2015 Şubat Anneleri

hoş geldin canım bayadır girmiyosun burda bi yaramazlık yok doğuranda yok sen nasılsın

Yok canım onları düşündü de gelicem dedi demek. Çok şanslısınız
Benim babam sevmeyi bilmiyor. Para verir seveceği zaman.

hoş geldin canım bayadır girmiyosun burda bi yaramazlık yok doğuranda yok sen nasılsın

hosbulduk :)
ya sorma giremedım ne zamandır. ben izne ayrılıcam dıye yerıme bırı geldı. bende işi ogretıyorum pcde. ve oyuzden acamıyorum. zaten artık yerımde o oturuyo, tamamen imkansız oldu. bu haftasonu yada yılbaşında izne ayrılıcam . o zaman evden bol bol gırerım muabbetlere bende katılırım eskısı gıbı :) onun dısında 14 kılo aldım. ama neredeyse hepsı karnımda vucuduma pek dagılmadı. ayaklarım tasımıyor artık karnımı yurumek benım ıcın işkence oldu resmen. sırt agrısındansa haftada bıkac gece aglıyorum desem yerıdır. artık dört gözle dogumu beklıyorum. ılk zamanlar yasasnan uykusuzluk bulantı falanda zordu ama son ayların acısı bı baskaymıs. sen de ne var ne yok cnm?

hoşgeldin tatlım , yok unutmadık seni , bebekler karnımızda daha çıkarmadı kimse : ))

ay dünürüm hoş geldin, bende diyorum papatis nerelerde :) dünürüm bir bilsen başıma neler geldi, erken doğum dediler yatırdılar hastaneye verdiler iğneleri serumları, evde yatış dediler, çantamı hazırladım bekliyorum bende. iyiyim ama hiç bir sağlık sorunum yok Allah a şükür, sadece rahim kısalığım varmış işte.

25 kilo ile yine pazardan gelen ben herkül hamile :) akşam kociş gelmezse kesin taksiyle giderim bu sefer Litchi artık yemiyo taşımak

Kiz iki kisi ne yiyonuz oyle 25 kg her hafta :) tasima artik sunlari nolur dikkat

unutmadik canim niye unutalim iyi opmanza sevindim ayrica

Anca dört sınıfın sınavları bitti aklım burdaydi ama cok yazmamissiniz herkes kayip mesgul galiba bugün. Litchi hu huuu seni hic göremedim sanki bugün muydu temizlik alışveriş

ah dünüşüm gecmıs olsun cok uzuldumvalla. ama sıkma canını her ıste bı hayır vardır. bebıs erken gelsede saglıkla gelsın ıns :) hem artık bıızm ıcın cokta erken degıl. masallah buyudu bebısler :)
şimdi nasılsın kasılma sancı falan oluyor mu?

Kiz iki kisi ne yiyonuz oyle 25 kg her hafta :) tasima artik sunlari nolur dikkat

unutmadik canim niye unutalim iyi opmanza sevindim ayrica

teşekkür ederım kuzumcum. umarım sende ıyısındır. nasıl bebıs hazırlıkları bıttı mı ?

yooo hiç bir şeyim yok :) işin ilginç tarafı bu. şükür kritik süreçleri atlattık.

aman ya yemek yapıcam da üşeniyorum dün mutfağı temizledim yağ olmuştu ankastre filan. zaten anca mutfağı temiz tutuyorum o da sırf kendi pimpirikliğimden pis mutfağa tahammülüm yok çünkü şimdi kolay bir yemek yapıcam dün akşam bulgur pilavı yaptım yanına da fırında patatesli köfte yapıvereyim. odayı topladım,çarşaflarım yıkandı serilecek de üşeniyorum onları sermeye

papatis hoş geldin canım bizler gördüğün gibi hala şikayet hala şikayet modundayız bir iyi olamadık ama allah bebeklerimize iyilik versin az kaldı inşallah doğuma,daha millet izne çıkmadı hele bir çıksınlar da o zaman sayfalar 10 kat artar.
doğum yapanımız yok ta doğumdan dönenlerimiz çok var.

eşin sizi bırakıp arabayla mı dönecek geri?
arabayı bıraksa istanbulda, kendisi de doğuma uçakla gelir, son dakka biraz pahalı olur ama en azından doğumdan çıkınca karşında olur. sonra da beraberce dönersiniz arabayla.

Gerçekten ben de o konuda çok endişeliyim. Çocuğuma iyilik yaptığımı sanıp o hale sokmak istemiyorum.
Neye göre,nasıl yetiştireceğimi bilmiyorum.
Bende tam değil ona vereyim.

yooo hiç bir şeyim yok :) işin ilginç tarafı bu. şükür kritik süreçleri atlattık.

bencede oyle, allaha sukur bebekler dogsa bıle buyuk ıhtımal kuveze bıle gerek olmaz. aman onlar saglıklı olsunda bız yatarız kalkarız gereklı herseyı yaparız :)

saol canımcım. bızde şıkayet hıc bıter mı :) napalım boyle boyle yedık ayları. allah hepımıza saglık versın. dogru soyluyosun izinler konusunda bıkac haftaya hepımız tam kadro burda oluruz :)

Yok cnm ben 5 inde istemistim 9 unda okullar aciliyo 10 gun onceden yani sezertandada zaten bu haftalarda aliniyo diye bikiyorum

Kızlar çok yoruldum ama aslında hemen hemen hiçbir şey yapamadım.Bebikin tüm kıyafet ve eşyalarında ne kadar etiket varsa kestim , makinaya attım, şu an 2. tur daha yıkanıyor.Ne kadar çok incık cıncık varmış hayrret ettim.Sonra bebikin oda takımı gelmişti bu cuma, silinmişti hepsi ama hala kokuyor, ben de aldım elime bezi bir güzel dalinle sildim yetişebildiğim tüm çekmeceleri.Şu an attım kendimi koltuğa sanki dünyanın işini yapmış gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…