2015 Şubat Anneleri

gecmis olsun canim bogazini sarma sicakla daha kotu olur. NE sicak ne soguk olsun

ben calisamaz raporu vermedin oglumda.
Bugun 32 den doguma 3 hafta klan kadar calisabilir raporunu goturcem. Bir de dogum yapinca dogum raporunu. Doguma gore sonraki izni okul hesapliyor zaten. Arada baska rapor kullanmazsan goturmene gerek yok 37 de birsey. Tabi herkes farkli uyguluyor ama simdi 32 isek ne zaman 37 olacagimiz belli yani

Çok güzel yaa. Bir de yakıştırmak da önemli. Sanatçı ruhu da lazım bunun için dün akşam yaptığın abajur plastikti di mi? Illa tahta olmak zorunda mı?

Gunaydin kizlar. Emzirirken uyumaktan korkmussunuz insan illa uyuyor yatakta oturmak en iyisi. YUvarlansa bile ytaga dusecek sekilde. ustune gidip nefessiz kalmasi ilk 1-2 ay olabilir sonra gucleniyorlar ustune egilsen de aglar yani. Korkmayin. Ilk aylar biraz dikkat sadece.

Uyku süt olması için iyiymiş de dediğin gibi kendini kaybedecek kadar nasıl oluyor ben de anlamıyorum. Hormonlar mı etkili oluyor ki yine.

Çok güzel yaa. Bir de yakıştırmak da önemli. Sanatçı ruhu da lazım bunun için dün akşam yaptığın abajur plastikti di mi? Illa tahta olmak zorunda mı?
plastik. çok parlak yüzeylerde tutmuyor boya sadece. onları cam boyası ıle boyayabılıyorsun. ama mesela eskı sepetlerı veya saksıları boyayıp süsleyebılıyorsun.
eşim özel araç (VİP) yapılan bir şirkette elektronikçi olarak çalışıyor. orda araçların içine kullandıkları ahşapları kesmek için cihazlar var. her istedıgımı kestırebılıyor. çerçeve kestırıyor mesela ben boyuyorum. ev yapmış kuzenımın kızına ahşaptan boyadım bende d.gununde hediye ettık. akşam onunda resmını koyarım.
çok zevklı bir iş. ama işte dedıgın gıbı tasarımını da düşünmek gerek ama int. bakıp aynısı da yapılabılır.

Çalışabilir raporunda doğuma üç hafta kalana kadar çalışabilir mi yazıyor? Benim çalışamazda sekiz hafta yazıyor da ondan sordum.

olur canım istediğin yerden alabilirsin

Ca

canım ben onu okul müdürü e sordum özel doktorundan alabilirsin dedi yani ben özel hastaneye gitmicem.çalışamaz raporumu da farklı doktordan alıcam müdür sıkıntı olmaz dedi

dur ben onu sorayım o zaman, başlarım onların özeline valla. ben kızanıma harcarım o 70 tl'yi onlara yedireceğime.

Uyku süt olması için iyiymiş de dediğin gibi kendini kaybedecek kadar nasıl oluyor ben de anlamıyorum. Hormonlar mı etkili oluyor ki yine.
Gece uyaniyor bebek. Gunduzun yorgunlugu ile gece uykusunda uyiyup kaliyor insan. Bebek de emip uyuyor kucaginda. Ses olmayinca daliyorsun. 3. Aydan sonra bebek de agirlasinca yuvarlanirdi kucgimdan. Genis bir yer minderine oturmak en iyisi.
Ama yeni dogmusken uyuyup kalinmiyor ya bebek zaten kucucuk kafasini tutamiyor destekliyorsun ne bileyim ekstra dikkatli oluyorsun.

yani çalışabiliri aldım o salaklığıma geldi verdim parayı, dedim bi dahakine yine verecekmiyim, vereceksin dediler. o yüzden sordum tekrar vermemek için devletten çıkarsam olur mu acaba?

ne bileyim, şimdi götürmezsek bi şey olur falan. hem dr'uma sorarım devletten alıcam 70 tl para veremem bi daha diye.

Günaydın hanımlar... Emzirirken uyuma konusu açılmış. Ben kızımı emzireceğim zaman eşimde uyanırdı. Çünkü oturamıyordum, mrcburdum yatarak emzirmeye. Bi ikikere daldığım olmuştu. Ama eşim hemen uyamdırmıştı. Yatakta olunca ister istemez insanın gözleri kapanıyo.

Ben de her gece sıcak su torbası ile yatıyorum o olmazsa sırtını ağrısı gecmiyo. Sırt ağrısı çekenlere tavsiye ederim

Çalışabilir raporunda doğuma üç hafta kalana kadar çalışabilir mi yazıyor? Benim çalışamazda sekiz hafta yazıyor da ondan sordum.
Nssil sekiz hafta yaziyir.
Yapilan muaynede 32 haftalik tekil gebelik saptanmis olup saglik durumu doguma 3 hafta kalana kadar calismasina uygundur. Boyle yaziyor. Oglumda da ayni okuldaydim 37de birsey goturmedim dogum izni dogum tarihine gore hesapladilar cunku

Çok beğendim gerçekten. Senin de ellerine sağlık çok beceriklisin maşallah. Yalnız Benim çocukluğumdan beri biriktirdiğim peçete koleksiyonumda üç katlı peçete yok ki illa üç katlı peçete mi olması gerekiyor?

Ben çalışamaz aldım ya canım onun üzerinde sekiz hafta raporludur yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…