Benim esim oldukca ilgili ama beni hamilelik sureci cok yıpratiyor. Bende senin gibi tek yeter diyordum 8 yil aradan sonra ham. Kaldim.
Kiza hamileydim belgesel seyredrken fillerin 24 ay hamilelik yasadigini ogrenmistimde hungur hungur aglamistim yazik bunlara diye...
Kurumamış oluyor mesela en rahat ettiğim bi kaç sey, nası mutsz sefil oluyorum :) bgn bi tayt aldım penye, şimdi onunla aşk yaşıyorum ev kreasyonuna eklendi
Valla kadına çekmemişim. Birde dokuz ay uyuyormuş.
Hastanede karışmış olamam evde doğmuşum.
Kocam geldi yanından geçerken sırıttım onda sırıttı. Offf kendimi neden tutamadım.sonra bozuntuya vermedim.
Yine ben barışmış olcam.
Bu saatte uyudu sonra
yaa ne tatlısın sen :)) anneme bi gostereyim örgü örmeyi unutmamissa örer cocuklugumda giyerdim annemin ördüğü kazaklari ama yıllar geçti unutulur mu örgü ??
Kurumamış oluyor mesela en rahat ettiğim bi kaç sey, nası mutsz sefil oluyorum :) bgn bi tayt aldım penye, şimdi onunla aşk yaşıyorum ev kreasyonuna eklendi
Gecen gece sabah ne giyecegimi düşünüp yattım ama kalktığımda onun kurumamis olduğunu görünce 20 dk falan gardroba baktım durdum :) sanki çok bi secenegim varmış gibi :)
Valla kadına çekmemişim. Birde dokuz ay uyuyormuş.
Hastanede karışmış olamam evde doğmuşum.
Kocam geldi yanından geçerken sırıttım onda sırıttı. Offf kendimi neden tutamadım.sonra bozuntuya vermedim.
Yine ben barışmış olcam.
Bu saatte uyudu sonra