2015 Şubat Anneleri

Evet ya hemen yelkenleri suya indirince afedersiniz bi yerleri kalkıyo canımı çok sıktığı zamanlarda eşim susuyorum o ne zaman konuşursa o zaman konuşuyorum. Anladı artık uzatacagımı biliyo bu seferde kavgadan hemen sonra yapışıyo konuş konuş konuş diye deli oluyorum :/

Napiyonuz koca gobusler
Nefes alamiyorum ben ya. Bebek kaburgada degil, cok yemedim sanki aldigim oksijen yetmiyor.soguk umrumda degil acik hava olsun istiyorum. Ama aksam vakti disarda is ve pisli hava var

Ahhh o nefes darlıkları bende de var ama benim bebenin sanırım totosu kaburgama dayalı sürekli :)

Ne yapsak ki yaw? Aramızda bir hafta var istersen önce sen giy sonra ben nasılsa Ankara'da olucaksın :)
yaa ne tatlısın sen :)) anneme bi gostereyim örgü örmeyi unutmamissa örer cocuklugumda giyerdim annemin ördüğü kazaklari ama yıllar geçti unutulur mu örgü ??

Ah su inat yokmu... senin kapi susun cok guzel olmustu lambada guzel olur eminim biyince paylasırmisin
Bir şeye benzerse paylaşırım.
Kapı süsü hala bitmedi tam.
Silikon gerek de beyfendi getireccek inşallah. Tam işten çıkarken arayacakmışım.

Yapacaktım malzemelerini bulamadım
.kapı süsü yapmıştım
Evde bir.tane kullanmadığım.abajur vardı onu boyadım.süsliycem.şimdi.
ohh emek çok şanslı valla eylulun annesi tembel teneke :)) bu arada abajur mu daha kullanışlı olur Lambader mi ?

hahah senin kocada marasli galiba litchi :)
zaten ayda yilda bir geliyolar yapacak bisey yok , kabak tatlisi yaptim ( esim dogradi )
yarinda mercimek çorbasi, pilav ve guveç yapicam , kaç gundur dusunuyorum en kolay bunlari buldum : ))))
valla gitmis bulmus, en son A allh bilir ne zaman markete gitmistir .. benim de payim var tabi bunda , gece geç_ çalisiyor diye hiç hayir demedim, ne eksik dese ise giderken arabada hazir oldu oda aldi dukkana koydu, fena alisti ama kararliyim artik yapmiycam ..

boş ver bacım valla,gitsin marketine falan bu halinle bide yük mü taşıycaksın,iyice sonlarındayız artık,ne çektiğimizi anlamıyorlar...

ohh emek çok şanslı valla eylulun annesi tembel teneke :)) bu arada abajur mu daha kullanışlı olur Lambader mi ?
Bilmem.ben kullanmak için yapmadım odasında süs olsun dedim ama bebek bir süre yatak odasında kalacağı için loş bir ışık gerek ve sürekli açık olacağından sanırım farketmez. Odanın müsaitliğine bağlı

yok anam benim koca her an her dakka beni sinir etme becerisine sahiptur saolsun : ))))
hamile lohusa normal hal hiç farketmez
illa bana açtirir bayramlik agzimi ondan sonra susar oturur
anamid abilmiyorumki olsa ne derdi napardi, evlenmeden once kaybettigim için o tecrubeyide yasayamadim
evlenince degisik oluyodur illaki

kaç aydir alıştım bi tuhaf olurum ben kesin..alistigim şeylerden pek vazgeçemem hemen 2.yi yaparım artık :))
Hamilelik bağımlılık yapıyormuş bazı kişilerde.
Birde bazı erkekler normalde ilgisizken eşi hamileyken çok ilgili oluyormuş. Ondan dolayı hamileliği seviyorlarmış.
Benim ruhsal olarak çok zor geçti hayatımda ağlamadığım.kadar ağladım ondan dolayı sağlıklı bir şekilde alayım yavrumu kucağıma diyetime başlayayım yetwr bir tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…