2015 Şubat Anneleri

Ya orasi olede kizim okula baslicak 5 inde alsa 4 gunde ojullar acilana kadr tiparlarim kendimi diye dusundum ama bioemedimki simdi kalsin madem kalabikdigi kadar

bende sinir olurum öyle tiplere,birde topluluk arasında birine laf söyleyecektir şahıs,seni kullanarak diğerine laf çarptırır o tiplerde çok gıcıktır

Slm kızlar bende nerdeyse 1 haftadır giremiyodum cumartesi fındığımın oda takımı geldi annem sağolsun karbonatlı suyla sonra yumuşatıcılı suyla sildi camı bitek geceleri kapatıyoruz her çekmeceye sabun koyduk ama koku hâlâ çıkmadı inşallah en gec 1 aya geçer

evet ilk zamanlar ki uykusuzluk hepimizde yine var canım bendede yeni elemanlar esir aldı :) 9 ocağa kadar çalışıyorum sonra nasipse evde kızımı beklicem :)inşallah sorunsuz gelirler.

Hoşgeldin tekrar :)
İlk doğum yapan kişi ikizlere hamile olan ANNEOLMAK arkadaşımız oldu,31 haftalık ikiz oğulları doğdu,iyilerdi en son.. Unuttu herhalde kızlar :))

Kiz iki kisi ne yiyonuz oyle 25 kg her hafta :) tasima artik sunlari nolur dikkat
vala bende bilmiyom canım ama hiç bişi kalmıyo neden bilmiyorum zaten bu 25 kilonun 5 kilosu meyve bide benim eşim sadece yemek veya çorba içmez bizim evde hergün 2 değil 3 kişilik yemek pişer en az çorba ana yemek pilav veya makarna salata turşu yoğurt hepsi sofrada olur (salata hep iki şekilde bi piyaz gibi sebzelerden yapılan ot haşlama falan diğeri normal marul domates falan ) e hal böle olunca bi daha ki haftaya hiç bişey kalmıyo :) normal yani adam aldığımda 70 kiloydu şimdi 96 kilo

Yeni mudurle tanistim bgn, calisabilir raporunun yanina dilekce yazman lazim dedi

Yavrum sen ne ara o yemekleri, salataları falan yapıyosun ben 2 çeşit yapınca aman salata yapmıyım çok yoruldum diyom

Pozcu tarafindayim imc'de ayfer hanima gidiyorum gerci cok dr degstrdm ben son duragim o oldu. Sen nerdesin kime gidiyirsun?Vahide vardi bir de mersinde olan sesi yok epeydir onun da
ben forum yaşam hastanesinde himmet özdemir var ona gidiyorum. oğlumunda dr u oydu çok memnunum ben. ben de toroslar da oturuyorum.

teşekkür ederım kuzumcum. umarım sende ıyısındır. nasıl bebıs hazırlıkları bıttı mı ?

Cok sukur bitmek bilmeyen solunum yolu enfeksiyonları dışında iyiyiz. Hazurlik bitti sayilir çantalar hazrlncak bir kismetse

Yok canım aracı bana birakcak tabi doktor kontrollerine nasil gideyim yoksa hem cicukla araba elin ayagin istanbulda in bin yapamam bu halde ins kar mar olmaz karda sürme deneyimim sıfır çünkü

Nerdesiniz kizlar sessiz kalmis burasi

Yazılı okudum biraz simdi de kızı almaya gidiyorum bu evden gir cik yapmalar cok zor geliyir yahu

Ee ertesi gune kalmiyor mu o kadar yyemek. Ay ne zahmetli kocan varmış amanin can mi dayanır hergun bu kadar mutfak isine. Bi cesit yapinca mutlu oluyom bisey basardim diye bu halde :)

Yeni mudurle tanistim bgn, calisabilir raporunun yanina dilekce yazman lazim dedi

o niyeymis ki yeni moda bu muymus simdi? Ben calisamaz aldim zaten verdim bisey istemediler ilaveten

Hoşgeldin tekrar :)
İlk doğum yapan kişi ikizlere hamile olan ANNEOLMAK arkadaşımız oldu,31 haftalık ikiz oğulları doğdu,iyilerdi en son.. Unuttu herhalde kızlar :))

aaa :) inş iyidir üçüde. cok sevındım :) allah analı babalı buyutsn :)

Yavrum sen ne ara o yemekleri, salataları falan yapıyosun ben 2 çeşit yapınca aman salata yapmıyım çok yoruldum diyom
ahh anacım bu kadın alıştı artık hala ısrarla yapıyorum yani hem yaptığım yemekleri duysan bu karı kafayı yemiş dersin 6 da işten çıkıyorum 7 de eşim geliyo hepsi hazır oluyo eşime yemek yok deme ne dersen de :) hem bende seviyorum onun yemek yemesini velinimetim bacım benim hasta olmasın kurban olduğum çalışamıcam kim bakcak bize haha gaza gelsin diye ona sölediğim kelimeler sofrayı kaldırır sadece yiyince yemek işi bende temizlik onda evde bide zamanla pratikleşiyosun artık her şeyi kendi düzenine oturttunmu oluyor canın çekmesin ama akşamda sarma sarcam onuda yemekten saymaz çerez gibi yiyiyo

evet ilk zamanlar ki uykusuzluk hepimizde yine var canım bendede yeni elemanlar esir aldı :) 9 ocağa kadar çalışıyorum sonra nasipse evde kızımı beklicem :)inşallah sorunsuz gelirler.

inş cnm inş :) normal yada sezeryan bellı mı bısey dedımı doktor?

Ee ertesi gune kalmiyor mu o kadar yyemek. Ay ne zahmetli kocan varmış amanin can mi dayanır hergun bu kadar mutfak isine. Bi cesit yapinca mutlu oluyom bisey basardim diye bu halde :)
nerdee kalmıyor tabi canım hergün yeniden yemek pişiyor eşimin sadece anlamadığı konu o onun dışında temizliğide o yapıyor tozuda o alıyor banyoyu tuvaletide temizliyor e zahmet olcak banada yapıyorum

ben ayarladım cnm cantamı bıkac eksık var onlarıda ıcıne sıgdırabılırsem tamamdır. kucuk bır cantayla basladım suan ortaboy tekerleklı bavuldayım :) sıgmıyor hıc bır sey :)

ayy gecmesın o mobılya kokusu yaa..hatta yatak atın yere orda yatın ..bayılırım bır kokusu geldı sımdı burnuma..resmen canım cektı kızzzz..aş erdıgım seyede bak
Nerdesiniz kizlar sessiz kalmis burasi
azcık elımı etegımı cekıyom susuverıyolar..
bunalımlara gırmene az kaldı..sen kendını sok bakalım bunalımlara

Vay beee hem de 1 saatte. Maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun. Nese burdaki işime gelen şeyleri eşime sölüom yok şunun eşi bilmem ne yapıyomuş diye. Senden hiç bahsetmiycem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…