2015 Şubat Anneleri

Canim ayni diktora gittigim bi arkadasim var 36. Haftasinda hala donmemisti bebe. Bizim doktor doner merak etme demis. Arkadasim hic dert etmiyi. Insallah seninki de onunki de doner..

Öz
Kiloları ikinin altındaydı sanırım canım. Hafta olarak da hatırlıyamıyorum ki belki burdan hatırlayan biri çıkar. İnşallah kendi gelip bize de haber verir durumunu. Özel mesaj atsan görür mü ki.
Özel mesaj attım bakalım inşllh saglıklıdrlar

Ayhhh bugün kızlarla buluştum da içim açıldı vallahi :) baby shower yapacaklarmış bana çok mutlu oldum :) siz de varsınız iyi ki , yorumlarınızla kafamı toplamama yardımcı oldunuz sizi seviyorum eşime biraz daha trip atabilirim ama azcık sürünsün

Iyi Akşamlar hamiş arkadaşlar:) bugün malum pazar temizlik falan derken baya yorulduk benimde eşin grip korkuyorum bulaştıracak diye inşallah beni atlayıp geçer :)bugün benim Afacan bormal günlere göre uslu gibi çok canımı acıtmıyor:) kilo alımlarınız nasıl kızlar ben 3 hafta hiç kilo almadım ama bu hafta sonu 1 kilo almışım nasıl olduysa :s toplamda 9 kilo aldım

Kızlar anne olmak vardı dopum yapmş yeni haberim oldu kaçıncı haftasonda kaç kilo dogdular haberi olan var mı bni de erken dogum tehlikse sardı da

Ev tipi anakucağını bi de emzirme yastığı aldım kızlar jokerden :) ama en cok panda tulumu mutlu etti snrm beni :) heycan bastı iyiden iyiye yaklaştık ya biz kavuşmaya :)

En uzun geceymis bugun. Oglumla takiliyoriz baba mac izlemeye gitti.
Hamile halimle duzgub fotomuz olsun dedim oglan ve ben giydik besiktas formalarini esim cekti. Cok kilo almisim aynaya fln bakmiyomusum anlasilan. Fotografta taniyamadim kendimu gidik yapmisim aman allahim dedim.
Oglum minicik kalmis yanimda. Bebek avcum kadar gorunur heralde. Dag fare dogurmus hesabi. Neyse saglikli mutlu olalim da kilo veririz. Bunlari yazarken hala cikolata yiyorum. Ogluma yedirmiyordum paketli gida ben yedigim icin o da yiyor artik vah ki vah.

Ev tipi anakucağını bi de emzirme yastığı aldım kızlar jokerden :) ama en cok panda tulumu mutlu etti snrm beni :) heycan bastı iyiden iyiye yaklaştık ya biz kavuşmaya :)
Fotosunu koysana. Jokere gidicem ben de seviyorum tarzini.
Bu defa ev tipi anakucgi almayi da duunuyorum. Kaca aldin

Güle Gül'e kullan canım.panda tulumu be Kadar'a aldın yahu ben baktım 170 liraydı çok geldi

yok dokunmam ilk defa ben yorulmadan ev taşıyacağız

Keyfini çıkar sende bunun canım eşin çok istedi madem taşınmayı
Her şerde bir hayır vardır demek en güzeli inşAllah sıkıntı çıkmadan taşınırsınız bebişinde inşAllah yeni evinizde yeni yerine vaktinde sağlıkla gelir

Kızlar anne olmak vardı dopum yapmş yeni haberim oldu kaçıncı haftasonda kaç kilo dogdular haberi olan var mı bni de erken dogum tehlikse sardı da

Canım 6 aralıkta aşağıdaki msjı yazmış en son. 7 aylık doğurdum, kuvezdeyim demiş. Açılması varmış.

Ağladım ağladım. Icim sıkılıyor du sabahtan beri. Şimdi biraz daha iyiyim. Sizin için çok saçmadır eminim ama bu çocuğu sevebilecek miyim diye çok tedirginim. Bunu atamıyorum içimden.
Gece rüyamda göğüs uçlarım anne memesi gibiydi. Ayy doğum yaklaştı diyordum.. galiba bu stres beni iyice geriyor.

Aksuaksu mesajı şöle: Kızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar

Sati bilmiorsan da 3.ay bi sat belirlemesi lazim dr.un. Gitmiyo muydun dr.a
Simdiki degisime gore hafta degismez. Bu hafta onde cikar diger hafta yakalar
gidiyorum düzenli olarak.asıl drum 33 diyor.dün gittiğim dr un cihazı buralarda tek.ondan kafamız karıştı.çarşamba ilk dr a gidicem bakalım.
SfEa kist görünmüştu kafasında ondan gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…