Kelime dağarcığınız çok geniş örtmenim
Öğretmenlerden rica etsek şu lise öğrencilerine toplu taşımada yer vermeyi de öğretseler.Kelime dağarcığınız çok geniş örtmenim
Şaka tabii Allaha şükürler olsun. Makara yapıyorum. Mala mülke paraya pula çok düşkün değil. Huzur ve sağlık olsun.
gece vakti yemek bloglarını gezdim gezmez olaydım
ne becerikli hatunlar var nelerde yapıyorlar
Estağfurullah.Mal mülk olarak değil de araç olarak bakıyorum ben çoğu şeye,yani mesela oğlumu dogurdugumda arabayı sadece eşim kullaniyotdu o da is arabasıydı bize yetiyor gibiydi.gidebildigim yerlere bebek arabasıyla gider gidemedigim yerlere de eşimle giderdim.Ama su an için mesela her tarafa arabayla gitmek zorundayım 2 küçük çocuğum var artı çoğu şeyi kendim yapmak zorundayım ve calisiyorum da.enerjimin hepsine yetmesi mümkün değil.bu düzeni oturtasiya çok uğraştım diyebilirim çoğunuzun ilk bebeği evliliginizin ilk yılları ama bizim 6,5 yıl olduyani bazı şeyler hem zamanla alakalı zamanla oturuyor , hem de ne bileyim, bebisleriniz bi dogsun yavaş yavaş göreceksiniz işte hepimiz ayni yollardan geçiyoruz sanki.bazen bazilarinizin mesajlarını okuyorum (olaylar açısından) ayni ilk hamileliğimde yaşadığım şeyler.Diyecegim o ki huzur sağlık birlik ve dirlik basta olmak üzere tabii ama diğerleri de önemli bence.maalesef onlarsiz da olmuyor.off cok uzattim başınızı agrittim.ama siz demek istediğimi anladiniz.optum sizi.
Kesinlikle haklisin...ilk hamileligimde hic boyle dogurucam endisesi yoktu, bunda her an gelecekmis gibi geliyo. Hazirliklarimin hepsi de yarimSürekli tetikteyiz bişey olmasın die, hep Aklımızda bişeyler, e doğum stresi de var, gergin olamamız bence cok normal hayatım tahammülümüz azaldı
Hamileyken hep daha hamarat oluyorum sanırım istahim da açıldığı için ben bazı tarifleri deniyorum da özellikle hanurisi tatlıları bence sen de yapmalisin
Estağfurullah.
Kız ben 8 yıldır evliyim. Benim arabasız çilemi görsen yollarda perişanım. Müşteriler hep diyo senin neden araban yok. Prestij yerlerde ama ben araba kullanamıyorum. 15 yıldır ehliyetim var ama aşırı korkuyorum. Gittik otom.araba aldık ama mesele vites işi falan değil.
Bir sabah 6 da sınava gidiyorduk adamın biri bize arkadan çarptı ve ben ne olduğunu anlamadım bomba falan patladı sandım altımızda. Günlerce kendime gelemedim.
Keşke kullansam. Çok azimliyimdir.yapamıyorum demeyi hiç sevmem ama bu değişik bir şey.
