Dr bana kesin sezeryan dicek olursa doğum günüm 17 Şubat acaba bebişin de öyle olsun desem yapar mı ki
Kasık ağrısı ayrı canım,kasılmada bebek karnının bi tarafına toplanıp tepe gibi semsert oluyo,hafif ağrılı..ağrısız da olabiliyo..Kasılma mı bilmiyorum ama benim sağ kasığım acayip ağrımaya başladı. Okula gidince yorulunca olan ağrı evde yatarken de olmaya başladı yaw.
Bahsettigin deterjan marketlerde varmi canim birde yumusatici bolumune bildigimiz bebek sampuani olan dalinmi kullandin acaba
17 şubat mı? Senin muhtemel doğum tarihi 6 şubat ise 17 şubata kadar nasıl duracak.Dr bana kesin sezeryan dicek olursa doğum günüm 17 Şubat acaba bebişin de öyle olsun desem yapar mı ki
Ben sünger kestircem. Tanıdık süngerci var.Kızlar bu sepet besiklere nasıl yatak alcaz? amerikan Pediatri Derneği 32-36 dansite yatak oneriyormus şimdi karyolasi için yatak almaya gidicez isbir yatakta varmış bu standart ama ank da sepet beşik kullancam ona sünger falan mı kestirmek lazım ki boyutuna göre ?
Ne güzelmiş
Isvicrede kurs yaptim. Ebe ve doktorlar 40gun evde kalmayi tavsiye etti. Cocuga baskasi bakarken 10dk yuruyus yapilabilir dendi. Agir tasinmayacak. Vucut yorulmayacak dendi. Cunku ic yirtiklar, vucut deformasyonu ancak iyilesiyor rahim ancak toplaniyormus. Cocuk once evi algilasin 40gunde dendi.
omo hassas detarjanla yıkadım, hızlı günlük yıkamada 30 derecede biraz kırıştırdı ama ütülenince geçiyor kışırıklığı. mis gibi ev kokuyor şimdi :)Selam kizlar bebislerinizin esyalarini hangi deterjanla yikadiginizi sorabilirmiyim birde makinanin hassas yikama bolumundemi yikadiniz acaba simdiden cok tekekkurler
Bende prma care aldim islak mendilde primanin yeni dogani.ben hasta bezi degilde ped koydum hasta bezi lazim olursa hastane verioKızlar bebek bezi ve ıslak mendili tercihiniz nedir. Ben prima nın 2-5 kilo olanını ve unibaby nin yenidoğan ıslak mendilini alacağım, ve çantanıza hasta bezi koyacak mısınız? kimi koyma kimi ne olur ne olmaz koy diyor
sanırım bu kasılma denilen şey bgn bende de oluyor tam tarif edemedigim bişi ama toplanma falan gibi değil doktora nasıl tarif ederim diye düşünüyorum :)Bugün yine çok kasılmam oldu,10.30 dan sonra bi başladı,kimi zaman ardarda kimi zaman aralıklı,bi ara 1 saat kadar olmadı hiç,40 dk dır yine ara ara oluyor,11 dk dır olmadı :) şiddetlenmiyor ve düzensiz..pazartesi dr randevum..tırstım yahu..
Çok güzel valla Güle güle kullan canım :) kız rengi işte pembe oruluyor genelde :) her kız pembe sever :)Güzelmiş di mi hem ponponlu falanbir de renk niye pembe yapılmış ki taaa yıllar önceden yapılan bişi bu
Kaç haftalik oluyorsun 17 şubatta canimDr bana kesin sezeryan dicek olursa doğum günüm 17 Şubat acaba bebişin de öyle olsun desem yapar mı ki
nerde olur bu sungerciler ki?Ben sünger kestircem. Tanıdık süngerci var.
ben de prima 2-5 kilo ve unibaby aldım canım hasta bezi yerine de lohusa kulodu aldım daha kullanışlı oluyormusKızlar bebek bezi ve ıslak mendili tercihiniz nedir. Ben prima nın 2-5 kilo olanını ve unibaby nin yenidoğan ıslak mendilini alacağım, ve çantanıza hasta bezi koyacak mısınız? kimi koyma kimi ne olur ne olmaz koy diyor
bnm dr epidural normal doğum yaptiriyor ama daha oturup doğum ve anestezi şeklini konuşmadık bi dahaki sefere Konusuruz heraldeKızlar merhabalar dün muayenem vardı. Doktorum bebeğin normal duruşunda olduğunu söyledi. 3 hafta sonra tekrar muayeneye gidicem ve doğumumun ne şekilde olacağına karar vericez. Şimdilik herşey normal gözüküyor. Normal doğumda ağrısız doğumdan bahsetti doktorum, onda da epidural verildikten sonra ıkınmanın güçleşeceğini ve göğüs altından baskıyla doğumun gerçekleştiğinden bahsetti . Sezeryan ile doğumdan sonrada 5-6 saat geçtikten sonra ağrıların başladığını ve 1-2 güne kadar ağrılarımın olacağını söyledi. Kolay değil candan can çıkıyor ben ağrısız normal doğum istiyordum bu zamana kadar fakat okuduğum bazı yazılarda epiduralle normal doğumda doğumun geç gerçekleştiği ve yırtık olasılıklarının fazla olduğunu öğrendim. Karar vermekte çok zorlanıyorum sizin doktorlarınız ne tür önermeler yapıyor yazarsanız çok sevinirim..
deme canim yaa, nasil yurudun kucaginda çocuklaaa .. ben kendimi zor gotuuruyorum valla
Alalh yardimcisn olsun
Can bebe bez aldim..bide BİM deki islak bez den.kizima nasil kullandiysam aynen devam... Birde bence kesinlikle sezeryande olsa normal doğumda olsa mutlaka hasta bezi müthiş kolaylik daha önce ddenemiş biri olarak.. Yine de tercih meselesi tabi..Kızlar bebek bezi ve ıslak mendili tercihiniz nedir. Ben prima nın 2-5 kilo olanını ve unibaby nin yenidoğan ıslak mendilini alacağım, ve çantanıza hasta bezi koyacak mısınız? kimi koyma kimi ne olur ne olmaz koy diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?