2015 Şubat Anneleri

Vay beee hem de 1 saatte. Maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun. Nese burdaki işime gelen şeyleri eşime sölüom yok şunun eşi bilmem ne yapıyomuş diye. Senden hiç bahsetmiycem ama
haha bahsetme ama şunu söleyebilirsin sabah işe gitmeden beni kaldırır çoraplarımı giydirir çünkü giyemiyom tek başıma öle gider işe temizlik yapar toz alır yer siler bunları söle beni söleme

Kızlar ben kasılma olup olmadığını nasıl anlayacağım bazen karnım sivri gibi oluyo ama ağrım olmuyo bunlar kasılma mı oluyo acaba

maşallah kocandaki iştaha
misafir dışında o kadar çeşit yapmam bu halde bir çeşit bile yapmak zorluyor
ama eşin temizlik yapıyormuş sende isteyerek yapıyorsan daha ne olsun

maşallah kocandaki iştaha
misafir dışında o kadar çeşit yapmam bu halde bir çeşit bile yapmak zorluyor
ama eşin temizlik yapıyormuş sende isteyerek yapıyorsan daha ne olsun
kız sız ne yapıyonuzda aksama kadar bu kadar yoruluyonuz bacım..yemek yapmak yorucu bırsey degıldır kı..yemegı hazırlamak 10 dk gerısını ocak yapıyor zaten.. ev ısı yapamıyonuz yoruluyonuz,yemek yapamıyonuz ypruluyonuz,camasır yıkayamıyonuz(mak.nın dugmesıne basarak)bıle yoruluyonuz...

o ne ki ben banyo yapmaktan yoruluyorum D: şimdi yemeği koydum fırına bir duş alayım dedim oturdum kaldım

Evet cnm bende de grip basladi 2 gundur yatiyorum halsizlik var oksurukde var ondan sordum farkli bisey yapiyomusun yada ne iyi geldi diye sormak istedim

Kızlar bebişi ters olanlar üzülmeyin =) dönmüş bnm yavru sizinki de döner . 2.039 gr olmuş bnm pandam

te şimdi hıçkırıyordu yavrum ta midemde kafa döner mi acaba daha var ama haftaya cuma doktor kontrolüm var soracam doktora dönmüşmü dönmemişse dönermi diye

te şimdi hıçkırıyordu yavrum ta midemde kafa döner mi acaba daha var ama haftaya cuma doktor kontrolüm var soracam doktora dönmüşmü dönmemişse dönermi diye
Kızlar ben hıçkırıklarını sol kasık tarafımda hissediyorum baya aşağıda bu döndüğünün göstergesimidirki

Ben yormuyom fyz35 yoruyo Ama onun kocası da onun çoraplarını giydiriyomuş böle tatlı bi çift maşallah
kız allah iyiyliğini versin güldürdün beni valla dün zoruma gitti çok bi yere gitcekmiş aşkım sen gelme bu halde dedi bende bi kızdım hamileyim sakat değil diye sonra oda gitmedi kıyamaz hiç bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…