Waaaa =) Yarınki kahve hak edilmiş benceKadın niye ölüyo? Genç yaşta mı yaşlanınca mı? Ben de eşime bana bişey olursa diye bir b Plan'ı hazırlayalım dedim. O da bir filmde başrollerden biri ölürse o film biter dedi
Ooy cok tehlikeli sulardasın bacım, bi dilim ekmek peynir attım ağzıma suluyorum suan bol bol mideyi :))gece vakti yemek bloglarını gezdim gezmez olaydım
ne becerikli hatunlar var nelerde yapıyorlar
Aklındakileri böl, yavaş yavaş hallet bak ne gzl olacak hafifleyeceksin. Az önce kendi hast çantamı hazırladım bi kaç eksiği kaldı ama yine de bi sey daha eksilmiş olduKesinlikle haklisin...ilk hamileligimde hic boyle dogurucam endisesi yoktu, bunda her an gelecekmis gibi geliyo. Hazirliklarimin hepsi de yarim
Bebişler büyüme atağına geçmişler ya, ben de ona yoruyorum bu kdr mı doymaz insan :) Süreli bi çiğneme faaliyeti içindeyim :)bende yapıyorum hiç kaçırmam
bazen öyle tarifler oluyorki gerçekten beceri istiyor
bu aralar doymuyorum zaten sürekli aklım yemekte
Aynen işte. Bende denerken bir kez birine sürttüm bir şey olmadı.karşıdaki adamda sakim ol bir şey yok diye işaret etti ama ben çoktan direksiyonu gazı freni bırakıp direksiyonun altına girmiştim. Neyseki kuzen el frenini çekmişcesaret çok önemli o yoksa olmuyor
hamile kalmazdan önce eşim gösteriyordu yanımda araba geçse kasılıp kalıyordum cesaret yok o halde trafiğe cıkılmaz
ilk araba aldıgımızda eşiminde tecrübesi yoktu ama çok cesaretlidir
trafiğin aktığı caddedeyiz arabayı istop ettirdi kaldık öylece arkadan kornalar bağıranlar falan
ecel terleri döktüm ama adamda tık yok bişey olmamış gibi devam etti
bn olsam araba sürme denemem orda son bulmuştu
Ben Yılbaşı için parfüm aldım ama en klasik hediye tabi :) sen farklı bişey ne alabilirsiin? Ilgi alanı varsa örneğin fotoğrafçılıksa makine ya da lens ya da kahve düşkünü ise ilginç bi kahve çeşidi ya da makinası, saat ya da , belki de deri bir cüzdan alıp baş harfini yaptırırsın kuyumcuda kendine özel bi cüzdanı olur.Kızlar ya eşimin doğum günü için neyapabilirim hedıye olarak kıyafet falan almk istemyorum farklı bişy istyorm aklıma bişy gelmedi size sorayım dedim
Bebişler büyüme atağına geçmişler ya, ben de ona yoruyorum bu kdr mı doymaz insan :) Süreli bi çiğneme faaliyeti içindeyim :)
Hiiiç bişey olmaz . İstanbul trafiğinde zaten gitmeye yol yok yavaş yavaş akıyorsun o kdr :) bi hoca tut ilk önce onunla çalış , insan alışıyor 3 sefer sürdüm hoca ile ben de korkuyordum , sonra aldım arabayı sabah işe gittim , akşam dönüşte diyorum bu arabayı kim götürecek :)) el mecbur gittim öle cesaret geldi , herkes yapıyor sen nie yapamayasın ?Aynen işte. Bende denerken bir kez birine sürttüm bir şey olmadı.karşıdaki adamda sakim ol bir şey yok diye işaret etti ama ben çoktan direksiyonu gazı freni bırakıp direksiyonun altına girmiştim. Neyseki kuzen el frenini çekmiş
Kimi.insan cesaretli oluyor.
:) yemek Yicem die sabahın köründe uyanıyoruz ahaha hiç aklımıza gelir miydi ya:)3 gündür 5 e doğru uyanıyorum günlerce aç kalmışım gibi mutfağa koşuyorum
bu sabah 6.30 da kahvaltı yaptım ki o satte normalde hiç yemem
bebiş kilo alsında önemli değil
Güzel bi saate hayır demez parfümede ıhtıyacı var Cüzdanda hoşuna giderr gecen yıl bu zamanlar bebek için uğraşıyoduk doğum gÜnnde hamileyim haberi vermk istemiştiim çok ama olmamştı.Ben Yılbaşı için parfüm aldım ama en klasik hediye tabi :) sen farklı bişey ne alabilirsiin? Ilgi alanı varsa örneğin fotoğrafçılıksa makine ya da lens ya da kahve düşkünü ise ilginç bi kahve çeşidi ya da makinası, saat ya da , belki de deri bir cüzdan alıp baş harfini yaptırırsın kuyumcuda kendine özel bi cüzdanı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?