoğunlaşanadım. Genelde evde dinlenirken hiç stres olmuyorum
Doğru demiş hatta süper yapmış:) benide babam değil eniştem verdi. Biz anlaşmıştık ikinciye bidha gelsinler diye. Geldiler muhabbet sohbet eşim eminönü esnaflarından kayınpederimde öyle. Eniştemde oralarda büyümüş. Bu adamlar iyi adamlardır falan başladı. O arada istemişler oda vermiş. Eşime hep diyorum, beni babam vermedi ki sana sayılmaz diye:) kardeşimide o vermiş:) onun kızınıda babam vercek inat ettik:)Damadı kameraya çekinde sonra makara yaparsınız.
Biz eşimle anlaştık ettik işte istemeye geldiler söz takıcaz. Dedeler nineler hep gelmiş, zor ayakta duruyorlar.
Babam dedi vermiyorum. Haydaa.
Onlar dedi işte bizim yaşlılar var daha bu merdivenleri çıkamazlar falan.
Çıkamazsa gelmesinler dedi.
Öyle kaldık
Sonra ikinciye geldilerde oldu.
Aynıyım bende.işten geldim evi süpürdüm silecekken karnım çok sertleşti baktım.belim ağrıyacak bıraktım. Sonra dayanamadım kalktım sildim.seni anlıyorum banada ev batıyor temiz olmayınca fln. Ama artık ciddi manada ağırlaşmışım diyorum bir ev süpürmeye belim ağrıo karnım sertleşiyor korkuyorum sancı fln oluyor die hemen oturuyorum biraz, snra toz alıyorum snrada siliyorum. Halbu ki aklına geleni gece mece demeden yapan biriyimdir aklıma düştümü yaparım ama dikkat etmen lazım sorununda varmış zatenyapma böyle bişileri tek başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?