Ya orasi olede kizim okula baslicak 5 inde alsa 4 gunde ojullar acilana kadr tiparlarim kendimi diye dusundum ama bioemedimki simdi kalsin madem kalabikdigi kadarTemel ahlaki degerleri vermek icin bize geldikleri yas cok gec be canim. Aileden cevreden küçük yasta o temel atilmayınca naparsan yap ufacık bir değişim yaratamiyorsun. Yeni nesilde en korktugum sey degerler yoksunlugu. Dersi bilgiyi ogretimi gectim inan ki insanı saymayı sevmeyı toplumsal bazı degerlerin kiymetini bilmeyi ogretevilsem derdindeyim ama bu konuda o kadar disa kapalı ve umursamaz bir tavirdalarki bu ergenligin verdigi o benmerkezci duygudan cok cok farklı bisey dönemsel de değil isin kotüsu keşke tek mesele yer vermek olsaydı ah ah
Mutlu huzurlu yaslar dilerim canim
Ben de rahatsz etmeyi sevmiyorum hic ama dun gece bizim kızan tuvalete yetisememis bir kazadir oldu mecbur yatak yorgan kokmasin diye kısa programda bir dondurmek durumunda kaldim makineyi insallah kimseyi uyandrmamismdr diye de tedrgin oldum durdum
Yaa valla zor bitiyor bisekilde de biz de bitiyoz utuden daha benim battaniyeleri nevresmleri duruyor oylece hatta utulefiklermi de toplayip yerlestrmedim cantami da hazrlayamadim ohh ohhh maşallah bana:)
Yormamaya calis kendini ilerlemesin bari gecmis olsun canim
Niye takiyorsun ki onlar kendi pismanligini senden cikarmaya calisiyirsa bu onlari baglar sanane yahu konusan kendini yorar yok saycan en guzel cevap.gerektigi yerde herkesin kendi hayatı kendi duzeni sartlari var. Kimse yaptigini yapacagini karsilikli sozlesmeyle yapmak durumunda da degil sizin hayatınız Vicdanınız sizi benmki de beni baglar lutfen kulagimi cinlatmayin artik de kessinler sesini
yaaaaa o kadar konustuk ettik niye erken alsın diye ugrasiyon bebeni etme kuzum saglik zaruret durumun yok dursun icerde beben durdugu her saat onun icin ne kadar degerli biliyorsun bunu hem. Birak gelis zamanini o belirlesin hayatinin yolculuguna haxirlasin kendini kucuk savasci sezerysn bile olsa lutfen sonuna kadar bekleyin issretleri bedemimizn salgiladigi hormonlar vesaire bebek icin sonraki hayatinda ekstra bonus olucak. Bosverr sömestr dr vb hicbiri bebegnden muhim degil
büyük elti canımı sıktı
yine kıskançlık çekemezlik triplerine girmiş
kv ameliyat oldu bana yolculuk yasak ki şurda kalmış 1.5 ay
gelmeyenler gelsin baksın kv ye diye söyleniyormuş
kendileri hamile halde çok işlerini yapmaya gitmiş bende gidebilirmişim
kv teklif dahi etmedi biliyor çünkü
nefret ediyorum bu kadından yüzüme gülüp arkamdan konuşması hiç hoş değil
daha telefon edip bebeği tebrik edecek bakalım doğumda arayacakmı
bişey varsa yüzüme söylesin arkamdan konuşmsın
yazın gittiğimde arkamdan lafların geliyor mümkünse yüzüme karşı söyle diğer türlü çok çirkin oluyor diyeceğim
evet ilk zamanlar ki uykusuzluk hepimizde yine var canım bendede yeni elemanlar esir aldı :) 9 ocağa kadar çalışıyorum sonra nasipse evde kızımı beklicem :)inşallah sorunsuz gelirler.hosbulduk :)
ya sorma giremedım ne zamandır. ben izne ayrılıcam dıye yerıme bırı geldı. bende işi ogretıyorum pcde. ve oyuzden acamıyorum. zaten artık yerımde o oturuyo, tamamen imkansız oldu. bu haftasonu yada yılbaşında izne ayrılıcam . o zaman evden bol bol gırerım muabbetlere bende katılırım eskısı gıbı :) onun dısında 14 kılo aldım. ama neredeyse hepsı karnımda vucuduma pek dagılmadı. ayaklarım tasımıyor artık karnımıyurumek benım ıcın işkence oldu resmen. sırt agrısındansa haftada bıkac gece aglıyorum desem yerıdır. artık dört gözle dogumu beklıyorum. ılk zamanlar yasasnan uykusuzluk bulantı falanda zordu ama son ayların acısı bı baskaymıs. sen de ne var ne yok cnm?
