2015 Şubat Anneleri

hatırlıyorumda kızımda dönmüş dönmemıs dıye hıc stres yapmamıştım.. kı ozele gıdıyordum devlet hastanesine nazaran daha fazla detay vardı aklımızda kızımıza daır..ınsan ne kadar psıkolojısını bozmamak adına söylenenlere tıkasada kulağını etkilenmemek mumkun degıl..dr bı olasılık döner artık dedıgınde ben hemen yok yok o döner 1 2 haftaya dedım.. sonra kılosu cok dedı 4.5 falan olmaz da dogururm ınsaallh dedım,,dur bebek dönmedı kı sen nasıl normal doğuruyorsun dedı.. yanı ıster ıstemez etkıledı benı..

ılk dogumum sezo olsaydı sımdı normal olması adına bu denlı kararlı olamazdım muhtemelen..
yınede Rabbım hakkımızda ne hayırlısıysa onunasıp etsın..bılmıyoruz normal doğum en mukemmelımıdır bızım ıcın..!!!

Canım bebişle konuş deki pipilim benim canım oğluşum senin ve benim en güzel şekilde buluşabilmemiz için olman gerektiği gibi aşağıya dönersin dimi bnm güzel annecim de okşa karnını sev ve onunla konuş resmen dönmesi için vallahi son kontrolde bnde aşağıdamı yukarıda mı anlamamıştım biraz baktığı yerlere göre döndü sanırım demiştim ama bazı günler aşağıdan şeyime çok baskı varken bazı günler yine yukarda kaburgama baskı hissediyorum oğlan bir aşağı bir yukarı dönüp duruyor olabilir bilmiyorum yani şuan ne durumda, ama canım sen bize telkin veriyordun kilosuna bakmayın cihazlar yanılıyor yok dönmedi die dert etmeyin dr.a kulak asıp kafaya takmayın die sende etkilenme bu söylemlerden, Sen birde ilk doğumunu normal yapmış biri olarak bize göre yapı olarak esneksindir daha bizim akibetimiz ne olacak belli değil. BLogcu anne die verdiğin adreste bir doğum hikayesi okudum kadına çatısına göre bebeğinin kafası büyük demelerine rağmen bebeği normal doğurmaya çabalalmış tabi dr.u da desteklemiş bebek gelmiyormuş ıkınmasına rağmen ama sonra bir ıkınmış kafası dahil komple çıkmış bir anda dr.uda kadında şaşırmış aniden çıkmasına kadın biraz fazla yırtılmış ama diyor normal doğurduğum ve 35 . haftamdan snra dr.umu değiştirdiğim için çok mutluyum. Çok etkilendim cesaret geldi inanki bana hepimiz yapmamız gerekenleri yapalım sağlıkla bebişleri besleyelim duamızıda eksik etmeyelim elbet gelecek günümüz elbet hepsi çıkacak dışarı inşAllah hepimiz kndimize göre en rahat kolay şeklide doğururuz.

Şaka yapıyosun ayyy inanmıyorum yaaa kaç kilo doğdular kaçıncı haftalarındaydılar acaba allahıııım heycan yaptım valla iletşime geçmek istyrm yaa onunla nası geçerim ki

selam kızlar :) bugün günaydın yazamadım iyi akşamlar hepinize :)

dün akşamüstü çıktık dışarı eşimle gezdik biraz(!)... 11 buçuk gibiydi eve döndük takip edemedim yazdıklarınızı...
Litchi cepa-kentpark'a geldik. eşim decathlon olarak görüyor orayı ya

dün akşam-bugün eski defterleri açtım sabah öğrencim geldi yarım kaldı daha sorgusuna devam edeceğim
öğrencim gittiğinde öğlen olmuştu zaten bir şeyler hazırladım; akşam yemeğini de hazırladım o arada sonraa bütün gün yattım bugün eşim evi temizledi gümüşlük, vitrin, kitaplıklar, buzdolabı falan çekilmemişti ne zamandır içim rahatladı bir de kum torbası almıştı kendine onun için de tavanda yer açtı asmaya
bugün ben bütün gün yattım ama kızım benim tersime çok hareketliydi

son iki kontrolde tansiyonum ilk ölçümde 14 civarı oluyordu 2-3 dk oturunca düzeliyordu ama; takip edeyim diye tansiyon aleti aldırdım. dr um da sen biraz fazla hareketlisin sakin ol birazcık; fazla da hareket etme eskisi gibi dedi

iremguzum sen çok hareketlisin ya ondan dönüyor olabilir. dr bana da kafası daha doğum yoluna girmemiş hareket ediyor rahat dedi; 1 ay önce gittiğimde tersti ama... okumuştum burada ayak parmak uçlarına uzanır gibi eğilirsen göbeği serbest bırakırsan yani rahat dönüyor bebek diye; bende işe yaradı sanırım o.

