hatırlıyorumda kızımda dönmüş dönmemıs dıye hıc stres yapmamıştım.. kı ozele gıdıyordum devlet hastanesine nazaran daha fazla detay vardı aklımızda kızımıza daır..ınsan ne kadar psıkolojısını bozmamak adına söylenenlere tıkasada kulağını etkilenmemek mumkun degıl..dr bı olasılık döner artık dedıgınde ben hemen yok yok o döner 1 2 haftaya dedım.. sonra kılosu cok dedı 4.5 falan olmaz da dogururm ınsaallh dedım,,dur bebek dönmedı kı sen nasıl normal doğuruyorsun dedı.. yanı ıster ıstemez etkıledı benı..Beninki donmus dr pk geri donmez dedi ama daha donuyorlar. Oglumda sabah duz aksam ters diger gun yine duz oldugunu gormustum 32-33 haftalarda. Suyu az diye hastanede yattigimda. Suyu az olan hareket edemez derler bir de. Iri bebek zor doner diye birsey yok. Sen hareketlisin zaten doner pipilin. Daha vakit var.
Soyledigin sayfada donecegine inanmak rahat olmak demis. Bence o kadin o kadar takmasa daha oncr donerdi bebek
Benm hep sızlıyor valla sızlamadığı zmnları unuttumKizlar merhaba. Kasiklarim sizliyor. Sizede oluyor mu? Hareketleri yerinde masallah. İnsan yinede korkuyor. Sanirim buyudugunden oluyor.
hatırlıyorumda kızımda dönmüş dönmemıs dıye hıc stres yapmamıştım.. kı ozele gıdıyordum devlet hastanesine nazaran daha fazla detay vardı aklımızda kızımıza daır..ınsan ne kadar psıkolojısını bozmamak adına söylenenlere tıkasada kulağını etkilenmemek mumkun degıl..dr bı olasılık döner artık dedıgınde ben hemen yok yok o döner 1 2 haftaya dedım.. sonra kılosu cok dedı 4.5 falan olmaz da dogururm ınsaallh dedım,,dur bebek dönmedı kı sen nasıl normal doğuruyorsun dedı.. yanı ıster ıstemez etkıledı benı..
ılk dogumum sezo olsaydı sımdı normal olması adına bu denlı kararlı olamazdım muhtemelen..
yınede Rabbım hakkımızda ne hayırlısıysa onunasıp etsın..bılmıyoruz normal doğum en mukemmelımıdır bızım ıcın..!!!
Şaka yapıyosun ayyy inanmıyorum yaaa kaç kilo doğdular kaçıncı haftalarındaydılar acaba allahıııım heycan yaptım valla iletşime geçmek istyrm yaa onunla nası geçerim kiYazdı canımsıkı dur panik yapma bak yazıyorum bebişleri doğdu. Ama küvezdelerdi dua edin dedi bize. Allah yardımcıları olsun belki çıkmışlardır bile. Seninkiler de bizimkiler de inşallah sağlıkla gelsin küveze falan gerek kalmasın.
2 gündür yoktum epey konuşmalar birikmiş
hamile halimle ev aramak zorunda bırakıldığım haftasonum kötü başladı ama iyi son buldu
rabbim beni bu halde ev arattırmak zorunda bırakan ev sahibini bildiği gibi yapsın
neyseki içime sinen tamda istediğim gibi bir ev bulduk
şimdiki evde y.odamız çok soguk oluyordu bebeği düşünüyorduk sogukta ne yapacağız bu oda birtürlü ısınmıyor diye
var bundada bir hayır bebeğimiz için hayırlısı bbuymuş dedik girdik bi yola bakalım
hamile halimle ev aramak zorunda bırakıldığım haftasonum kötü başladı ama iyi son buldu
rabbim beni bu halde ev arattırmak zorunda bırakan ev sahibini bildiği gibi yapsın
şimdiki evde y.odamız çok soguk oluyordu bebeği düşünüyorduk sogukta ne yapacağız bu oda birtürlü ısınmıyor diye
var bundada bir hayır bebeğimiz için hayırlısı bbuymuş dedik girdik bi yola bakalım
iyi akşamlar herkese.bebeğimde bi sorun çıktığı için 4 boyutlu ultrasonu olan ikinci bi dr bulduk gittik.ancak ilk dr umun hesabına göre 33 haftalıkken bu dr dün 30 haftalık olduğumu söyledi başına böyle bişey gelen duyan varmı?bu arada son adet tarihimi bilmiyorum
hayırlısı olsun canım... taşınma işini nasıl yapacaksın? dikkat et kendine yorulma
hayırlısı böyledir belki de benimde evim soğuk,hadi biz sıkı giyiniyoruz bişekilde inşallah bebişi üşütmeyizsenin de Allah yardımcın olsun annen hemen gelecek mi bari ?
Şerde hayır aramak lazım :) biraz sıkıntı çekersin ama bebişin rahat eder.
