- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
hatırlıyorumda kızımda dönmüş dönmemıs dıye hıc stres yapmamıştım.. kı ozele gıdıyordum devlet hastanesine nazaran daha fazla detay vardı aklımızda kızımıza daır..ınsan ne kadar psıkolojısını bozmamak adına söylenenlere tıkasada kulağını etkilenmemek mumkun degıl..dr bı olasılık döner artık dedıgınde ben hemen yok yok o döner 1 2 haftaya dedım.. sonra kılosu cok dedı 4.5 falan olmaz da dogururm ınsaallh dedım,,dur bebek dönmedı kı sen nasıl normal doğuruyorsun dedı.. yanı ıster ıstemez etkıledı benı..
ılk dogumum sezo olsaydı sımdı normal olması adına bu denlı kararlı olamazdım muhtemelen..
yınede Rabbım hakkımızda ne hayırlısıysa onunasıp etsın..bılmıyoruz normal doğum en mukemmelımıdır bızım ıcın..!!!
İçiniz daha rahat olucak inşallah canım. Sen bişeye dokunma tamam mı?
Özel mesaj attım bakalım inşllh saglıklıdrlarKiloları ikinin altındaydı sanırım canım. Hafta olarak da hatırlıyamıyorum ki belki burdan hatırlayan biri çıkar. İnşallah kendi gelip bize de haber verir durumunu. Özel mesaj atsan görür mü ki.
Ben de dün cepaya gideyim de dagi nin pijamalarını deneyeyim istiyodum ama evden çıkamadım
Fotosunu koysana. Jokere gidicem ben de seviyorum tarzini.Ev tipi anakucağını bi de emzirme yastığı aldım kızlar jokerden :) ama en cok panda tulumu mutlu etti snrm beni :) heycan bastı iyiden iyiye yaklaştık ya biz kavuşmaya :)
Güle Gül'e kullan canım.panda tulumu be Kadar'a aldın yahu ben baktım 170 liraydı çok geldiEv tipi anakucağını bi de emzirme yastığı aldım kızlar jokerden :) ama en cok panda tulumu mutlu etti snrm beni :) heycan bastı iyiden iyiye yaklaştık ya biz kavuşmaya :)
yok dokunmam ilk defa ben yorulmadan ev taşıyacağız
Kızlar anne olmak vardı dopum yapmş yeni haberim oldu kaçıncı haftasonda kaç kilo dogdular haberi olan var mı bni de erken dogum tehlikse sardı da
4mums rockaRoo ismi tatlım , bi bebeği annesi yatırmıştı bebek kalkmak istemedi ben de dedim snrm bu işe yarar :)Fotosunu koysana. Jokere gidicem ben de seviyorum tarzini.
Bu defa ev tipi anakucgi almayi da duunuyorum. Kaca aldin
gidiyorum düzenli olarak.asıl drum 33 diyor.dün gittiğim dr un cihazı buralarda tek.ondan kafamız karıştı.çarşamba ilk dr a gidicem bakalım.Sati bilmiorsan da 3.ay bi sat belirlemesi lazim dr.un. Gitmiyo muydun dr.a
Simdiki degisime gore hafta degismez. Bu hafta onde cikar diger hafta yakalar
Güle Gül'e kullan canım.panda tulumu be Kadar'a aldın yahu ben baktım 170 liraydı çok geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?