Benim burun tıkanıklığım biraz hafifledi de öksürükten uyuyamıyorum, boğazım acayip tahriş oldu öksürmekten. Antibiyotik içmek pek içime sinmesede mecbur içiyorum yoksa geçmeyecek.Allah kavustursun Canim kiyamam
sana da cok gecmis olsun yarin ben de gidicem kbb'ye nasil dayancam bilmiyorum kafami duvarlara vurasim var agridan tikanikliktan iç
ilaclarini ihmal etme sakın
Aynı lezzet olmuyo ama azıcık yaklaşıyorum. Kemik suyu+kimyonla beraber düdüklüde pişiriyorum ama nohut normalde 40 dkkada pişiyorsa düdüklüde ben1,5- 2 saat falan pişiriyorum baya yumuşak lokum gibi oluyo ama olmuyo işte o sıcak ekmek olmadanayy hadi yaa bnde nohut dürümü pişiren bir yer sanmıştım heveslenmiştim.
neyse artık nasip değilmiş : )
evde bnde nohut pişirip deniyorum ama oradaki gibi olmuyor tırnaklı ekmeği yok kemik suyuyla pişmiyor lezzet acısı vs. olmuyor yani oradaki gibi.
Normalde 38 ama üst için 40 tercih ediyorum. Trendyolda 42 beden kalmıştı geceliği de pijamayı da öyle aldım bakalım umarım çok büyük olmaz.
Kusura bakma cevap geç olduBikaç gündür giremedim anca cevap yazıyorum kusura bakma canım.
Evet antepliyim. Mutlaka tavsiye ederim ama her yerden yenmez dürümcüsü Recep tavsiyemdir :)
tunus işi kızlar o örgü nette videoları var tarif ediyorlar.
Bizimkide 2.yi planlıyor ve kız istiyor gördüğü kız bebişleri gösterip bundan istiyorum diyor dedim sen 3-4 yıl bekle hele daha 1. yi doğurmadım ben dedim.
** bnm mideye gelince kızlar dün akşam 2 tane çiğnedim iyiydi gece raht uyudum abah 7 de ise lanet bir kaşıntı geldi yine bugünde günboyu kaşınıyorum yav anlamadıdığım bu kaşnıtı 2-3 gün yok oluyor snra arada geliyor. Off artık doğursam sağlıkla şu bebeği bişi olacak tedirginliği yaşamaktan bunaldım artık.Oğlumu sağlıkla kucağıma almak istiyorum artık ayrıca dün resmen çatı kemiği diye tahmin ettiğim yer resmen kafasını mı soktu naptı ise çok ağrı aşağıdan baskı yaptı dün sürekli ama bu gün yine kaburgalarıma doğru hareket var bu çocuk fırlatmamı olacak başıma aşağı yukarı çıkıo dönüo duruyor. Artık hiç bir duruş pozisyon beni rahat ettirmiyor çok rahatsızım tadım rahatım yok
Selam kızlar,
cuma kontrole gitmiştim ancak girebiliyorum. Bebeğim iyi çok şükür, dönmüştü zaten pozisyonu değişmemiş bi sıkıntı çıkmazsa inş normal doğurabilecem :)
Boğazımda enfeksiyon var diye antibiyotik verdi kbbci, kendi doktorumda öksürüğünü kesmeliyiz erken doğuma neden olabilir kullan antibiyotiği dedi.
Bide idrarında enfeksiyon çıktı onun içinde ayrı ilaç yazdı. Bir miktar da keton çıktı kızlar idrarımda, keton çıkınca noluyodu?
Önce zemini su bazlı boya ile açık bir renge boyuyorsun.
Sonra peçeteden istediğin deseni kesiyorsun.
İki katını ayırıp üst katı alıyorsun.
Yüzeyin üstüne koyup fırça ile üstünden tutkal sürüyorsun.
Ortadan dışa doğru narince.
Tutkal kuruyunca üzerine vernik sürüyorsun.
Zaten tutkal kuruduktan sonra peçete onun deseniymiş.gibi oluyor.
Netten görsellerden dekupaj çalışmaları diye bak ne güzel şeyler var.
Ben hamilelikten dolayı bıraktım yapmayı.
Evde Yüzlerce desenli peçete stoğu var.
İnşallah canım yaa
Kulaklarim cok kötü burnumun sinuslerimin tıkanıklığı vurdu iyice.sanki hava basiyoar ikisinde de basinc agrı yarin olur mu oyy bana cok canım yanıyor
Off ya, bu son olsun bari. Çok çok geçmiş olsunRuya27 yemin ederim saat sayiyorum dr icin antibiyotik versin de kurtulayim diye bu kulak ağrısı öyle boyle degil is nefes alamayi da gecti
Amin canım :)Ölçülerimiz aynıymış ben de trendyoldaki indirimden aldım bakalım 42 beden hem pijama hem gecelik. Ikisi nir örnek ama olsun hangisi lazım olursa onu giyerim. Allah güle güle giymemizi nasip etsin inşallah.
O zaman normal yani öyle mi? Insülin kullanınca normale dönmesi gerekmez miydi?Keton çıkınca diyabet oluyor zaten sen şeker icin insülin kullanıyorsun canım.
Nasil kotuledin boyle ya. Acil sifa diliyorum hamile hamile cok zorRuya27 yemin ederim saat sayiyorum dr icin antibiyotik versin de kurtulayim diye bu kulak ağrısı öyle boyle degil is nefes alamayi da gecti
Off ya, bu son olsun bari. Çok çok geçmiş olsun
Amin canım :)
O zaman normal yani öyle mi? Insülin kullanınca normale dönmesi gerekmez miydi?
Bi de ben şeker yüklemesi yaptırdığım gün idrar testi de yaptırmıştım o zaman keton çıkmamıştı.
Amma soru sordum di mi :)
Yok yok olur mu aşkolsun ben öerakettim sonçta öğrenmesem daha çok merakederdim teşekkrederm asıl cevapsız bırakmadgn için:) iyyim şuanCanım ne olur panik yapma sana söylediğime pişman olucam yoksa
Vernik de su bazlı kokmuyor.Harika bişeymiş yaaa. Yalnız vernikleme kısmını sen yapmıyorsun di mi? Benim de küçüklüğümden beri biriktirdiğim bir peçete kolleksiyonum var. Böyle bişey için onları kullanabilirim belki
Aynen canım bir türlü uyuyamıyorum bende benim uykum olsa oğlumun uyuyası gelmiyo o uyusa benim kramplar uyutmuyo inşallah 9. Ayımda dinlenebilirim Doğumu daha güçlü karşılamak için :)Bu saat dörtlerde bir ben mi burdayım? Daha yatılmıyor,dönülmüyor.
Uykusuz bırakıyorum kendimi uyuyabileyim diye ama mümkün değil.
Dönmek eziyet dönmeden de duramıyorum.
Uykuuuuuu uykuu
Hasret kaldım.
Tamam dayanıklıyız ama bu kadar değil. Şimdi zaman var uyku yok,sonra da uyku olacak zaman olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?