hoş geldin canım bayadır girmiyosun burda bi yaramazlık yok doğuranda yokkızlar merhaba,
büyük ihtimalle beni unutmuşsunuzduriş yerinde ki değişiklikten dolayı giremıyorum artık internete. ne var ne yok buralarda. umarım ben yokken kotu haberler almamışsınızdır. dogum yapan oldumu hiç ?
ay özlemişim yazmayı ...
Yok canım onları düşündü de gelicem dedi demek. Çok şanslısınızS Sond dun benim babam da doguma yakin gelicem dedi, karisi çalisiyor gelemiyor
yemek isini halleidyor galiba, onceden sadece menemen ,pilav falan yaaprdi ama son gittigimde yesil fasulye pisirdi valla enfes olmustu : )) bende simdi dunsuyirum kara kaara buzluga ne koysam diye onun eline gelsin kolay pisirsin diye
kuru fasulye falan haslayip koysam olurmuki .. alisveriside bol bol yaparim
gelmesi yii guzel hosada ben babami evde birakip^sancim var diye nasil doguma gidecem yaws ayip dilmi : )))))))))
hoş geldin canım bayadır girmiyosun burda bi yaramazlık yok doğuranda yoksen nasılsın
kızlar merhaba,
büyük ihtimalle beni unutmuşsunuzduriş yerinde ki değişiklikten dolayı giremıyorum artık internete. ne var ne yok buralarda. umarım ben yokken kotu haberler almamışsınızdır. dogum yapan oldumu hiç ?
ay özlemişim yazmayı ...
Bende mersindeyim :) neresnde oturuyorsun hangi dr a gidiyorsun
hosbulduk :)
ya sorma giremedım ne zamandır. ben izne ayrılıcam dıye yerıme bırı geldı. bende işi ogretıyorum pcde. ve oyuzden acamıyorum. zaten artık yerımde o oturuyo, tamamen imkansız oldu. bu haftasonu yada yılbaşında izne ayrılıcam . o zaman evden bol bol gırerım muabbetlere bende katılırım eskısı gıbı :) onun dısında 14 kılo aldım. ama neredeyse hepsı karnımda vucuduma pek dagılmadı. ayaklarım tasımıyor artık karnımıyurumek benım ıcın işkence oldu resmen. sırt agrısındansa haftada bıkac gece aglıyorum desem yerıdır. artık dört gözle dogumu beklıyorum. ılk zamanlar yasasnan uykusuzluk bulantı falanda zordu ama son ayların acısı bı baskaymıs. sen de ne var ne yok cnm?
25 kilo ile yine pazardan gelen ben herkül hamile :) akşam kociş gelmezse kesin taksiyle giderim bu seferLitchi artık yemiyo taşımak
kızlar merhaba,
ay özlemişim yazmayı ...
hoşgeldin tatlım , yok unutmadık seni , bebekler karnımızda daha çıkarmadı kimse : ))
ay dünürüm hoş geldin, bende diyorum papatis nerelerde :) dünürüm bir bilsen başıma neler geldi, erken doğum dediler yatırdılar hastaneye verdiler iğneleri serumları, evde yatış dediler, çantamı hazırladım bekliyorum bende.iyiyim ama hiç bir sağlık sorunum yok Allah a şükür, sadece rahim kısalığım varmış işte.
Kiz iki kisi ne yiyonuz oyle 25 kg her hafta :) tasima artik sunlari nolur dikkat
unutmadik canim niye unutalimiyi opmanza sevindim ayrica
ah dünüşüm gecmıs olsun cok uzuldumvalla. ama sıkma canını her ıste bı hayır vardır. bebıs erken gelsede saglıkla gelsın ıns :) hem artık bıızm ıcın cokta erken degıl. masallah buyudu bebısler :)
şimdi nasılsın kasılma sancı falan oluyor mu?
para mı verırYok canım onları düşündü de gelicem dedi demek. Çok şanslısınız
Benim babam sevmeyi bilmiyor. Para verir seveceği zaman.
eşin sizi bırakıp arabayla mı dönecek geri?Ben mersinde oturuyorum ailem istnbulda. Esim bizi 35.haftada goturup birakcak ama doguma dek duramaz izni yok o kadar doncek ise geri. Yol uzak olunca endise ediyorym yetsr mi diye işaret verip biraz beklme payi olan bir dogumum olur insalah da yanimizda olur olamazsa vay halime
Gerçekten ben de o konuda çok endişeliyim. Çocuğuma iyilik yaptığımı sanıp o hale sokmak istemiyorum.Bir de şöyle bir durum var.Bebek doğduğu andan itibaren aile çocuğa sen bir tanesin, her şeyin en iyisine layıksın, en iyi sensin, her şeyi hak ediyorsun,en değerli sensin, dünya senin için yaratıldı, sen ne istersen o olur, tek değerli sensin algısı yerleştirdi mi tamamdır artık o çocuk bırak yer vermeyi aç görse ( göremez de artık) ben neden tokum demez.
Çağın en büyük sorunlarından biridir çocuk yaşaması gerekenleri yaşamıyor neden aile müsade etmiyor.Çocuk kardeşini kıskanacak,arkadaşıyla kavga edecek,hayal kuracak,gözlemleyecek ama aile o kadar korumacı ki aman allahım hiç bir duyguyu düşünceyi yaşaması gerekeni yaşatmıyor.
Bir çocuk doğuyor aile bütün her şeyini çocuğa göre konumlandırıyor merkezde çocuk aile yaşıyor yaşamıyor belli değil bi süre sonra bu aile fertlerinde psikolojik sıkıntıya yok açıyor.Halbuki sağlıklı olan ailenin bir hayatı yaşam tarzı vardır çocuk gelir hoş gelir sefa gelir aileye katılır,entegre olur.Ailenin yapısı değişmez.
yooo hiç bir şeyim yok :) işin ilginç tarafı bu. şükür kritik süreçleri atlattık.
aman ya yemek yapıcam da üşeniyorumdün mutfağı temizledim yağ olmuştu ankastre filan. zaten anca mutfağı temiz tutuyorum o da sırf kendi pimpirikliğimden pis mutfağa tahammülüm yok çünkü şimdi kolay bir yemek yapıcam dün akşam bulgur pilavı yaptım yanına da fırında patatesli köfte yapıvereyim. odayı topladım,çarşaflarım yıkandı serilecek de üşeniyorum onları sermeye
papatis hoş geldin canım bizler gördüğün gibi hala şikayet hala şikayet modundayız bir iyi olamadık ama allah bebeklerimize iyilik versin az kaldı inşallah doğuma,daha millet izne çıkmadı hele bir çıksınlar da o zaman sayfalar 10 kat artar.
doğum yapanımız yok ta doğumdan dönenlerimiz çok var.
Yok cnm ben 5 inde istemistim 9 unda okullar aciliyo 10 gun onceden yani sezertandada zaten bu haftalarda aliniyo diye bikiyorumsömestr senin için çok erken ama 23 ocakta başlayacak için el verir mi ? sezeryan bile olsa 39. haftada alınması hatta gerekirse sancılar gelince alınması uygun diye biliyorum.bir doktor çıkmıştı tv'ye sezeryan olacak anneler lütfen istediğiniz tarihte değil bebeğinizin gelmeyi istediği tarihi baz alın diyordu. bebeğiniz daha size muhtaçken içeride parmağını emerken dünyaya adapte olmayı henüz istemiyorken onu oradan çekip almak sizin kararınız olmamalı diyordu. yine karar senin bilemiyorum ama normal doğum başlasa bile doktoru çağırtmak senin hakkın özele gidiyorsan o yüzden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?