2015 Şubat Anneleri

canım ben artık bacağıma vuruyorum,çok morarıyor falan ama en azından içim rahat oluyor,bacakta vurunca az yanıyor ama 5 dk ya geçiyor...

oraya hiç vuramıyorum bir kere denedim 5 gün acıdı hatta kapkara morardı korktum bende ne yapıcam bilmiyorum olmadı morarma filan sallamayıp bacağa geçicem şurada fazla birşey kalmadı.

Gecenin onbirinde aranır mı yaw gerçekten görgüsüzmüş. Işim olsun da nasıl olursa olsun mantığındalar. Insanla uğraşmak zor yaw.

Evettt günün en abuk subuk sorusu yine benden
- Bebekler içerde neden ağlamıyor?

Aynı durum bende de mevcut canım benimkide 10 Şubat diyor bana gorede geç bir tarih bakalım ne olacak

Yeni değil ki ne zmndr var bende. Bgn doktordaydım bişey olsa solerdi bence sen de sıkılma , büyüdüler ondan herhalde
Ya belim agrıyor hiç belim agrımazdı. Doğumda bel ağrısı ile geliyormuşya endişe sardı başka beli ağrıyan vae mı?

Dur kiz heyecan yaptirma bana aramızda iki gun var senle. 2 3 hafta dersen istanbula gitmeden doğurma korkum depresiverir bi anda

Kiz ne 2-3 haftasi naptin senn..

Fıstıklar korkmayın Allah'ın izniyle.çok da kendimi tekrar etmek istemiyorum ama benim rahmim bebisleri taşımadığından dolayı doğumlarım erken oluyor.oğlum 36. Kizim 37. Haftada dogdu.bebisler 3 kgu geçince açılmam başlıyor.oğlum 3 kg kizim 3150 gr dogdu.

Allah bilir tabii ama o yüzden diyorum 2-3 haftam kaldı diye sizler bekleyin canım bebisler içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi.fazla da kalmasinlar tabii de zamanında gelsinler işte

Karnımızın içi niye acıyo bizim ya?
Rahim genişliyo o yüzden acıyo canım.

vücudunda et beni çıkan var mı? ufak ufak et benleri çıkıyor vücudumda.
Kızımda çıkmıştı. Ve ben doğumdan sonra sürekli incir suyu yapıp içtim. Bi süre sonra dökülmeye başladı. Çok şaşırmıştım. Meğersem incirin et ben dökme etkisi varmış. Hatta incir sütü olarak satılıyormuş bile. Ben içtikçe etki gösterdi. Arada benlerin üstünede sürüyodum. Şu anda varsa 1-2 tanedir.

Ben 32. Haftada gittiğimde 2 kilo 43cm di doktor bir hafta önde dedi. Doktorlarında bi standartı yok sana 2 hafta demişler bana 1. Çok da umursamamak lazım galiba bu kilo olayını

benim doktorum da boy söylemiyor mesela kiloyla takip yeterli diye :) ben FL yi 7 yle çarpıp buluyorum boyu 30+5 te kilosu 1901 di; doktor normal dedi.
ultrason kağıdında kilosu 31+5, FL de 32+5 gözüküyordu.

sert vuruşlar neredeyse ayakları o tarafta oluyor benim anladığım canım. bir de kafası yukarıdayken kaburgamın hemen altında top gibi bir şey geliyordu elime dr ters duruyor demişti, başıymış kızımın

Su geldikten sonra kaç saat sonra bebiş doğuyor? Ben eşime 12 saat sonra doğuyor dedim o zaman bitün toplantılarıma girer öyle gelirim diyor
:))) himmm çalismadigim yerden soru sordun ben canim : )
benim suyum gelmedi hep sanciyla gidiyorum, 10 cm olunca açiklik ebe patlatiyor su kesesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…