Sati bilmiorsan da 3.ay bi sat belirlemesi lazim dr.un. Gitmiyo muydun dr.aiyi akşamlar herkese.bebeğimde bi sorun çıktığı için 4 boyutlu ultrasonu olan ikinci bi dr bulduk gittik.ancak ilk dr umun hesabına göre 33 haftalıkken bu dr dün 30 haftalık olduğumu söyledi başına böyle bişey gelen duyan varmı?bu arada son adet tarihimi bilmiyorum
Hayirli olsun canim. Aman dikkat et kendine agir kaldirma. Cok yorulmak kimisinde erken doguma sebep oluyor. Herkes ayni degildir ama sen tedbirli ol. Gerisi hallolurcanım toplanması kolayda yerleşmek zor annem gelecek eşimle birlikt hallederler
gelecek inş. hastane işleri var onunda onları halledip gelirim dedi
en yükek derecede yakarız kombiyi diyorduk ama yinedee ısınmıyordu hep kaygıydı kafamda bebek üşür hasta olur diye belkide onun kısmeti böylesi hayırlıymış
doğduktan sonramı taşınsak o zaman daha zor olur en iyisi şimdi olsun dedik
evet bizde onu düşündük en kolay şekilde bu işide halledersek doğuma az kalıyor huzurlu bişekilde bebeğimizi bekleriz bizde böyle eşim cok stres oluyor biran önce kurtulalım bu insanlardan istiyor
Hayirli olsun canim. Aman dikkat et kendine agir kaldirma. Cok yorulmak kimisinde erken doguma sebep oluyor. Herkes ayni degildir ama sen tedbirli ol. Gerisi hallolur
Şaka yapıyosun ayyy inanmıyorum yaaa kaç kilo doğdular kaçıncı haftalarındaydılar acaba allahıııım heycan yaptım valla iletşime geçmek istyrm yaa onunla nası geçerim ki
selam kızlar :) bugün günaydın yazamadım iyi akşamlar hepinize :)
dün akşamüstü çıktık dışarı eşimle gezdik biraz(!)... 11 buçuk gibiydi eve döndük takip edemedim yazdıklarınızı...
Litchi cepa-kentpark'a geldik. eşim decathlon olarak görüyor orayı ya
dün akşam-bugün eski defterleri açtım sabah öğrencim geldi yarım kaldı daha sorgusuna devam edeceğim
öğrencim gittiğinde öğlen olmuştu zaten bir şeyler hazırladım; akşam yemeğini de hazırladım o arada sonraa bütün gün yattım bugün eşim evi temizledigümüşlük, vitrin, kitaplıklar, buzdolabı falan çekilmemişti ne zamandır içim rahatladı bir de kum torbası almıştı kendine onun için de tavanda yer açtı asmaya
bugün ben bütün gün yattım ama kızım benim tersime çok hareketliydi
son iki kontrolde tansiyonum ilk ölçümde 14 civarı oluyordu 2-3 dk oturunca düzeliyordu ama; takip edeyim diye tansiyon aleti aldırdım. dr um da sen biraz fazla hareketlisin sakin ol birazcık; fazla da hareket etme eskisi gibi dedi
iremguzum sen çok hareketlisin ya ondan dönüyor olabilir. dr bana da kafası daha doğum yoluna girmemiş hareket ediyor rahat dedi; 1 ay önce gittiğimde tersti ama... okumuştum burada ayak parmak uçlarına uzanır gibi eğilirsen göbeği serbest bırakırsan yani rahat dönüyor bebek diye; bende işe yaradı sanırım o.
Benim dr daha zaman var diyor ben sorsam da. En mukemmeli nedir bilmem ama sezeryan bir dogum sekli degil bir ameliyat benim gozumde. Hic sezeryan mi olcam diye duunmuyorum donmese de dusunmem.hatırlıyorumda kızımda dönmüş dönmemıs dıye hıc stres yapmamıştım.. kı ozele gıdıyordum devlet hastanesine nazaran daha fazla detay vardı aklımızda kızımıza daır..ınsan ne kadar psıkolojısını bozmamak adına söylenenlere tıkasada kulağını etkilenmemek mumkun degıl..dr bı olasılık döner artık dedıgınde ben hemen yok yok o döner 1 2 haftaya dedım.. sonra kılosu cok dedı 4.5 falan olmaz da dogururm ınsaallh dedım,,dur bebek dönmedı kı sen nasıl normal doğuruyorsun dedı.. yanı ıster ıstemez etkıledı benı..
ılk dogumum sezo olsaydı sımdı normal olması adına bu denlı kararlı olamazdım muhtemelen..
yınede Rabbım hakkımızda ne hayırlısıysa onunasıp etsın..bılmıyoruz normal doğum en mukemmelımıdır bızım ıcın..!!!
evet bizde onu düşündük en kolay şekilde bu işide halledersek doğuma az kalıyor huzurlu bişekilde bebeğimizi bekleriz bizde böyle eşim cok stres oluyor biran önce kurtulalım bu insanlardan istiyor[/QUOTE .!.:oyle ev sahipleri var maalesef, bir arkadaşımda aynen yaşadığını şuanda yaşıyor tek farkı hamile değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?