2015 Şubat Anneleri

Günaydın hamiş dostlar :) ben artık nr uykumu alıyorum be de rahat uyuyorum soluma yatınca oğluş Başlıyor yatağı tekmelemeye sapa dönüyorum işim rahat değil sırt üstü yatıyorum mecbur

Bencedee çok Haklısın canım zaten almayı bıraktın artık baktım yetmiyor kociş alsın :)

Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) bugün 9 a kadar uyudum kendime de şaşırdım ama öyle kesintisiz değil tabi bacak uyuşmaları ve krampları eşliğinde :) ay şu son haftaları da hayırlısıyla sağlıkla bitirsek inşAllah herkese iyi haftasonları

Milyonda bir var.
Onlardan
Ondan şaşırdımm

Ya ilk günler herkes deli gibi uyurken ben sabahladım. Şu sıralarda uyumam gerekiyır gündüz falan. Kafam kazan gibi.
Kusma birde bende.

Kusan devam ediyo mu o çok kötüymüş ya. Bende hamileliğin başında olmuştu biraz şükür kusma olarak bi şe kalmadı. Ama kuzenim 9 ay boyunca kusmuştu, doğuma giderken bile 2 kere kusmuş Allah yardımcın olsun...

Günaydınlar.... süt, yumurta, ceviz, et, muz sürekli bunları tüketiyorum ve inanın bıkmış durumdayım, hele ki cevizden! bir sıra bıkkınlıktan bırakmıştım bebeğim kilo almamış mecbur düzenli tüketiyorum.

Günaydın hamiş dostlar :) ben artık nr uykumu alıyorum be de rahat uyuyorum soluma yatınca oğluş Başlıyor yatağı tekmelemeye sapa dönüyorum işim rahat değil sırt üstü yatıyorum mecbur

Sağa dönünce için niye rahat değil? Sırt üstü yatılmaması gerekiyor sırt üstü yatma.

Rapor özellikle çalışacak iraleri verşcekse iyice bir kontrol edecektir. Bebişi de görürsünüz beş çeşitin içinde Kars kaşarı da var mı?
Kasar vardi da normalinden. Kars fln aramadik bilmem bulur buyuz.

kavrulmamis badem findik da yenebilir ceviz yerine. Hem degisiklik olur

Kasar vardi da normalinden. Kars fln aramadik bilmem bulur buyuz.

kavrulmamis badem findik da yenebilir ceviz yerine. Hem degisiklik olur

bademde yiyorum, yarı badem yarı ceviz, yoksa tek ceviz çok yağlı geliyor. Dün kaçamak yaptım yemedim.

Kars çeçil peyniri de yenecek gibi değil, normal kaşar yiyorum bende.

Ya ilk günler herkes deli gibi uyurken ben sabahladım. Şu sıralarda uyumam gerekiyır gündüz falan. Kafam kazan gibi.
Kusma birde bende.
Canım inanır mısın bende de hala devam ediyor kusma.be yesem çıkıyo sadece dün akşam biraz rahattım onda da yediklerimin yarısı çıktı Yarısı bende kaldı çok zor bir şey

bademde yiyorum, yarı badem yarı ceviz, yoksa tek ceviz çok yağlı geliyor. Dün kaçamak yaptım yemedim.

Kars çeçil peyniri de yenecek gibi değil, normal kaşar yiyorum bende.
Ben tel peynire taktim bu ara.
Kavrulmamis findik da cok iyi onu da dene

sırt üstü yatma basınç yapar damarlara bebek, tansiyon düşer -dedi doktor- sağa sola yatabilirmişiz tuccc

Hayırlı ve lütfen bol şifalı bir gün olsun cumlemize. Şimdiye dek pek çok defa hasta oldugumu agir gecrdgimi yazdım gebeligin başından beri ama bu son gecrdigim sey hepsini sildi süpürdü dunden beri giderek can cekisir hale geldim yataktan cikamiyorum gozumu acamiyorum. Butun vucudum kemiklerim inim inim inliyor agridan. Grip goz nezlesi derken sinuzuitimi de azdirdi yetmedu bogaza indi hain mikroplar yutkunamiyorum hem yara gibi hem bademcik sis. Agzim bogazim aft doldu kabusun icindeyim sanki surekli sıtma tutuyor gun icinde iki uc kez atesim de yukseliyor deliricem yeminle acımdan agliyorum resmen aksi gibi cumartesi doktora gideyim dedim ama duzgun birini bulamam da yatrsalar serum igne ne varsa dayasalar azcik bari iyi olayim artik nolur yarabbim

Canm geçmiş olsun , nasıl oldun şimdi

sağol canım iyiyim ilaç baya rahatlattı 7 dakikada 1 oluyor bazen bazen 10 dakika sürüyor ama düzensiz artık ölçüyorum. gece de rüya gördüm doğum yapıyordum o derece korkmuşum :)

canım geçmiş olsun bence sen kendi doktorunu bu durumdan bilgilendir gerekirse hastaneye yatırır artık son haftalardayız bebeğin sağlığı çok daha önemli

Allah yardımcın olsun, inşallah atlatırsın. hamilelikte hastalık çok zor... gıdana dikkat et bari, bebeğin bu halinden çok etkilenmesin.

Birazda öğrenciler için alttan muayeneyi tercih ediyorlar.
Zaten 34 haftalık oldun. İnsan hafta geçtikçe biraz daha rahatlıyor. Ocak ayına bir girsek sonra bekleme işi.başlıyor.
Benimde yarın 34 olacak

valla onun içinmi değilmi bilmiyorum ama bakması iyi oldu açılma olmaması sevindirdi ki hatta rekor seviyede rahim ağzı uzunluğum :) en son 20 li haftalarda doktor baktığında da aynı idi şimdide aynı kısalmaması sevindirici.
evet bende 35e giricem bu baya sevindirici açıkçası ocağa bir girsek sonrası çok önemli değil.şu 2 haftayı daha atlatalım hayırlısı ile. çünkü kasılmaları saymaya başladım da gerçekten 5 dakikada 1, 7 dakikada 1 ,bazen 10 dakikayı geçiyor ilacı içtim bakalım düzelecekmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…