2015 Şubat Anneleri

Günaydın. Seninde çok heyecanlıymış heran doğabilir.
Ocak ayına girelim bizimde şubat başı olanlar doğarlar.
Bende ilk zamanlar sizin forumdaydım sonra buraya geçtim siz ilerdesiniz diye.
İyiki geçmişim bizim forum çok aktif.

Sag bacagim komple tutulmus mu bisey olmus adim atamiyorum. Aksam yattigimda birsey yoktu gece acisina uyandim yuruyemiyorum bile. Oy oyy
Gunaydin herkese agrisiz sizisz birgun olsun. Az agrili olsun en azindan

Bu aralar benim de öyle oluyor sağ sol ikisine de arada ağrı giriyor. D vitamini eksikliği diye düşünüyorum hala. Ya da Çatı açılması mı etkili oluyordur ki?

Sabah yazılanları okuyorum dedim herkes pert.
Sonra senin adını gördüm hehe bu kesin iyidir dedim sende kötü çıktın.
Miden rahatsız olmuştur balık ağır geliyor.
Ben hergün kusuyorum.
Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım

O kemikler bende de çok ağrıyor. Oturup kalkarken zor oluyor bazen. Özellikle yorulunca daha çok acıyor yorulmamalıyız canım.

Bugün 6000 oluruz.
Ben hep 7000 lerde doğarlar diye düşündüm. Dediklerim hep olur o sırada doğum yapabilirim.
Sabah kustum içinde kan vardı.
Eşime iç kanama geçiriyorum galiba dedim.sağmalama boğazın tahriş olmuştur dedi ve kalkmadı yataktan.
Ya bu böyle galiba ölsem umursamayacak bir şey olmaz diyecek
Nazlamak yok kesinlikle. Şımarayım nazlanayım istemiyor işine gelmiyor.

Bence bizde iş yok. Ne kadınlar var nazlanıyor eşlerine. Ben bir türlü beceremedim.

benimki de ötüyor , bende o ötünce seviniyorum şükür yıkandı bitti diye : ))

Bu aralar benim de öyle oluyor sağ sol ikisine de arada ağrı giriyor. D vitamini eksikliği diye düşünüyorum hala. Ya da Çatı açılması mı etkili oluyordur ki?
D vitamini eksikligi illa etkilidir ama artik son zamanlarimiz normal sanirim bu olanlar. kan hapini biraktim 4 gundur oyle kabiz yapti ki ya basur olcaktim ya baska birsey. Hurma yemeliyim artik

Bastan alistirmamisiz ki. Hle ikinci hamilelikte hic naz yapmamisim cocuk var diye. Bu hafta yapayim dedim inandirici gelmedi. Sabah bacagima az bi masaj yapti butun elde edebildigim bu : ))

canım maşallah iyiyim yine. istifradan sonra açıldım zaten. yani pert değilim :)))

Bence bizde iş yok. Ne kadınlar var nazlanıyor eşlerine. Ben bir türlü beceremedim.
Nazlamayana nasıl nazlanıcaz.
Adamda biraz belirti olacak ordan yola çıkarak nazlanalım.
Ona olsa aynı şey ben başında beklerim,endişe sarar ne oldu diye.
Geçen işyerinde bacağı azıcık kesilmiş.
Geldi eve batikonla temizledik. Sardık ama abartmıyorum böyle tırnak kadar kesik.
O abarttıkça ben nazladım. Oysa içimden kedi... Görmüş diyordum.
Yara iyileşti hala açıp açıp ona bakıyor.
Milyonda biri onda olsaydı.
Çorabımı giydiriyor ama.

mattika ben kan ılacı olarak FERPLEX FOL adında kucuk siselerde kan surubu kullanıyorum..alırkencok terettud ettım kabız olursam dıye..cunku nerdeysebutun vıtamın ve kan şurupları kabız yaparbenı..tam tersıne sankı bu ılac sayesınde vcye çıkıyorum dıyebılırım..kendımıde cok ıyı hıssedıyorum kullanmaya başlayalı..

yanı ılle kullanman gerekıyorsa dr a danışıp alabılırsın..

Canım hamilelik sırasında ve sonrasında yaşanan bişimiş mg ve ca depoları azaldığından böyle şeyler oluyormuş yaşayanlar çok
senin istifraların geçmediyse bir doktoruna danış derim çünkü böyle şikayetlerde doktora danışılması gerekiyor diye okudum. Çok geçmiş olsun bu arada

Sen geç kalmışsın ben başından beri deniyorum olmuyor.
Nazlanma değilde cidden artık aşırı derecede yardıma ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…