2015 Şubat Anneleri

..acık bır kocaelı sabahından herkeşlere günaydın anacım..

saat 11 de dersı bıtıyor bugun esımın haftalardır oda bende oylesıne yogundukkkı bugunu sokak sokak gezme gunu ılan ettık..gelsın kahvaltı yapar yapmaz tükkanlara akacazz

tabı bu arada benım belım hala şiddetle ağrıyor nasıl akacaksam

dun aksam sıcak su torbası koydum belıme baya hafıflettı sayesınde uyumuşum..bıroncekı gun agrı kesıcı alıp yatabılmıstım..sonrada acaba sıcak su torbasının bır zararı olmusmudur dıye ıcım ıcımı yedı..

Emzirme koltuğu alıcak mısın canım? Onun üzerinde uyunsa bile bebişe zarar gelmiyormuş. Uff şimdi ona taktım da.
Yok ben daha 1 tl bile masraf edemem çok para harcadım. Sallanan bir koltuğum var o olursa kullanırım artık.

Şimdilik uyuyabiliyorum yetecek kadar.. Karnım sipsivri pörtledi,o kadar sert ve gergin sanki taş var içinde.. Ben de taşıyamıcam diye korkuyorum,çatı ağrım da var çünkü.. Allah yardımcımız olsun :)

nıye soylemıyosun yer verırmısınız dıye..ben ankaraya gıtmıstım gecen 2 ay once..elımde valızler bırde çocuk..ınerken ben daha kimseden yardım ıstemeden sofor bey hanımefendiye yardımcı olun beyler dıye ıkaz ettı Allah razı olsun.. ama o soylemesede ben soylerdım

Ahh ah nasıl da özledim Kocaeli'm seni,burnumda tütüyorsun güzel memleketim..

ev sahibinin annesi geldi mutfakta tadilat var ya
surat beş karış sanki oğlu evimden cıkın dememiş gibi biz keyfi çıkıyormuşuz gibi tavır takınmış
kışın ev bulamayız sanıyor ama eşim bulursam cıkarım demişti ona bozulmuş belliki
evi tuttuk birkaçgün sonra eşim söylerim dedi bakalım ne olacak
sinir oldum

Yürüyüş bele iyi gelebilir çok yorulma yine de canım.

ınsan gerılıyor zaman zaman..sende haklısın bızım kızlar hemen hemen aynı yastalar zannedersem..aynı duygulara garkoluyorum bazen..yarın Mevlana haftası sebebiyle kahvaltı programı var ve kızımla orda rahat edebılecegımı hıc sanmıyorum..ust kat komsuma teklıf edıcem 2 saat bakabılırmısınız dıye..2 gundur ıcım ıcımı yıyor..evlerı dublex ya merdivenden düşerse ya ıyıdavranmazlarsa ne bılıyım..halbukı cok oncelerı kendılerı teklıf etmıslerdı bı sıkıntıolursa gulfem rana yıbızebırakabılırsın dıye..ama ısteee
Kulaklarim cok kötü burnumun sinuslerimin tıkanıklığı vurdu iyice.sanki hava basiyoar ikisinde de basinc agrı yarin olur mu oyy bana cok canım yanıyor
senı dızıme yatırıp tedavı edesım var..naneye lımonaıhlamura boğasım var.. garıp arkadasım benım..
nerdesın sen karsta erzurumda falanmı..bacımm?

Son düzenleme:
Yok ben daha 1 tl bile masraf edemem çok para harcadım. Sallanan bir koltuğum var o olursa kullanırım artık.

Olur bence hem de çok güzel olur. Ben be yapsam ki yaw. Yatakta uyuyakalmaktan korkuyorum. Evdeki tek koltuk olayı da salonda var anneler dalan gelecek olurlarsa orada kalıcaklar salona da gidemem.

Yürüyüş bele iyi gelebilir çok yorulma yine de canım.
tam tersıne pazara gıttık yarıdan gerı döndük bıçakladılar belımı herbır yanından..sokaklarda otura otura evı zor buldum .. Allah sonumuzu hayretsın saol canım

Çat kapı niye geliyor yaw. Sinir olma takma kurtulacaksınız onu düşün canım. Bak o da anne senin bu halini düşünüp daha iyi davranması gerekirken yaptıklarına bak boşver hiç muhatap bile olma.

Günaydın anneler

haftasonu 54-Sakarya, 53-Rize'yi de geçtik. bugün 52-Ordu'dayız...
uyumak zorlaşıyor sırt ağrılarım çok oluyor gece. üstümü örtmek istemiyorum, açık yatmak zorunda kalıyorum. herhalde çarptırıyorum kendimi. annem de "bu son zamanlarında biraz zorluğun olacak" dedi. çekeceğiz yapacak bi şey yok.

Olur bence hem de çok güzel olur. Ben be yapsam ki yaw. Yatakta uyuyakalmaktan korkuyorum. Evdeki tek koltuk olayı da salonda var anneler dalan gelecek olurlarsa orada kalıcaklar salona da gidemem.
Canım alıp gidersin salona da gezinirsin.
Ablama açtım uyuma konusunu da anneler asla uyumazlar diyor o ölen bebek başka nedenle ölmüştür dedi.

oraların soğunu istemem
sivastayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…