tastamına 10 gundur evı supurup sılemedım
bıraz once esıme msj cektım ogleden sonra evdemısın temızlıkte yardımcı olurmusun dıye cevap gelmedı
bır kac gun daha yapmazsam evı böcükler basacak
Ben mersinde oturuyorum ailem istnbulda. Esim bizi 35.haftada goturup birakcak ama doguma dek duramaz izni yok o kadar doncek ise geri. Yol uzak olunca endise ediyorym yetsr mi diye işaret verip biraz beklme payi olan bir dogumum olur insalah da yanimizda olur olamazsa vay halime
bosver uyu o zaaman : )))Bendim cnm ne biliyim hic uyanasim yok
hayirlisi olsun insallah canim,Allah yardimciniz olsun bebisle seninOtobusle 13 saat olasi ucak saatine denk gelirse bikac saate yetsr inşallah. Umarım 40a kadar bekler kuzum da o da önden telassiz gelir yanimizda olur. Babam dönem dönem tedavi görüyor o yüzden o da gotureneyebilir hastaneye taksiyle anlaşcam zaten nolur nolmaz hayrlisi artik
park yatagi ne zaamn istersen kur cnaim, bence hastanden eve gldigind ebile kurabilirsin, iki dakkaisni almazbu arada şimdi benim temizlik yılbaşının haftası yapılacak. ben beşiğini filan kurdurayım değil mi? bir daha onla mı uğraşacak eşim zaten park yatak üstüne çarşaf sererim toz filan olmaz.
bu arada şimdi benim temizlik yılbaşının haftası yapılacak. ben beşiğini filan kurdurayım değil mi? bir daha onla mı uğraşacak eşim zaten park yatak üstüne çarşaf sererim toz filan olmaz.
saol cnaim,tavuk hasladim çorba yapicam, fasulye kavuruucam aksamaKolay gelsin cok yorma kendini
sz
park yatagi ne zaamn istersen kur cnaim, bence hastanden eve gldigind ebile kurabilirsin, iki dakkaisni almaz
ben kurmuycam, eve gelince kurariz hastaneden
benımkı baya oldu kurulu ustune carsaf sermıstım öle beklıo. bıkac hafta sonra bı nemli bezle silcem. silmemiştim.
oo sen erken kurmuşsun ya temizlik yapmadan eve kurdurmaya içim sinmedi çünkü ev çok toz oldu o yüzden beklettim hep bende hani naylon tarzı ya kumaşı onun kırışıklıkları açılsın diye kurdurayım dedim.
park yataginin uyku seti nasil oluyorki ?ama şey uyku setini filan ütüleyip yerleştirmek uzun sürer. aslında dediğinde doğru ama hani sanki kırışık duruyor bavulunun içinde en azından açılır doğuma kadar
park yataginin uyku seti nasil oluyorki ?
Evet tabii 23
23 ü kim kaybetmiş biz bulalım.
Yaşlandık. Hele bu yıl on yıl yaşlandım.
Çok gezdik ama gezmeseydim de çocuğum olsaydı bin kat daha mutlu olurdum.
Belli bir yaştan sonra zormuş cidden.
Bende yaşla çok alakalı.
Sen iyi yapmışsın.bir canlı olarak Evlenme amacımız üremek.zaten gezmek değil.
Sabahın beşinde manidar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?