2015 Şubat Anneleri

Ben de dün cepaya gideyim de dagi nin pijamalarını deneyeyim istiyodum ama evden çıkamadım
Ben denedim daginin pijamalarini. sonra da trendyoldan aldim :) Normalde 36 giyiyordum. Simdi 38oldu. lohusa pijamasi denemedim ordan. Almistim onceden. Normal onu tamamen acilan pijama aldim dagiden de.sonrasinda giyerim diye.

Ben denedim daginin pijamalarini. sonra da trendyoldan aldim :) Normalde 36 giyiyordum. Simdi 38oldu. lohusa pijamasi denemedim ordan. Almistim onceden. Normal onu tamamen acilan pijama aldim dagiden de.sonrasinda giyerim diye.

Göğüslerin kaç oldu? Ben sütyenleri 90 takıyorum 75ten 90 a cıktı da pijamanın düğmeleri kapanmazsa diye büyük beden alıcaktım. 42 düşünüyorum serefrazla da konuştuk. Sence 42 çok mu büyük olur?

konuşmam mı..hele kendımı gectım benı konuşurken görünce kızım yanıma geliyor elını karnıma koyup başlıyor konuşmaya..canım kardesım noluyy dönn annemi üzme pübbbpennn(lutfennn)..koçumm benimm neni(seni)çot(çok)bebiyommm(sevıyorum) .. bazen oyle bır konusuyorkı ağlamaklı oluyorum..
canım tam anlamadım pozısyonu detaylı anlatırmısın..bana sankı böyle sıkıştı kaldı ıcımde gıbı geliyor..cunku tastamam 2 aydır aynı sekılde..kafası sag kaburgamın tamaltında.elıme geliyor sertlıgı..
Canim ayni diktora gittigim bi arkadasim var 36. Haftasinda hala donmemisti bebe. Bizim doktor doner merak etme demis. Arkadasim hic dert etmiyi. Insallah seninki de onunki de doner..
acayıp moral oldu su yazdıkların..Allah razı olsun..ınsaallah hayalını kurduğum normal doğuma kavuştursun mevlam

Kaçtı beklenen doğum tarihi. Inşallah sağlıkla evlerine varırlar..
Hemde normal Doğumla ikiz dogurmak

Canım b
buda mı peçeteyle yapılmış, bide tutkalı farklı demiştin ne tutkalıydı,eline sağlık,çok güzeller hepsi :)
Evet o da peçete ile
Ham.tahta idi o.
Dekupaj tutkalı

Kk dan bi arkadas kimdi hatırlamıyorum belki de sendin şu ışıkla alttan babanın konuşması olayını söylemişti. O günden beri eşim o şekilde değil tabiki ama tam karnımın alt ına doğru normal pijamayla koltukta otururken yanlış anlaşılmasın oğlum diye başlıyor konuşmaya. En son gittiğimizde kafa sağ kasığa dönmüştü.. bilmem artık tevafuk mu

Benim goguslerim pek buyumedi. 75 ti haka aynilarini kullaniyorum. Ben 8kilo aldim vucudum sismedi. Gobegim sivri cikti. 38bedeni rahat kapattim. Ama gobegim birazcik daga buyuyunce kapanmaz. Dogum sonrasi gobek buraz kuculur rahat giyerim diye dusundum. Nirmalde 38mi giyiyordun. pijama boylari biraz uzun. Zaten senin boyun da uzun diye hatirliyorum. penye olanlarin kalibi buraz daha kucuktu. Ana cok rahatti. Ben penye aldim. Vucut yapini bilmedigim icin senin icin yorum yapanadim.

Kac hafta once dogurdu ki..?Bnmde 2 subat ama şimdi doğursam 34 haftalığım çok korkunç değil inşallah rahat geçirir bu dönemi ve sağlıkla bakar bebişlerine

6 aralıkta yazdığına göre beklenen tarihinden 2 ay önce doğurmuş. Haftasını tam bilmiyom.

Benim icin öpermisin kızini noluyyyy....

Benim yaramazin durusu da ayni. Doktorum daha erken donebilir ama makat durusu old. Icin donmeyebilir dedi. Bende ilki normal oldugundan sezeryani hic istemiyorum. Persembd randevum var bakalim donmusmu.

Sevmez misin canim ya. Ama bu kaygilarin normal annelige hazirliyor hormonlar bizi

4mums rockaRoo ismi tatlım , bi bebeği annesi yatırmıştı bebek kalkmak istemedi ben de dedim snrm bu işe yarar :)
bakayim ben tsk ederim canim

gidiyorum düzenli olarak.asıl drum 33 diyor.dün gittiğim dr un cihazı buralarda tek.ondan kafamız karıştı.çarşamba ilk dr a gidicem bakalım.
@SfEa kist görünmüştu kafasında ondan gittik
asil dr.un gore dusun bence. Dr.larin el farki usg farki. Daha iyi usg de daha kucuk olcuyorlar bn dr rastladim

Ben 40 ini elime alim baktim cok guzeldi olurdu da alti tayt gibi olurdu. 42 sini de gormeden denemeden alamadim. vucut tipine gire degisir

Benim yazdigima cvp yazmamissin ama soyle diyim iki hafta sag gogsumun altinda kafasini elledim durdum sonra dondu birden. SEninki de doner takma. Stres yapma hic kendine

ses yapip o sese donmesini beklemek de bir yontemmis

Ay canm sagol cevabın için inşallah toparlar bebekleri acaba kiloları kaçtı neyse bakalım stres oldum sanki bgn doğuracak gibi hissedyrm yaa allahım yardım et

yerim ben o kızın dillerinii

buna benziyor ama biz tabi bu kadar eğilemiyoruz şimdi gerçi sen de temizlik falan yapıyorsun illa ki eğiliyorsundur ama

Ay canm sagol cevabın için inşallah toparlar bebekleri acaba kiloları kaçtı neyse bakalım stres oldum sanki bgn doğuracak gibi hissedyrm yaa allahım yardım et
Ikizlere gore cok guzel bir haftadasin. Dogursan da sorun olmaz artik. Olumlu dusun durduklari her gun kiymetli. Biz boyle tasiyamazken senin halin daha zordur allah yardimcin olsun. Komsum var ikizleri 38 i doldurup dogirmus. Duruyorlar yani illa erken olcak diye birsey yok.

Hanımlar misafilerim yeni gitti. Kayınvalidem kayınlarım, kahvaltıya bizdeydiler. Gitmeyin akşama yemeğe kalın dedim.yemekti çaydı çok yoruldum valla. Ayaklarım çok ağrıyo. Attım hemen kendimi banyoya. Eşime dedim ben bi duş alcam kendime geleyim. Giderken babaannesi Elifimide götürdü. İstersen götüreyim değişiklik olur bikaç gün ona, hem sende biraz dinlen dedi babası gitcek bı hafta o tarafa gittiğinde getircek. Beni ara kızım tamammı özlersen diyorum. Ama anne menim noom doop ( ama anne benim telefonum yok) diyo. Babaannene aöyle o arar dedim. Şimdi duşun altına girip gözyaşlarımın suyla kamufle olmasını sağlıycam Bu arada ilk defa ayrı kalmıyorum. Arada kalır anneannede babaannede. Ama bu sefer hotmonlar işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…