Bunalimda :)Nerdesiniz kizlar sessiz kalmis burasi
Hoşgeldin tekrar :)kızlar merhaba,
büyük ihtimalle beni unutmuşsunuzduriş yerinde ki değişiklikten dolayı giremıyorum artık internete. ne var ne yok buralarda. umarım ben yokken kotu haberler almamışsınızdır. dogum yapan oldumu hiç ?
ay özlemişim yazmayı ...
vala bende bilmiyom canım ama hiç bişi kalmıyo neden bilmiyorum zaten bu 25 kilonun 5 kilosu meyve bide benim eşim sadece yemek veya çorba içmez bizim evde hergün 2 değil 3 kişilik yemek pişer en az çorba ana yemek pilav veya makarna salata turşu yoğurt hepsi sofrada olur (salata hep iki şekilde bi piyaz gibi sebzelerden yapılan ot haşlama falan diğeri normal marul domates falan ) e hal böle olunca bi daha ki haftaya hiç bişey kalmıyo :) normal yani adam aldığımda 70 kiloydu şimdi 96 kiloKiz iki kisi ne yiyonuz oyle 25 kg her hafta :) tasima artik sunlari nolur dikkat
Yeni mudurle tanistim bgn, calisabilir raporunun yanina dilekce yazman lazim dediKiyamam ya Getirin madem eve kuzuyu
Ya ne seker bi gobus o oyle masallah
Sist cagrma dur dogurt beni diye az daha buyusun icerde kuzu annesi hepsi olur iyi bisekilde insallah rabbim buyuk
Hehe dayanamadin dimi iyi yapmissin tedbir iyidir
Canim gecmis olsun gecsin de artik su hastaliklarimiz yahu
oluyor o arada ben de delleniyom canin iyi oomaynca ota moka sarasin geliyor gerci sinirlncek halim bile yok bikac gundur ya. Papatya icsen sakinlersin belki icilebikiyir muydu gerci arastrmk lazim
helal olsun doktoruna aferim cok takdir ettim
vala bende bilmiyom canım ama hiç bişi kalmıyo neden bilmiyorum zaten bu 25 kilonun 5 kilosu meyve bide benim eşim sadece yemek veya çorba içmez bizim evde hergün 2 değil 3 kişilik yemek pişer en az çorba ana yemek pilav veya makarna salata turşu yoğurt hepsi sofrada olur (salata hep iki şekilde bi piyaz gibi sebzelerden yapılan ot haşlama falan diğeri normal marul domates falan ) e hal böle olunca bi daha ki haftaya hiç bişey kalmıyo :) normal yani adam aldığımda 70 kiloydu şimdi 96 kilo
ben forum yaşam hastanesinde himmet özdemir var ona gidiyorum. oğlumunda dr u oydu çok memnunum ben. ben de toroslar da oturuyorum.Pozcu tarafindayim imc'de ayfer hanima gidiyorum gerci cok dr degstrdm ben son duragim o oldu. Sen nerdesin kime gidiyirsun?Vahide vardi bir de mersinde olan sesi yok epeydir onun da
teşekkür ederım kuzumcum. umarım sende ıyısındır. nasıl bebıs hazırlıkları bıttı mı ?
eşin sizi bırakıp arabayla mı dönecek geri?
arabayı bıraksa istanbulda, kendisi de doğuma uçakla gelir, son dakka biraz pahalı olur ama en azından doğumdan çıkınca karşında olur. sonra da beraberce dönersiniz arabayla.
