2015 Şubat Anneleri

tastamına 10 gundur evı supurup sılemedım
bıraz once esıme msj cektım ogleden sonra evdemısın temızlıkte yardımcı olurmusun dıye cevap gelmedı
bır kac gun daha yapmazsam evı böcükler basacak

akşam eşimle pişti oynadık yendim onu : )) bulaşıkları o makinaya koydu , bi de bana meyve sıktı : )) hergün mü oynasak ne yapsak

Bende mersindeyim :) neresnde oturuyorsun hangi dr a gidiyorsun

bu arada şimdi benim temizlik yılbaşının haftası yapılacak. ben beşiğini filan kurdurayım değil mi? bir daha onla mı uğraşacak eşim zaten park yatak üstüne çarşaf sererim toz filan olmaz.

hayirlisi olsun insallah canim,Allah yardimciniz olsun bebisle senin

bu arada şimdi benim temizlik yılbaşının haftası yapılacak. ben beşiğini filan kurdurayım değil mi? bir daha onla mı uğraşacak eşim zaten park yatak üstüne çarşaf sererim toz filan olmaz.
park yatagi ne zaamn istersen kur cnaim, bence hastanden eve gldigind ebile kurabilirsin, iki dakkaisni almaz
ben kurmuycam, eve gelince kurariz hastaneden

benımkı baya oldu kurulu ustune carsaf sermıstım öle beklıo. bıkac hafta sonra bı nemli bezle silcem. silmemiştim.

park yatagi ne zaamn istersen kur cnaim, bence hastanden eve gldigind ebile kurabilirsin, iki dakkaisni almaz
ben kurmuycam, eve gelince kurariz hastaneden

ama şey uyku setini filan ütüleyip yerleştirmek uzun sürer. aslında dediğinde doğru ama hani sanki kırışık duruyor bavulunun içinde en azından açılır doğuma kadar

benımkı baya oldu kurulu ustune carsaf sermıstım öle beklıo. bıkac hafta sonra bı nemli bezle silcem. silmemiştim.

oo sen erken kurmuşsun ya temizlik yapmadan eve kurdurmaya içim sinmedi çünkü ev çok toz oldu o yüzden beklettim hep bende hani naylon tarzı ya kumaşı onun kırışıklıkları açılsın diye kurdurayım dedim.

ben saglam mı dıe kurmustum sonra kaynanam bı daha katlama ortu serelım arka odada dursun dedı öle yaptım bende. yatağı çarşafı süslemesi derken önceden hazır hale getircem ben. subat basında temızlık yaparım kısmetse ondan sonra da tam hazır hale getırıp odama alırım.

park yataginin uyku seti nasil oluyorki ?

bildiğin uyku seti canım bebeğe aldık hem nevresim hem uyku seti aldık geçen hafta sonu. onları yıkadım ütüledim ama çıkarınca bir daha ütülerim diye düşündüm çünkü kırışıyorlar durunca. yoksa park yatak dazlak yani birşeyi yok

Hani biz Aralık sonunda taşınıcaktık ya , ev hala bitmedi sayılır. Eşim de Şubat'ta taşınırız diyor. Adamın yapabileceği birşey yok ona da birşey demek istemiyorum. Ama mobilyası kaldı ortada. Bu evime kurdurtmak istemiyorum 20 gündür aldığımız yerin deposunda bekliyor. Ne olucak bu işin sonu.
En kötüsü de benim evimin bütün camlarında stor var kendim yıkamıcam yıkamaya vericem ama leş gibi oldular. E halıları söylemek dahi istemiyorum. Taşınıcaz nasılsa iki kere masraf yapıp yıkatmak da gereksiz. E ne kadar temizlik yapılsa da halısı perdesi pis ev bence hala pistir.
Verdiği sözü yerine getirmeyen mütahitler için bi ceza olmalı

Ben 33 yazmıştım ama 23 olsun canın seni mu kircam simdi boyle okuyunca bazılarniz bana çok kizacak ama daha sonra hak vereceksiniz çocuk insani çok yipratiyor ciddi bir sorumluluk ve emek sadece onunla da kalmıyor çocuğu doguruyorsun ama gönlünü doguramiyorsun ki kendi başlı başına bi insan oluyor çoğu zaman hayal ettiğin gibi olmuyor.sen evin içinde çocuğuna itina ile camdan bir fanusdaymiscasna bi dünya hazirliyorsun ama dış dünya o şekilde olmuyor.iste bunların hepsi insani yipratiyor off bugün hic konuşmayın benimle bence ruhen çok Yoruldum hickiriklarla ağladım filan sinirlerin bozuldu sanırım.

kızlar herkese mrb!eşime yeni yıl hediyesi hobisel bişe almak istiyorum.evde yapacağı tarz bişe mesela en son sprey boya ile resim ahşap yakma tablolar yaptı. el becerisi ile ilgili farklı bişe olsun istiyorum. var mı bi fikri olan

kızlar merhaba,

büyük ihtimalle beni unutmuşsunuzdur iş yerinde ki değişiklikten dolayı giremıyorum artık internete. ne var ne yok buralarda. umarım ben yokken kotu haberler almamışsınızdır. dogum yapan oldumu hiç ?
ay özlemişim yazmayı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…