2 gündür yoktum epey konuşmalar birikmiş
hamile halimle ev aramak zorunda bırakıldığım haftasonum kötü başladı ama iyi son buldu
rabbim beni bu halde ev arattırmak zorunda bırakan ev sahibini bildiği gibi yapsın
neyseki içime sinen tamda istediğim gibi bir ev bulduk
şimdiki evde y.odamız çok soguk oluyordu bebeği düşünüyorduk sogukta ne yapacağız bu oda birtürlü ısınmıyor diye
var bundada bir hayır bebeğimiz için hayırlısı bbuymuş dedik girdik bi yola bakalım

hayırlısı olsun canım... taşınma işini nasıl yapacaksın? dikkat et kendine yorulma

hayırlısı böyledir belki de benimde evim soğuk,hadi biz sıkı giyiniyoruz bişekilde inşallah bebişi üşütmeyiz senin de Allah yardımcın olsun annen hemen gelecek mi bari ?

Şerde hayır aramak lazım :) biraz sıkıntı çekersin ama bebişin rahat eder.

iyi akşamlar herkese. bebeğimde bi sorun çıktığı için 4 boyutlu ultrasonu olan ikinci bi dr bulduk gittik.ancak ilk dr umun hesabına göre 33 haftalıkken bu dr dün 30 haftalık olduğumu söyledi başına böyle bişey gelen duyan varmı?bu arada son adet tarihimi bilmiyorum

bebeğinde ne sorunu çıktı ki,bide satını bilmiyorsan belkide 30 dur.

hayırlısı olsun canım... taşınma işini nasıl yapacaksın? dikkat et kendine yorulma

canım toplanması kolayda yerleşmek zor annem gelecek eşimle birlikt hallederler

hayırlısı böyledir belki de benimde evim soğuk,hadi biz sıkı giyiniyoruz bişekilde inşallah bebişi üşütmeyiz senin de Allah yardımcın olsun annen hemen gelecek mi bari ?

gelecek inş. hastane işleri var onunda onları halledip gelirim dedi
en yükek derecede yakarız kombiyi diyorduk ama yinedee ısınmıyordu hep kaygıydı kafamda bebek üşür hasta olur diye belkide onun kısmeti böylesi hayırlıymış
doğduktan sonramı taşınsak o zaman daha zor olur en iyisi şimdi olsun dedik

Şerde hayır aramak lazım :) biraz sıkıntı çekersin ama bebişin rahat eder.

evet bizde onu düşündük en kolay şekilde bu işide halledersek doğuma az kalıyor huzurlu bişekilde bebeğimizi bekleriz bizde böyle eşim cok stres oluyor biran önce kurtulalım bu insanlardan istiyor

Sati bilmiorsan da 3.ay bi sat belirlemesi lazim dr.un. Gitmiyo muydun dr.a
Simdiki degisime gore hafta degismez. Bu hafta onde cikar diger hafta yakalar

Hayirli olsun canim. Aman dikkat et kendine agir kaldirma. Cok yorulmak kimisinde erken doguma sebep oluyor. Herkes ayni degildir ama sen tedbirli ol. Gerisi hallolur

Hayirli olsun canim. Aman dikkat et kendine agir kaldirma. Cok yorulmak kimisinde erken doguma sebep oluyor. Herkes ayni degildir ama sen tedbirli ol. Gerisi hallolur

dikkat ederim canım tek duam sağlıkla hayırla şu işide halledebilmek
ağır kaldırmam eşim toparlar annemle birlkte yerleştirirler bende tarif ederim başka elimden bişey gelmez

Şaka yapıyosun ayyy inanmıyorum yaaa kaç kilo doğdular kaçıncı haftalarındaydılar acaba allahıııım heycan yaptım valla iletşime geçmek istyrm yaa onunla nası geçerim ki

Kiloları ikinin altındaydı sanırım canım. Hafta olarak da hatırlıyamıyorum ki belki burdan hatırlayan biri çıkar. İnşallah kendi gelip bize de haber verir durumunu. Özel mesaj atsan görür mü ki.

İçiniz daha rahat olucak inşallah canım. Sen bişeye dokunma tamam mı?

Ben de dün cepaya gideyim de dagi nin pijamalarını deneyeyim istiyodum ama evden çıkamadım

Benim dr daha zaman var diyor ben sorsam da. En mukemmeli nedir bilmem ama sezeryan bir dogum sekli degil bir ameliyat benim gozumde. Hic sezeryan mi olcam diye duunmuyorum donmese de dusunmem.
Sezeryan acil durumda anne ve bebegi kurtarmak icin var. Bunu yapabilecek bir dr.a ve hastaneye gidiyorum dha otesine kafa yiramam. Dusuncelerimiz bizi yonetiyor. Beynimiz rahmi agrilari vs yonlendiriyor o yuzden cok guzel ve kolay bir dogum hayal.ediyrum bu gunlerde.
Elimde olmayan seyler olursa allah kerim, basa geleni yasariz.
Bebegin donmemesi kilolu olmasi vs hepsi.

evet bizde onu düşündük en kolay şekilde bu işide halledersek doğuma az kalıyor huzurlu bişekilde bebeğimizi bekleriz bizde böyle eşim cok stres oluyor biran önce kurtulalım bu insanlardan istiyor[/QUOTE .!.:
oyle ev sahipleri var maalesef, bir arkadaşımda aynen yaşadığını şuanda yaşıyor tek farkı hamile değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…