Nerdesiniz kizlar sessiz kalmis burasi
vala bende bilmiyom canım ama hiç bişi kalmıyo neden bilmiyorum zaten bu 25 kilonun 5 kilosu meyve bide benim eşim sadece yemek veya çorba içmez bizim evde hergün 2 değil 3 kişilik yemek pişer en az çorba ana yemek pilav veya makarna salata turşu yoğurt hepsi sofrada olur (salata hep iki şekilde bi piyaz gibi sebzelerden yapılan ot haşlama falan diğeri normal marul domates falan ) e hal böle olunca bi daha ki haftaya hiç bişey kalmıyo :) normal yani adam aldığımda 70 kiloydu şimdi 96 kilo
Yeni mudurle tanistim bgn, calisabilir raporunun yanina dilekce yazman lazim dedi
Hoşgeldin tekrar :)
İlk doğum yapan kişi ikizlere hamile olan ANNEOLMAK arkadaşımız oldu,31 haftalık ikiz oğulları doğdu,iyilerdi en son.. Unuttu herhalde kızlar :))
ahh anacım bu kadın alıştı artıkYavrum sen ne ara o yemekleri, salataları falan yapıyosunben 2 çeşit yapınca aman salata yapmıyım çok yoruldum diyom
evet ilk zamanlar ki uykusuzluk hepimizde yine var canım bendede yeni elemanlar esir aldı :) 9 ocağa kadar çalışıyorum sonra nasipse evde kızımı beklicem :)inşallah sorunsuz gelirler.
Ee ertesi gune kalmiyor mu o kadar yyemek. Ay ne zahmetli kocan varmış amanin can mi dayanır hergun bu kadar mutfak isine. Bi cesit yapinca mutlu oluyom bisey basardim diye bu halde :)
Cok sukur bitmek bilmeyen solunum yolu enfeksiyonları dışında iyiyiz. Hazurlik bitti sayilir çantalar hazrlncak bir kismetse
Yok canım aracı bana birakcak tabi doktor kontrollerine nasil gideyim yoksa hem cicukla araba elin ayagin istanbulda in bin yapamam bu halde ins kar mar olmaz karda sürme deneyimim sıfır çünkü
Yazılı okudum biraz simdi de kızı almaya gidiyorum bu evden gir cik yapmalar cok zor geliyir yahu
Ee ertesi gune kalmiyor mu o kadar yyemek. Ay ne zahmetli kocan varmış amanin can mi dayanır hergun bu kadar mutfak isine. Bi cesit yapinca mutlu oluyom bisey basardim diye bu halde :)
o niyeymis ki yeni moda bu muymus simdi? Ben calisamaz aldim zaten verdim bisey istemediler ilaveten
Kızlar çok yoruldum ama aslında hemen hemen hiçbir şey yapamadım.Bebikin tüm kıyafet ve eşyalarında ne kadar etiket varsa kestim , makinaya attım, şu an 2. tur daha yıkanıyor.Ne kadar çok incık cıncık varmış hayrret ettim.Sonra bebikin oda takımı gelmişti bu cuma, silinmişti hepsi ama hala kokuyor, ben de aldım elime bezi bir güzel dalinle sildim yetişebildiğim tüm çekmeceleri.Şu an attım kendimi koltuğa sanki dünyanın işini yapmış gibiyim.
ayy gecmesın o mobılya kokusu yaa..hatta yatak atın yere orda yatın ..bayılırım bır kokusu geldı sımdı burnuma..resmen canım cektı kızzzz..aş erdıgım seyede bakSlm kızlar bende nerdeyse 1 haftadır giremiyodum cumartesi fındığımın oda takımı geldi annem sağolsun karbonatlı suyla sonra yumuşatıcılı suyla sildi camı bitek geceleri kapatıyoruz her çekmeceye sabun koyduk ama koku hâlâ çıkmadı inşallah en gec 1 aya geçer
azcık elımı etegımı cekıyom susuverıyolar..Nerdesiniz kizlar sessiz kalmis burasi
bunalımlara gırmene az kaldı..sen kendını sok bakalım bunalımlaraBunalimda :)
normal dedi bi aksilik olmazsa doğum yoluna girmiş dönmüş bende normal istiyorum tabi sorun olacaksa fark etmez önceliğim normalinş cnm inş :) normal yada sezeryan bellı mı bısey dedımı doktor?
ahh anacım bu kadın alıştı artıkhala ısrarla yapıyorum yani hem yaptığım yemekleri duysan bu karı kafayı yemiş dersin 6 da işten çıkıyorum 7 de eşim geliyo hepsi hazır oluyo eşime yemek yok deme ne dersen de :) hem bende seviyorum onun yemek yemesini velinimetim bacım benim hasta olmasın kurban olduğum çalışamıcam kim bakcak bize haha gaza gelsin diye ona sölediğim kelimeler sofrayı kaldırır sadece yiyince yemek işi bende temizlik onda evde bide zamanla pratikleşiyosun artık her şeyi kendi düzenine oturttunmu oluyor canın çekmesin ama akşamda sarma sarcam onuda yemekten saymaz çerez gibi yiyiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?