2015 Şubat Anneleri

Allah kavustursun Canim kiyamam

sana da cok gecmis olsun yarin ben de gidicem kbb'ye nasil dayancam bilmiyorum kafami duvarlara vurasim var agridan tikanikliktan iç
ilaclarini ihmal etme sakın
Benim burun tıkanıklığım biraz hafifledi de öksürükten uyuyamıyorum, boğazım acayip tahriş oldu öksürmekten. Antibiyotik içmek pek içime sinmesede mecbur içiyorum yoksa geçmeyecek.
Canım benim sende tez zamanda şifa bulursun inşallah,senin küçük çocuğun var bide sana daha zor gelir hastalık

Aynı lezzet olmuyo ama azıcık yaklaşıyorum. Kemik suyu+kimyonla beraber düdüklüde pişiriyorum ama nohut normalde 40 dkkada pişiyorsa düdüklüde ben1,5- 2 saat falan pişiriyorum baya yumuşak lokum gibi oluyo ama olmuyo işte o sıcak ekmek olmadan
Avucumuzu yalayacaz artık yapacak bişey yok :)
Seninde canını çektirdiysem hakkını helal et

Normalde 38 ama üst için 40 tercih ediyorum. Trendyolda 42 beden kalmıştı geceliği de pijamayı da öyle aldım bakalım umarım çok büyük olmaz.

Olmaz olmaz rahat ol ben 40 42 beden giyiyordum gebelikte once 42yi aldim o yuzden.boyum 167 su an 77kg belki de 78 olmusumdur tam oluyor aldıklarım ne dar ne bol tam kıvamında yani

Kusura bakma cevap geç oldu
İstanbul'da Antep dürüncüsü bulmuştum ama malesef nohut dürüm yapmıyordu canım.
Evde nohutunu onun gibi pişirebiliyorum ama o pide olmayınca aynı tadı alamıyorum

Ben kendimden örnek vereyim belki sana bi fikir verir canım.
168 boy,şuan kilo 86 göğüs 95 ben deneyerek 42 beden aldım tam oldu. daginin Mağazası'ndan aldım orda da %50 indirim vardı, satıcı kız bi miktar çekebilir dedi. Alırken çekme ihtimalini de düşünerek al derim. Bu arada pijamanın altı hakkaten baya uzun[/QUOTE]

Ölçülerimiz aynıymış ben de trendyoldaki indirimden aldım bakalım 42 beden hem pijama hem gecelik. Ikisi nir örnek ama olsun hangisi lazım olursa onu giyerim. Allah güle güle giymemizi nasip etsin inşallah.

Keton çıkınca diyabet oluyor zaten sen şeker icin insülin kullanıyorsun canım.

Harika bişeymiş yaaa. Yalnız vernikleme kısmını sen yapmıyorsun di mi? Benim de küçüklüğümden beri biriktirdiğim bir peçete kolleksiyonum var. Böyle bişey için onları kullanabilirim belki

Kulaklarim cok kötü burnumun sinuslerimin tıkanıklığı vurdu iyice.sanki hava basiyoar ikisinde de basinc agrı yarin olur mu oyy bana cok canım yanıyor

Nasıl bir virüsmüş bu yaw amma çabuk etkiledi. Canım banyo yapıp dışarı mı çıkıyorsun? Merak ettim belki ondan da çabuk hastalanabilirsin diye.

Ruya27 yemin ederim saat sayiyorum dr icin antibiyotik versin de kurtulayim diye bu kulak ağrısı öyle boyle degil is nefes alamayi da gecti
Off ya, bu son olsun bari. Çok çok geçmiş olsun

Ölçülerimiz aynıymış ben de trendyoldaki indirimden aldım bakalım 42 beden hem pijama hem gecelik. Ikisi nir örnek ama olsun hangisi lazım olursa onu giyerim. Allah güle güle giymemizi nasip etsin inşallah.
Amin canım :)

Keton çıkınca diyabet oluyor zaten sen şeker icin insülin kullanıyorsun canım.
O zaman normal yani öyle mi? Insülin kullanınca normale dönmesi gerekmez miydi?
Bi de ben şeker yüklemesi yaptırdığım gün idrar testi de yaptırmıştım o zaman keton çıkmamıştı.
Amma soru sordum di mi :)

Kızlar dun gece uyandığında sag tarafima donmusum ama sol kaburgam kırılmış gibi sanki o kadar feci aciyordu ki anlatamam donemedim bile acisindan uyumuş kalmisim sonra sabah kalktim geçmişti.ama neden o kadar ağrı yaptı ki?

Iki yudum su icsem wcvye gidiyorum. Icmesek olmaz. Gece saat basi uyanir oldum. Uykusuzluga hic gelemiyorum uykucu bir bebegin olur ins. Hepimizin.

Rahatsızlığın da etkilemiş olabilir. Bir de karbonhidrat hiç kullanmayınca olabilir. Insülin kandaki şekeri dengeliyor ketonun azalmasını etkiler mi bilmiyorum. Dr un sonuçları görüp birşey dememişse normaldir canım.

Kızlar uyuyamiyorum.Sürekli bi yerime birşey batıyormus gibi oluyor. Kolumu kasiyorum ayagimda ooluyor.sonra onzuma geçiyor.normal bi kaşıntı da değil batma gibi boyle gıcık birşey.

Harika bişeymiş yaaa. Yalnız vernikleme kısmını sen yapmıyorsun di mi? Benim de küçüklüğümden beri biriktirdiğim bir peçete kolleksiyonum var. Böyle bişey için onları kullanabilirim belki
Vernik de su bazlı kokmuyor.

Bu saat dörtlerde bir ben mi burdayım? Daha yatılmıyor,dönülmüyor.
Uykusuz bırakıyorum kendimi uyuyabileyim diye ama mümkün değil.
Dönmek eziyet dönmeden de duramıyorum.
Uykuuuuuu uykuu
Hasret kaldım.
Tamam dayanıklıyız ama bu kadar değil. Şimdi zaman var uyku yok,sonra da uyku olacak zaman olmayacak.

Aynen canım bir türlü uyuyamıyorum bende benim uykum olsa oğlumun uyuyası gelmiyo o uyusa benim kramplar uyutmuyo inşallah 9. Ayımda dinlenebilirim Doğumu daha güçlü karşılamak için :)

3 gündür 5 ten sonra uyuyamıyorum alışkanlık olacak sanki
mutfakta tadilat var adamlar gelecek
karnım acayip acıkmış onlar gelmeden kahvaltı yapayım kafam kazan gibi uykusuzluktan
öğlen bi banyo yapar bi güzel kalan uykumu telafi ederim
dışarısı soğuk kar yağıyor kışta oldugumuzu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…