üst katta oturuyor zaten adam ne yapıyo ne ediyor kontrol için yanında
evi değerli ya belki sırtlar götürürler
.....
kızının evi soğuk oluyormuş ısınamıyormuş
bende ev değiştirsin dedimde kışın ev bulunmazmış
arayınca bulunuyor valla
cok uzak burayaa..İzmit merkezdeyiz biz yahyakaptan yolu üzerinde.. Her tatilde uçuyorum hemen oraya ama yarıyılda gidemicem ilk defa,bana gelcek ailem :)
Boyle devam ederse gitcem bu cocuk bazen vura vura agritiyor karnimi simdide hareket azalti korkutuyor biran once zaman gecsede dogsalar artik cok zormus boyle yaaCanım yaa Allah'a şükür hareket ediyor. Yine az olduğunu düşünürsen git Dr a ne olur.
Boyle devam ederse gitcem bu cocuk bazen vura vura agritiyor karnimi simdide hareket azalti korkutuyor biran once zaman gecsede dogsalar artik cok zormus boyle yaa
ya kızlar bi şey sormak istiyorum.
özelde muayene olduğum için, doktorumun anlaşmalı olduğu özel hastaneden rapor aldım, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu. 70 TL para aldı şerefsizler. ben 37. haftada çalışamaz raporunu devlet hastanesinden alsam olur mu acaba? tekrar özelden alırsam yine 70 tl vermem gerekecekmiş.
Belki siz çıkınca kızı gelir. Aman canım boşver çıkacaksın nasılsa he de geç.
Geçen ay banada olmuştu.dr suyumun sınıra indiğini söylemişti.günde 2 lt su içdedi.kontroller sıklaştı.erken dogum riski oluyormus.cok şükür normale dönmüş bebegim hareketlendi.stres etkiliyor.dr a görün için rahatlasın.acabalar daha zorBoyle devam ederse gitcem bu cocuk bazen vura vura agritiyor karnimi simdide hareket azalti korkutuyor biran once zaman gecsede dogsalar artik cok zormus boyle yaa
ya kızlar bi şey sormak istiyorum.
özelde muayene olduğum için, doktorumun anlaşmalı olduğu özel hastaneden rapor aldım, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu. 70 TL para aldı şerefsizler. ben 37. haftada çalışamaz raporunu devlet hastanesinden alsam olur mu acaba? tekrar özelden alırsam yine 70 tl vermem gerekecekmiş.
sizin daha çok yağar.Buraya da birdaha yağmadı. Bekliyoruz ama günlük güneşlik
off deme yaa.o takvım teshısı koyuyorda nıye tedavı hakkında fıkır vermıyor acep..
herkes aynı hassasıyette degıl canım..ben kızımı dogurdugumda esım ılk aylar ben gece emzırmeye kalktığımda kalktı benımle oturdu basımızda ben uyuyakalırım dabebek kucağımda düşer dıye..dıceksın kı kaçta kac ıhtımal..benımle aynı zamanda doğuran ekım annelerinden bır arkadaş daha bebegı 10 günlükken fayansın ustune kafa ustu dusurmus ,,emzırırken uyumuş..akılları cıktı..hemen dr agıttıler dr bebegın kafatasının catladıgını soylemıstı.. yıne kesınlıkle yatarak emzırılmemesı gerek..anne rahatoluyor dıye hem yanında yatırıyor hem de doğrulmadan emzırıyor ama uyuması an meselesı..bende bılıyorum çevremde buyuzden ölen bebekler..annem doğum yaptığımda kesınlıkle 1 gun bıle beraber yatma kokuna alışır nekendı yatağında yatar ne senı bırakırdemıstıkı cok haklıydı..tabı tehlıkelerınde onune gecmıs oluyorsun
sizin daha çok yağar.
canım ben onu okul müdürü e sordum özel doktorundan alabilirsin dedi yani ben özel hastaneye gitmicem.çalışamaz raporumu da farklı doktordan alıcam müdür sıkıntı olmaz dediya kızlar bi şey sormak istiyorum.
demirbaş listesi gibi olmuş. :) çok sanki bunlar.Kızlar sanırım alacaklarımı tamamladım. Bi baksanıza gözden kaçırdığım bi şe var mı?
Hastane çıkış seti 2
Önlük 10
Body 5
çıtçıtlı body 20
Tulum 20
Pijama Takımı 5
Patik ve çorap 5/20
Eldiven 10
Şapka (başlangıçta penye) 5
Yelek(örgü/penye) 2/3
Astronot mont (büyük biraz) 1
Battaniye(Örgü/Polar/Penye/nohut) 4/1/3/1
Alt değiştirme yatağı/örtüsü 2
Hırka(büyük biraz) 4
Alt pijama 10
Lif 2
mermerşahi(ağız) 10
mermerşahi(banyo) 1
havlu/bornoz 1/1
biberon 2
yan yastık 1
Sağma makinesi 1
Emzik 6
banyo filesi 1
şampuan 1
sabun 1
ıslak mendil 12
tırnak makası/törpü 1
göğüs kalkanı 1
pişik kremi 1
burun aspiratörü 1
Bebek losyon 1
telsiz 1
bebek arabası 1
park yatak 1
emzirme sütyeni/atleti 3/1
Göğüs pedi 1
bebek bezi 2
banyo küveti 1
çanta 1
ana kucağı 1
alez 1
lohusa pijama/gecelik 2/1
deterjan 1
nevresim takımı 2
benimde doktorum özel hastaneyle anlaşmalı bu uygulamalar yeni çıktı şu torba yasayla ucu açık her hastane nerdeyse keyfine göre para alacak diyeya kızlar bi şey sormak istiyorum.
evet zevkli ve çok güzel şeyler yapılıyor. bir ara bütün paramı onların boyasına verıyordum.Senin bu dekupaj ne güzel bişeymişona bakıyorum ben de. Bir gün de denemek isterim :)
haketmiş onlar valla bende senın koca kadar sinirlendim. adam olsunlar. malı mülkü olan havaya gırıyor.üst katta oturuyor zaten adam ne yapıyo ne ediyor kontrol için yanında
evi değerli ya belki sırtlar götürürler
.....
kızının evi soğuk oluyormuş ısınamıyormuş
bende ev değiştirsin dedimde kışın ev bulunmazmış
arayınca bulunuyor valla
demirbaş listesi gibi olmuş. :) çok sanki bunlar.
Ca
canım ben onu okul müdürü e sordum özel doktorundan alabilirsin dedi yani ben özel hastaneye gitmicem.çalışamaz raporumu da farklı doktordan alıcam müdür sıkıntı olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?