gecmis olsun canim bogazini sarma sicakla daha kotu olur. NE sicak ne soguk olsunGünaydın kızlarrrr bol tepikler hepimize :) muhabbetin dibine vurmuşsunuz gene. Benim boğaz haşa ağrıyor kat kat şalla sardım boğazı kaç gündür böyle geziyorum bugün iznimin ilk günü ama evde de temizlik var evdeyken temizlik olmasını sevmiyorum aslında neyse heekese sağlıklı mutlu bir hafta olsun inşAllah bu haftayı sağlıkla tamamlarız
ben calisamaz raporu vermedin oglumda.ya kızlar bi şey sormak istiyorum.
özelde muayene olduğum için, doktorumun anlaşmalı olduğu özel hastaneden rapor aldım, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu. 70 TL para aldı şerefsizler. ben 37. haftada çalışamaz raporunu devlet hastanesinden alsam olur mu acaba? tekrar özelden alırsam yine 70 tl vermem gerekecekmiş.
evet zevkli ve çok güzel şeyler yapılıyor. bir ara bütün paramı onların boyasına verıyordum.
ahşap boyama kursuna yazılmıştım ama eylülde başladı boya-tiner kokusu olur dıye gıtmedım. marangoz olamadık barı bir yerinden ahşapla ılgıleneyım dedım.
ben şu uyuma meselesini anlamadım. tamam 2 gün sıfır uyku ıle kalırsan mecburen gozlerın kapanır ama babam hastanedeyken yanında kalıyordum ve garip bir cihaza bağlıydı solunumunu takıp etmek gerekıyordu . 2-3 gun hıc uyumadan durduğumu hatırlıyorum ve o kadar şartlandırıyorsunkı kendını yatsan bıle dalamıyorsun.
tabii kafa gıdıyor bır sure sonra sinir krizleri geçiriyorsun ama ınsan uyumadımı uyumuyor.
kuzenım ve ablamda o kadar korkutuyorkı uykusuzluktan dıyorum ben mı garıbım acaba.
plastik. çok parlak yüzeylerde tutmuyor boya sadece. onları cam boyası ıle boyayabılıyorsun. ama mesela eskı sepetlerı veya saksıları boyayıp süsleyebılıyorsun.Çok güzel yaa. Bir de yakıştırmak da önemli. Sanatçı ruhu da lazım bunun içindün akşam yaptığın abajur plastikti di mi? Illa tahta olmak zorunda mı?
gecmis olsun canim bogazini sarma sicakla daha kotu olur. NE sicak ne soguk olsun
ben calisamaz raporu vermedin oglumda.
Bugun 32 den doguma 3 hafta klan kadar calisabilir raporunu goturcem. Bir de dogum yapinca dogum raporunu. Doguma gore sonraki izni okul hesapliyor zaten. Arada baska rapor kullanmazsan goturmene gerek yok 37 de birsey. Tabi herkes farkli uyguluyor ama simdi 32 isek ne zaman 37 olacagimiz belli yani
Rapor için mi aldı,muayene için mi? Sanki muayene için almıştır o parayı. Bence devletten de alınır ama tam bilmiyom :/
olur canım istediğin yerden alabilirsinya kızlar bi şey sormak istiyorum.
özelde muayene olduğum için, doktorumun anlaşmalı olduğu özel hastaneden rapor aldım, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu. 70 TL para aldı şerefsizler. ben 37. haftada çalışamaz raporunu devlet hastanesinden alsam olur mu acaba? tekrar özelden alırsam yine 70 tl vermem gerekecekmiş.
Olur ama orada da çok bekletirlerse ya. Sakin kalabalık olmayan bir hastane bulursan olur tabii.
32-37 arasında çalışabilir yazıyor canımÇalışabilir raporunda doğuma üç hafta kalana kadar çalışabilir mi yazıyor? Benim çalışamazda sekiz hafta yazıyor da ondan sordum.
Ca
canım ben onu okul müdürü e sordum özel doktorundan alabilirsin dedi yani ben özel hastaneye gitmicem.çalışamaz raporumu da farklı doktordan alıcam müdür sıkıntı olmaz dedi
Gece uyaniyor bebek. Gunduzun yorgunlugu ile gece uykusunda uyiyup kaliyor insan. Bebek de emip uyuyor kucaginda. Ses olmayinca daliyorsun. 3. Aydan sonra bebek de agirlasinca yuvarlanirdi kucgimdan. Genis bir yer minderine oturmak en iyisi.Uyku süt olması için iyiymiş de dediğin gibi kendini kaybedecek kadar nasıl oluyor ben de anlamıyorum. Hormonlar mı etkili oluyor ki yine.
benimde doktorum özel hastaneyle anlaşmalı bu uygulamalar yeni çıktı şu torba yasayla ucu açık her hastane nerdeyse keyfine göre para alacak diyedevletten alabilirsin ikisinide çalışabiliride çalışamazı da
gecmis olsun canim bogazini sarma sicakla daha kotu olur. NE sicak ne soguk olsun
ben calisamaz raporu vermedin oglumda.
Bugun 32 den doguma 3 hafta klan kadar calisabilir raporunu goturcem. Bir de dogum yapinca dogum raporunu. Doguma gore sonraki izni okul hesapliyor zaten. Arada baska rapor kullanmazsan goturmene gerek yok 37 de birsey. Tabi herkes farkli uyguluyor ama simdi 32 isek ne zaman 37 olacagimiz belli yani
Nssil sekiz hafta yaziyir.Çalışabilir raporunda doğuma üç hafta kalana kadar çalışabilir mi yazıyor? Benim çalışamazda sekiz hafta yazıyor da ondan sordum.
plastik. çok parlak yüzeylerde tutmuyor boya sadece. onları cam boyası ıle boyayabılıyorsun. ama mesela eskı sepetlerı veya saksıları boyayıp süsleyebılıyorsun.
eşim özel araç (VİP) yapılan bir şirkette elektronikçi olarak çalışıyor. orda araçların içine kullandıkları ahşapları kesmek için cihazlar var. her istedıgımı kestırebılıyor. çerçeve kestırıyor mesela ben boyuyorum. ev yapmış kuzenımın kızına ahşaptan boyadım bende d.gununde hediye ettık. akşam onunda resmını koyarım.
çok zevklı bir iş. ama işte dedıgın gıbı tasarımını da düşünmek gerek ama int. bakıp aynısı da yapılabılır.
Nssil sekiz hafta yaziyir.
Yapilan muaynede 32 haftalik tekil gebelik saptanmis olup saglik durumu doguma 3 hafta kalana kadar calismasina uygundur. Boyle yaziyor. Oglumda da ayni okuldaydim 37de birsey goturmedim dogum izni dogum tarihine gore hesapladilar cunku
muayene olmadımki. sadece rapor çıkarmaya gittim hastaneye. muayenehane ayrı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?