2015 Şubat Anneleri

Çok güzel valla Güle güle kullan canım :) kız rengi işte pembe oruluyor genelde :) her kız pembe sever :)

Bugün eşimin ısrarı üzerine pelus battaniye yi mavi renk aldık hiç içime sinmedi kıza mavi olmaz ki anlatamadım neymiş hersey pembe olmuş buda nazar boncuğu olcakmis

Son zamanlarda içimde müthiş derecede bir korku var kozlar..hatta sanki günü belliymis gibi acayip stres halindeyim gerginim..

Sürekli erken ddogum yapacagim gibi geliyor.. Her an öylesine aklimdaki azcik biyerim agrisa korkuyorum doğum sancisimi diye.. Biraz önce VC de kendiliğinden ikinmaya basladi sanki vücudum öyle korktumki doguruyorum sandim

Bu aralar ruh dünyam darmadagin niye oluyor boyle anlamiyorum.. Dünden beri belinde bicakla geziyorum vesveselenip duruyorum sancimi acaba diye..

Tahıllı yiyecekler dalan ye boza iç biraz B vitamini almaya çalış canım sinirleri sakinleştirir daha iyi hissettirir.

Litchi, post: 38427412, member: 522935"]Tahıllı yiyecekler dalan ye boza iç biraz B vitamini almaya çalış canım sinirleri sakinleştirir daha iyi hissettirir.
Tam bugday ekmeği yiyorum hergun b vitamini olan ilaç aliyorum bakliyat falan da yiyorum ama sunu farkediyorum ki psikolojik olarak hissettiğimsşeyi vücudum yasiyor.. Yada ben yasatiyorum farkındaolmadan... Bu hhamileliğin en basindan beridir kiziminkinden çok farklı.. Onda en ufak bir tedirginlik yasamadim 40 haftaya kadar..ne biliyim sacmaliyorum heralde

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Al benden de o kadar.. Bedenimi dinliyorum habire.. Bugün çok kasılmalarım oldu,korktum ama yine de frenledim kendimi,aramadım doktorumu.. Ayağa kalkınca karnım o kadar ağır ve gergin geliyor ki bana,taşıyamıcam sanıyorum.. Vs vs vs bi sürü düşünce obsesyonları.. Velhasıl kelam hiç iyi hissetmiyorum

Sen dün fenerliyim demedin mi!?

Ben fenerliyim de eşim galatasaraylı. Kombine alırken yalnız gitmesin diye ben de almıştım. Kombineleri Nisan'da aldık maçlar başlayalı beri de gidemedik bakalım kupaya falan gideriz belki Fenerbahçe'nin kombinesine param yetmemişti

Şuan özel durumumuz var,sende evdeysen 2 ocukla ilgileniyorsun,son pişmanlık ele geçmez,çok iyi yapmışsın...

Yani her maçta buraya mı geleceksiniz. Gerçi benim kardeş geçen yıl her maç eskişehirden kafile ile ist geldi geri döndü.
Allaha Şükür bu sene almadı.
Eşimle küsüs ya maçları ondan soruyorum. Eve geç.geliyor kesin maçları izleyip geliyor diye düşündüm. Özgürlüğünü ilan etmişken hepsini değerlendirmesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…