Canım alıp gidersin salona da gezinirsin.
Ablama açtım uyuma konusunu da anneler asla uyumazlar diyor o ölen bebek başka nedenle ölmüştür dedi.
o takvım teshısı koyuyorda nıye tedavı hakkında fıkır vermıyor acep..takvimim de bile yazıyor, "...uyumakta güçlük çekiyorsunuz, sebebi sırt ağrıları..." vs.
bu takvim bile işi biliyor :)
herkes aynı hassasıyette degıl canım..ben kızımı dogurdugumda esım ılk aylar ben gece emzırmeye kalktığımda kalktı benımle oturdu basımızda ben uyuyakalırım dabebek kucağımda düşer dıye..dıceksın kı kaçta kac ıhtımal..benımle aynı zamanda doğuran ekım annelerinden bır arkadaş daha bebegı 10 günlükken fayansın ustune kafa ustu dusurmus ,,emzırırken uyumuş..akılları cıktı..hemen dr agıttıler dr bebegın kafatasının catladıgını soylemıstı.. yıne kesınlıkle yatarak emzırılmemesı gerek..anne rahatoluyor dıye hem yanında yatırıyor hem de doğrulmadan emzırıyor ama uyuması an meselesı..bende bılıyorum çevremde buyuzden ölen bebekler..annem doğum yaptığımda kesınlıkle 1 gun bıle beraber yatma kokuna alışır nekendı yatağında yatar ne senı bırakırdemıstıkı cok haklıydı..tabı tehlıkelerınde onune gecmıs oluyorsunCanım alıp gidersin salona da gezinirsin.
Ablama açtım uyuma konusunu da anneler asla uyumazlar diyor o ölen bebek başka nedenle ölmüştür dedi.
Olur bence hem de çok güzel olur. Ben be yapsam ki yaw. Yatakta uyuyakalmaktan korkuyorum. Evdeki tek koltuk olayı da salonda var anneler dalan gelecek olurlarsa orada kalıcaklar salona da gidemem.
Aslında belki salondaki bir koltuğu yatak odasına bile geçirebilirim o da iş görür sanırım. Berjer mi diyolar öyle bir koltuk zaten.
kız otur yatağına sırtını daya arkaya genıs genıs emzır..yatak odan hem zırt pırt gıremezde kımseAaa benim de gelip salonda ve oturma odasında yatacaklar. Berjer sığar mı acaba odama? Sığarsa öyle yapayım :/ Zaten küçücük ev
benımkıde eskısıgıbı hareket etnıyor hatta bazen koca gunkıpırdamıyor..aslında kıpırdıyorda cok hafıf olduğundan anlamıyoruz..kasma kendını..artık uyumayı ogrenıyorlar bı düzen lerı varGunaydin kizlar bugün hic iyi degilim oglum dunden itibaren az hareket ediyor biraz daha boyle olursa aksama dogru yada ogleden sonra gitcem doktora..cok korkuyorum nolur bize dua edin..bazen hissediyorum ama oncekilere gore cok fark var..hareketli bebegim gitti surekli uyumaz heralde diye düşünüyorum suan gozlerim dolu dolu insallah uyuyodur cok az ediyor
kız otur yatağına sırtını daya arkaya genıs genıs emzır..yatak odan hem zırt pırt gıremezde kımseküçükse bıde nıye koltuk sokuyon..
o takvım teshısı koyuyorda nıye tedavı hakkında fıkır vermıyor acep..
herkes aynı hassasıyette degıl canım..ben kızımı dogurdugumda esım ılk aylar ben gece emzırmeye kalktığımda kalktı benımle oturdu basımızda ben uyuyakalırım dabebek kucağımda düşer dıye..dıceksın kı kaçta kac ıhtımal..benımle aynı zamanda doğuran ekım annelerinden bır arkadaş daha bebegı 10 günlükken fayansın ustune kafa ustu dusurmus ,,emzırırken uyumuş..akılları cıktı..hemen dr agıttıler dr bebegın kafatasının catladıgını soylemıstı.. yıne kesınlıkle yatarak emzırılmemesı gerek..anne rahatoluyor dıye hem yanında yatırıyor hem de doğrulmadan emzırıyor ama uyuması an meselesı..bende bılıyorum çevremde buyuzden ölen bebekler..annem doğum yaptığımda kesınlıkle 1 gun bıle beraber yatma kokuna alışır nekendı yatağında yatar ne senı bırakırdemıstıkı cok haklıydı..tabı tehlıkelerınde onune gecmıs oluyorsun
valla bence en rahatı oyle..koltuk rahatsız geldı bana hep..Rahat olur mu öyle? Ben daha önce emzirmedim ki hiç bilmiyom nasıl rahat olur koltuk falan denilince yatakta olmaz diye düşündüm
Gunaydin kizlar bugün hic iyi degilim oglum dunden itibaren az hareket ediyor biraz daha boyle olursa aksama dogru yada ogleden sonra gitcem doktora..cok korkuyorum nolur bize dua edin..bazen hissediyorum ama oncekilere gore cok fark var..hareketli bebegim gitti surekli uyumaz heralde diye düşünüyorum suan gozlerim dolu dolu insallah uyuyodur cok az ediyor
üst katta oturuyor zaten adam ne yapıyo ne ediyor kontrol için yanındaÇat kapı niye geliyor yaw. Sinir olma takma kurtulacaksınız onu düşün canım. Bak o da anne senin bu halini düşünüp daha iyi davranması gerekirken yaptıklarına bak boşver hiç muhatap bile olma.
kız otur yatağına sırtını daya arkaya genıs genıs emzır..yatak odan hem zırt pırt gıremezde kımseküçükse bıde nıye koltuk sokuyon..
ben ıkısınıde önermem cunku hep yatağımda emzırdım arkamı dayayarak..sırt ağrıları sıddetlı oluyor emzırme donemınde..bebegı emzırmeden aldıgın koltukta rahat edebılecegın bıle mechul..ha ben yatak ıstemem dersen dusunulebılır ama emzırme koltukları tıcarı amaçlar güdülerek yapılmış eşyalardır..aynı ıslevı berjerde pekala gorebılırYani emzirme koltuğu almamızı mı önerirsin canım yoksa Berjer gibi bir koltuk iş görür mü?
Ya bilmiyorum cuma gunu doktora gittim hersey guzel yolundaydi cumartesi disardaydim cok farketmedim ama dunden itibaren cok az hareketlerbenımkıde eskısıgıbı hareket etnıyor hatta bazen koca gunkıpırdamıyor..aslında kıpırdıyorda cok hafıf olduğundan anlamıyoruz..kasma kendını..artık uyumayı ogrenıyorlar bı düzen lerı var
o yorgunlukla vallahıbetonlar ustunde yatsan gene uyursun :))Yatakta uyunuyor deniyor ya.
benım uzun zamandır böyle..sıkma kendını uzan yan yat ınce ınce nasıl hareket edıyor gorursunYa bilmiyorum cuma gunu doktora gittim hersey guzel yolundaydi cumartesi disardaydim cok farketmedim ama dunden itibaren cok az hareketler
İzmit merkezdeyiz biz yahyakaptan yolu üzerinde.. Her tatilde uçuyorum hemen oraya ama yarıyılda gidemicem ilk defa,bana gelcek ailem :)sen neresınde yasıyordun daha once.. bız DARICA dayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?