2015 Şubat Anneleri

Belki siz çıkınca kızı gelir. Aman canım boşver çıkacaksın nasılsa he de geç.

Canım yaa Allah'a şükür hareket ediyor. Yine az olduğunu düşünürsen git Dr a ne olur.
Boyle devam ederse gitcem bu cocuk bazen vura vura agritiyor karnimi simdide hareket azalti korkutuyor biran once zaman gecsede dogsalar artik cok zormus boyle yaa

ya kızlar bi şey sormak istiyorum.

özelde muayene olduğum için, doktorumun anlaşmalı olduğu özel hastaneden rapor aldım, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu. 70 TL para aldı şerefsizler. ben 37. haftada çalışamaz raporunu devlet hastanesinden alsam olur mu acaba? tekrar özelden alırsam yine 70 tl vermem gerekecekmiş.

Boyle devam ederse gitcem bu cocuk bazen vura vura agritiyor karnimi simdide hareket azalti korkutuyor biran once zaman gecsede dogsalar artik cok zormus boyle yaa

Artık sularının azalma zamanı, yerleri daralınca da hareketi azalıyo. Benimki önceden sürekli tekme, yumruk çakıyodu. Şimdi daha çok gerinme, dönme gibi hissediyom. Tatlı ye, soluna yat biraz ya da sırt üstü. Bak bakalım hareket ediyo mu? Ya da bazı bebeler şarkılara tepki veriyo. Şarkı, türkü aç, dinle. Olmadı git doktora.

Rapor için mi aldı,muayene için mi? Sanki muayene için almıştır o parayı. Bence devletten de alınır ama tam bilmiyom :/

Belki siz çıkınca kızı gelir. Aman canım boşver çıkacaksın nasılsa he de geç.

dedim biz cıkarsak gelsinler buraya diye yok diyo
burası büyükmüş olmazmış
ya bedavaa oturtacak yada ucuza vermek zorunda kalacak para daha önemli
en azından duyurumu yaptım anladı
ama yinede inanmak istemiyor gidebileceğimize
bişey olmamış gibi davranıyorum yinede kalbi kırılmasın ne yaparsa yapsın

Geçen ay banada olmuştu.dr suyumun sınıra indiğini söylemişti.günde 2 lt su içdedi.kontroller sıklaştı.erken dogum riski oluyormus.cok şükür normale dönmüş bebegim hareketlendi.stres etkiliyor.dr a görün için rahatlasın.acabalar daha zor

Olur ama orada da çok bekletirlerse ya. Sakin kalabalık olmayan bir hastane bulursan olur tabii.

off deme yaa.

Ca
canım ben onu okul müdürü e sordum özel doktorundan alabilirsin dedi yani ben özel hastaneye gitmicem.çalışamaz raporumu da farklı doktordan alıcam müdür sıkıntı olmaz dedi

demirbaş listesi gibi olmuş. :) çok sanki bunlar.

benimde doktorum özel hastaneyle anlaşmalı bu uygulamalar yeni çıktı şu torba yasayla ucu açık her hastane nerdeyse keyfine göre para alacak diye devletten alabilirsin ikisinide çalışabiliride çalışamazı da

Senin bu dekupaj ne güzel bişeymiş ona bakıyorum ben de. Bir gün de denemek isterim :)
evet zevkli ve çok güzel şeyler yapılıyor. bir ara bütün paramı onların boyasına verıyordum.
ahşap boyama kursuna yazılmıştım ama eylülde başladı boya-tiner kokusu olur dıye gıtmedım. marangoz olamadık barı bir yerinden ahşapla ılgıleneyım dedım.

haketmiş onlar valla bende senın koca kadar sinirlendim. adam olsunlar. malı mülkü olan havaya gırıyor.

ben şu uyuma meselesini anlamadım. tamam 2 gün sıfır uyku ıle kalırsan mecburen gozlerın kapanır ama babam hastanedeyken yanında kalıyordum ve garip bir cihaza bağlıydı solunumunu takıp etmek gerekıyordu . 2-3 gun hıc uyumadan durduğumu hatırlıyorum ve o kadar şartlandırıyorsunkı kendını yatsan bıle dalamıyorsun.
tabii kafa gıdıyor bır sure sonra sinir krizleri geçiriyorsun ama ınsan uyumadımı uyumuyor.
kuzenım ve ablamda o kadar korkutuyorkı uykusuzluktan dıyorum ben mı garıbım acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…