2015 Şubat Anneleri

ay bir rahatladım rahim kısalığı olup 40. haftayı tamamlayan çok kişi var. benim şuanda 1.48 e kadar düştü 2.5 altındakiler riskli diye okumuştum nette, 0 a kadar düşüp iki ay yatıp zamanında doğuran olduğunu okuyunca şükür halime dedim :)

Allaha cok sukur netımıze kavuştuk..güya ust komsumuz bıze haber edecektı netı açtırdığı zaman bekle bekle ses seda çıkmayınca esım aramış sormus demıs 2 gundur acık net saka gıbı su mıllet ya..

neyse telefondan gırmek ılletınden kurtulduk sımdılık vatana mıllete hayrolsun

sabah yapacağımı soyledıgım onca ısten sonra oyle alakasız ısler yaptım kı sımdı oturdum yerıme daha..

kızımın,esımın,kendımın ve pipilinin gardrobunu duzelttım.. mutfağımı toparlayıp esıme en sevdıgı seyı yaptım ogrencılerıne ıkram haırladım..1 fıncan da cayımıalıp an ıtıbarıyle sukur oturabıldım..

Sagol cnm sabada gecmis olsun 2 gun raporluydu esim dikkat ettim ama onu iyi edim derken sanirim bana geciyo ins ilerlemez sende cabucak atlatirsin ins

Kizlar merhaba. Kasiklarim sizliyor. Sizede oluyor mu? Hareketleri yerinde masallah. İnsan yinede korkuyor. Sanirim buyudugunden oluyor.

Kalkan ilk günden gerekmeyebilir duruma gore alirsin eczaneden falan ama kelebek uc bulunsun cantanda o gerekebilir ilk etapta meme ucundan oturu tutma sorunu yaşarsa bebis
Ya kelebegin ebatini nasi ayarlicaz?kucuk ve standart var.benimki kucuk gibisanki ama netten anlayamadim

Ya kelebegin ebatini nasi ayarlicaz?kucuk ve standart var.benimki kucuk gibisanki ama netten anlayamadim

Ya onu ben de anlyamadim standart almistim hani standarttir neticede kucuk olan ucu olmyana goredr belki diye ama büyük gibi de geliyo gözüme benim uclar bi tuhaf bi bakiyom var bi bakiyom yok gibi. Birisi yassi yamuk zaten ilkinde emzirme sorunu da yasamistim blmiyorum artk en olmadi o zaman kucugumude alirim ins gerek kalmadan tutar kuzular memisleri

kızlar benım pipili hala dönmedi..bası omurgamın tam altında dayandıkça dayanıyor sıpa.. hamılelıgımın ılk aylarında plesenta prevıa yüzünden yasadıgım sezeryan korkusu, pipili yuzunden yıne hortladı..benım bı sekılde bu veledı döndürmem lazım..36. haftadan sonra dönme olasılığı cıddı manada azalıyormuş..kı zaten dr um pipili iri dıye su saatten sonra donmesı bır ıhtımal dedı..

kısacası benım gıbı bebegı hala dönmeyıp normal doğum ısteyıyorsanız verdıgım linklere goz atmanızı onerırım.. su günden ıtıbaren yapmaya baslıcam cunku..umarım once Allahın ıznıyle sonrada cok zorlanmadan basarabılırım..

lınk atamadım ..BLOGCU ANNE sayfasında BİRBEBEGIN DÖNME ÖYKÜSÜ baslıgı altındakılerı dıkkatlce okuyun ve ızleyın..

Evet bir hafta için raporla uğraşmazsın hem hem de belki sonraya rapor Alman'ı falan sağlar bu Dr.

Mühendis canım gün içinde uykusu gelmiyor bir de zaten çok yoğun çalıştığı için de uyuyamıyor sanırım. Bedeni beş saatlik uykuya alışmış. Bebişe bakması işime gelir

Bende kocayi iyi edim derken sanirim gribi bana grcti hafif burnum akmaya basladi devami gelmez insallah yanarim ya
Doping yap benim koca grip oldugunda nar limon portakal sıktım karistirdim hepicigini hem ona hem kendime c vitamini ni cok tukemeliyiz bacilar ihlamur ic hasta olmafan tedbir alcez :)

Doping yap benim koca grip oldugunda nar limon portakal sıktım karistirdim hepicigini hem ona hem kendime c vitamini ni cok tukemeliyiz bacilar ihlamur ic hasta olmafan tedbir alcez :)
Sagol cnm kocama bol bol yaptim mortakal mandalina limon siktim nane limon ihlamur falan 2 gunde ayaga kalktida ben de icmeye baslim

Burdaki diğer ikiz anneleri niye yazmıyo yaaa @anneolmakk

Yazdı canım sıkı dur panik yapma bak yazıyorum bebişleri doğdu. Ama küvezdelerdi dua edin dedi bize. Allah yardımcıları olsun belki çıkmışlardır bile. Seninkiler de bizimkiler de inşallah sağlıkla gelsin küveze falan gerek kalmasın.

Beninki donmus dr pk geri donmez dedi ama daha donuyorlar. Oglumda sabah duz aksam ters diger gun yine duz oldugunu gormustum 32-33 haftalarda. Suyu az diye hastanede yattigimda. Suyu az olan hareket edemez derler bir de. Iri bebek zor doner diye birsey yok. Sen hareketlisin zaten doner pipilin. Daha vakit var.
Soyledigin sayfada donecegine inanmak rahat olmak demis. Bence o kadin o kadar takmasa daha oncr donerdi bebek

Insallah tutarlar da zorlanmadan gonul rahatligi ile emziririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…