- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Valla ben asla küs duramam ama sanırım hata yapıyorum
Ben her seferinde hemen barışınca aynnı şeyler.sürekli.tekrarlanıp.duruyor.
Çok yoruldum daha bünyem hır gür kaldırmıyor. Geçen biri dediya dağa çıkıp doğurcam diye. Cidden benimde dağa çıkasım var.
Napiyonuz koca gobusler
Nefes alamiyorum ben ya. Bebek kaburgada degil, cok yemedim sanki aldigim oksijen yetmiyor.soguk umrumda degil acik hava olsun istiyorum. Ama aksam vakti disarda is ve pisli hava var
yaa ne tatlısın sen :)) anneme bi gostereyim örgü örmeyi unutmamissa örer cocuklugumda giyerdim annemin ördüğü kazaklari ama yıllar geçti unutulur mu örgü ??Ne yapsak ki yaw? Aramızda bir hafta var istersen önce sen giy sonra ben nasılsa Ankara'da olucaksın :)
Bir şeye benzerse paylaşırım.Ah su inat yokmu... senin kapi susun cok guzel olmustu lambada guzel olur eminim biyince paylasırmisin
ohh emek çok şanslı valla eylulun annesi tembel teneke :)) bu arada abajur mu daha kullanışlı olur Lambader mi ?Yapacaktım malzemelerini bulamadım
.kapı süsü yapmıştım
Evde bir.tane kullanmadığım.abajur vardı onu boyadım.süsliycem.şimdi.
ben de prima 2-5 kilo ve unibaby aldım canım hasta bezi yerine de lohusa kulodu aldım daha kullanışlı oluyormus
M.idman yurdundan bile gol mü yiyorlar yav.Maç bitiyor sonunda GS 3. Golü attı şu an 3-2 GS önde diğer takım mersin idman yurdu.
gece kuşu çok burda ben uyuyunca çok kaynatiyorsunuz :) sabah kalkıp bi bakıyorum en az 10 sayfa olmuş :)Yalnız bu saatlerde de üçümüz oluyoruz sanki burada.
hahah senin kocada marasli galiba litchi :)Misafir mi geliyoryaw artık dursun şu misafirler bir iki ay da gelmesin yaw. Sen de yorma kendini bırak yaw marketin yolunu bilmezler reyonları bilmezler erkekler (özellikle Maraş'lı olanları) armut piş ağzıma düş derdinde. Hiçbir işimize yardım etmedikleri gibi laflarını söylemekten de geri kalmazlar.
bende de olmadi olmasın daha iyi değil miKızlar benim göbeğimde çizgi oluşmadı, herkeste oluyormuş niye bende olmadı ki.
aslinda ayni seyleri bana baskasi anlatsa o koca hakkinda çok acimasiz olurum, el oglu deilmi o sana acimiyorsa sende ona acima derim ama ayni seyi kendimede soylemek istiyorum, benim kocada el oglu en orijinalinden : ))))
oglen gelmis benide o markete gonderdin ya sonunda diyor, yolunu bile bilmiyordu bi saat tarif ettim .. ama pes etmek yok aynen devam edicem, bugun çok karnim agridi, dr un verdigi ilaci aldim, mide yanmasi bulnatisi çok kotuydum halada çok iyi deilim ama daha yeni oturdum dinlenmek için
yarin eltimler gelicek,evi supurup silmem lazim, aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar misali ..
bende de olmadi olmasın daha iyi değil mi
Bilmem.ben kullanmak için yapmadım odasında süs olsun dedim ama bebek bir süre yatak odasında kalacağı için loş bir ışık gerek ve sürekli açık olacağından sanırım farketmez. Odanın müsaitliğine bağlıohh emek çok şanslı valla eylulun annesi tembel teneke :)) bu arada abajur mu daha kullanışlı olur Lambader mi ?
kaç aydir alıştım bi tuhaf olurum ben kesin..alistigim şeylerden pek vazgeçemem hemen 2.yi yaparım artık :))Evet arkadaşım sezeryana girerken tekmeşiyormuş. Uyandım diyor eşim karnıma gitti boşluk hissettim.
Tekmeleri özlemiş.
yok anam benim koca her an her dakka beni sinir etme becerisine sahiptur saolsun : ))))Onlarda ağlamıyor artık.
Bugün ablamla kuzenim diyorki bebek doğduktan sonra diyormuşsun amannn ben ne kadar eften püften şeyleri takmışım. Koca da neymiş nereye gidiyorsa gitsin.
Birde gerçekten hormonların etkisi ile biri beş yapıyormuşuz
Sen daha iyi bilirsin
Bende de olmadı çok çirkin zaten olmaması daha iyiKızlar benim göbeğimde çizgi oluşmadı, herkeste oluyormuş niye bende olmadı ki.
ben de 6 tane aldım yeter heralde ya yetmediği yerde ped kullanirizBende lohusa külodu aldım 3 tane yeterse :)
Gece lambası mı :) resim atsanaaEvet ben çok inatçıyım. Klasik koç.burcu ama kinde tutamıyorum
Canım sıkıldı yalnız. Bebeğime gece lambası yapıyorum.
Hamilelik bağımlılık yapıyormuş bazı kişilerde.kaç aydir alıştım bi tuhaf olurum ben kesin..alistigim şeylerden pek vazgeçemem hemen 2.yi yaparım artık :))
Süsleyeyim ekliycem resimGece lambası mı :) resim atsanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?