2015 Şubat Anneleri

Canım bu lizöz çeyizden çıktı. Büyük ihtimalle ben daha küçücük bir çocuktum annem bunu ördüğünde

deme canim yaa, nasil yurudun kucaginda çocuklaaa .. ben kendimi zor gotuuruyorum valla
Alalh yardimcisn olsun

ben kaç gunudr gelmiyorum ki 100 sayfa yazmisiniz çenenize saglik : ))

bugun esime artik dukkanin alisverisne gitmeyecegimi soyledim, dogumdan sonrasina kendimi toparlayana kadar idare et dedim
ciddimisin falan dedi sonra kalkdi erkenden gitti markete alisverise
( bizim restoranimiz var alisverisini ben yapiyordum simdiye kadar) 4 yildir bu boyle alismisim , resmen kendimi zor tuttum gitmemek için, bedenim gidemezsin diyordu aklim kalk git yarim saatde al gel diyordu ..
ama dur demem lazimdi bi seylere , doguma kadar devam etsem esim yoruldunmu ettinmi demez, o kadar ince dusunemez maalesef ..

iyi yaptim demi kizlar, çocuklarin okulu tatile girdi 15 gun evdeyiz
okullar açilinca sabah kalk gotur diycem okula, sadece oglen almaya gidicem okula ,8 ayimiz bitiyor o zamana, banada insaf demi
esim geece 12 de geliyor isten,ben çalisiyorum sen evdesin diyor ama evde de olsam kapidada yatsam kolumu kipirdatack halim yokki benim

aynı modelin beyazından var bende de güle güle giy inşallah canım
Bugün yine çok kasılmam oldu,10.30 dan sonra bi başladı,kimi zaman ardarda kimi zaman aralıklı,bi ara 1 saat kadar olmadı hiç,40 dk dır yine ara ara oluyor,11 dk dır olmadı :) şiddetlenmiyor ve düzensiz..pazartesi dr randevum..tırstım yahu..

Ben yeni kusuyorum. Reflüden dolayı. Yoksa hiç kusma falan bilmezdim. Acı su boğazımı yakıyor gıcık oluyor sonra kusma. 3-4 gündür geçmişti

Îyi yapmışsın canım biz söylemesek gerçekten halimizden anlayan yok.

A
sağol canım iyiyim ilaç baya rahatlattı 7 dakikada 1 oluyor bazen bazen 10 dakika sürüyor ama düzensiz artık ölçüyorum. gece de rüya gördüm doğum yapıyordum o derece korkmuşum :)
O dediğiniz kasılmada ağrı sancı falan oluyor mu?

Kasılma mı bilmiyorum ama benim sağ kasığım acayip ağrımaya başladı. Okula gidince yorulunca olan ağrı evde yatarken de olmaya başladı yaw.
Ya bu son zamanları böyle geçiricez sanırım. Benimde gece oram buram çok agrıdı dönmek eziyet oldu.

Kendini yorarsan üzül o Zararlı bebişlere , biz düşüneceğiz onları herkesten önce , bi bucuk ayımız fln kaldı surda sıkalım dişimizi :)

Bende de var
Kasılma mı bilmiyorum ama benim sağ kasığım acayip ağrımaya başladı. Okula gidince yorulunca olan ağrı evde yatarken de olmaya başladı yaw.
, bebişin başı o tarafta zorluyor sanrm , belki de doner o taraftan yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…