2015 Şubat Anneleri

dardir bnm kazaklar genelde sezeryandan sonra mümkün değil giyilmez de normal doğumdan sonra çabuk iniyor mu ki karın diye merak ettim
Normal doğumda tabi daha çabuk iniyor ama rahim yavaş yavaş küçüldüğü için yine de beli rahat seyler giyilir die düşünüyorum

ben neyime hemen 2.yi yapiyim zaten temelli ankaraya yerlesmek zorunda kalirim öyle bi durumda :))

Normal doğumda tabi daha çabuk iniyor ama rahim yavaş yavaş küçüldüğü için yine de beli rahat seyler giyilir die düşünüyorum
hamile kıyafetlerine devam o zaman :) 2 hafta sonra büyük göç başlıyor da ne koyiyim koymiyim kafamda netlessin diyorum

Aynı Süreci istiyorum :) diyetimize de başlar kendimize geliriz inş

Annem mesela gebelikte 13-14 kg fln almış , normal doğumdan bir ay sonra eski kot pant giydim diyor (1. Elden direk Yaşanmış hayat öyküsü )
hamile kıyafetlerine devam o zaman :) 2 hafta sonra büyük göç başlıyor da ne koyiyim koymiyim kafamda netlessin diyorum

dardir bnm kazaklar genelde sezeryandan sonra mümkün değil giyilmez de normal doğumdan sonra çabuk iniyor mu ki karın diye merak ettim
Ben hemen giymistim canim deri esniyor sadece yani bence birazda kişi sine gore değişir bu.. Sen iki turlude koy

Ben o boslugu aclik sanip doğum yapip yatagima gelir gelmez yiyeceklere sarilmakta bulmuştum çareyi.. 1 2 saat içinde2 . 3 pkt baton kek halley çikolatalar 3 büyük kutu meyve suyu ve 1 demlik cay içtimhastane oodasında muhteşem yuzyili izlerken :)) ertesi gün benim memeler şaha kalkmisti 5 bebe doyuracak kadar sut rezervi yapmistim o derece

Benim esim oldukca ilgili ama beni hamilelik sureci cok yıpratiyor. Bende senin gibi tek yeter diyordum 8 yil aradan sonra ham. Kaldim.
Kiza hamileydim belgesel seyredrken fillerin 24 ay hamilelik yasadigini ogrenmistimde hungur hungur aglamistim yazik bunlara diye...

Yaa çok alemsin sen :)) senle yanyana doğum yapmak isterdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…