Günaydın. Seninde çok heyecanlıymış heran doğabilir.Gunaydın kızlar bn ocak annesiyim arada buraları takip edyrm. Masallah szlerde baya buyumuşunuz . Bizde dogumlar basladı erkn dogumlar oldugu için erkn basladı umarım szde boyle bşy olmz zamannda alirsnz bebişleri . Bzden sonra sıra sizde . Çok heycanli demi: ) Allah saglıkla hepimzn kucagına almayı nasip etsin inşllh annelik çok gzl olmayanlarada nasip etsn .
Su geldikten sonra kaç saat sonra bebiş doğuyor? Ben eşime 12 saat sonra doğuyor dedim o zaman bitün toplantılarıma girer öyle gelirim diyor
Sag bacagim komple tutulmus mu bisey olmus adim atamiyorum. Aksam yattigimda birsey yoktu gece acisina uyandim yuruyemiyorum bile. Oy oyy
Gunaydin herkese agrisiz sizisz birgun olsun. Az agrili olsun en azindan
Sabah yazılanları okuyorum dedim herkes pert.Günaydın anneler :)
bugün günlerden "49-MUŞ"
dün öğlen işyerinde yediğim balık bana dokundu galibadün akşam eve gider gitmez istifra ettim. aradan 6 saat geçmesine rağmen ne yediysem olduğu gibi çıkardım. zehirlenmekten korktum ama istifra edince rahatladım. geçti şükür.
zahmet olmasın deseydin, kızdım eşine
Günaydın anneler :)
bugün günlerden "49-MUŞ"
dün öğlen işyerinde yediğim balık bana dokundu galibadün akşam eve gider gitmez istifra ettim. aradan 6 saat geçmesine rağmen ne yediysem olduğu gibi çıkardım. zehirlenmekten korktum ama istifra edince rahatladım. geçti şükür.
Şükür biri cevap vermiş.içerde hava yok ses tellerinin titreştirecek, yoksa basarlardı çığlığı vallaha
senin bebiş uzun olacak desene
kızlar gunaydın. birşey sormak istiyorum. benim karnımın alt tarafı çok ağrıyor. ve oturdugumuzda sandalyeye degen kemıklerımız (ne kemıgı oldugunu bılmıyorum ) cok acıyor agrıyor. yurumekte cok zorlanıyorum. acaba erken dogum belırtısı olabılır mı ? açılma denen durum dışardan kontrol edilebilir mi ? gerçi yrn doktora gitcem ama yine kafama takıldı.
Şükür biri cevap vermiş.!
Bizde solunum yok ondandır diye düşündükk.
Bugün 6000 oluruz.
Ben hep 7000 lerde doğarlar diye düşündüm. Dediklerim hep olur o sırada doğum yapabilirim.
Sabah kustum içinde kan vardı.
Eşime iç kanama geçiriyorum galiba dedim.sağmalama boğazın tahriş olmuştur dedi ve kalkmadı yataktan.
Ya bu böyle galiba ölsem umursamayacak bir şey olmaz diyecek
Nazlamak yok kesinlikle. Şımarayım nazlanayım istemiyor işine gelmiyor.
Bir çamaşır makinem var yıkama bitince ötüyor.
Eşime dedim Allahını seversen şunun öten şeyini sök ama sökmedi.
O ötünce böyle bütün cinler tepeme çıkıyor bir gün kafasına kafasına çekiçle vurucam.
Yatağa yattım ötmeye başladı. Gelde yeme kafayı.
Varın halimi siz düşünün cansız şeylere bile sinirlenir oldum.durum vahim.
D vitamini eksikligi illa etkilidir ama artik son zamanlarimiz normal sanirim bu olanlar. kan hapini biraktim 4 gundur oyle kabiz yapti ki ya basur olcaktim ya baska birsey. Hurma yemeliyim artikBu aralar benim de öyle oluyor sağ sol ikisine de arada ağrı giriyor. D vitamini eksikliği diye düşünüyorum hala. Ya da Çatı açılması mı etkili oluyordur ki?
Bastan alistirmamisiz ki. Hle ikinci hamilelikte hic naz yapmamisim cocuk var diye. Bu hafta yapayim dedim inandirici gelmedi. Sabah bacagima az bi masaj yapti butun elde edebildigim bu : ))Bugün 6000 oluruz.
Ben hep 7000 lerde doğarlar diye düşündüm. Dediklerim hep olur o sırada doğum yapabilirim.
Eşime iç kanama geçiriyorum galiba dedim.sağmalama boğazın tahriş olmuştur dedi ve kalkmadı yataktan.
usuttun mu acaba gecmis olsun canim bugun cumleten yamuguz galiba
Sabah yazılanları okuyorum dedim herkes pert.
Sonra senin adını gördüm hehe bu kesin iyidir dedim sende kötü çıktın.
Miden rahatsız olmuştur balık ağır geliyor.
Ben hergün kusuyorum.
Geçmiş olsun.
Nazlamayana nasıl nazlanıcaz.Bence bizde iş yok. Ne kadınlar var nazlanıyor eşlerine. Ben bir türlü beceremedim.
Geçmiş olsun canım
mattika ben kan ılacı olarak FERPLEX FOL adında kucuk siselerde kan surubu kullanıyorum..alırkencok terettud ettım kabız olursam dıye..cunku nerdeysebutun vıtamın ve kan şurupları kabız yaparbenı..tam tersıne sankı bu ılac sayesınde vcye çıkıyorum dıyebılırım..kendımıde cok ıyı hıssedıyorum kullanmaya başlayalı..D vitamini eksikligi illa etkilidir ama artik son zamanlarimiz normal sanirim bu olanlar. kan hapini biraktim 4 gundur oyle kabiz yapti ki ya basur olcaktim ya baska birsey. Hurma yemeliyim artik
Bastan alistirmamisiz ki. Hle ikinci hamilelikte hic naz yapmamisim cocuk var diye. Bu hafta yapayim dedim inandirici gelmedi. Sabah bacagima az bi masaj yapti butun elde edebildigim bu : ))
Canım hamilelik sırasında ve sonrasında yaşanan bişimiş mg ve ca depoları azaldığından böyle şeyler oluyormuş yaşayanlar çokBu aralar benim de öyle oluyor sağ sol ikisine de arada ağrı giriyor. D vitamini eksikliği diye düşünüyorum hala. Ya da Çatı açılması mı etkili oluyordur ki?
senin istifraların geçmediyse bir doktoruna danış derim çünkü böyle şikayetlerde doktora danışılması gerekiyor diye okudum. Çok geçmiş olsun bu aradaBugün 6000 oluruz.
Sen geç kalmışsın ben başından beri deniyorum olmuyor.D vitamini eksikligi illa etkilidir ama artik son zamanlarimiz normal sanirim bu olanlar. kan hapini biraktim 4 gundur oyle kabiz yapti ki ya basur olcaktim ya baska birsey. Hurma yemeliyim artik
Bastan alistirmamisiz ki. Hle ikinci hamilelikte hic naz yapmamisim cocuk var diye. Bu hafta yapayim dedim inandirici gelmedi. Sabah bacagima az bi masaj yapti butun elde edebildigim bu : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?