2015 Şubat Anneleri

günaydın anneler

gece wc ye gidip geldim yattım bi baktım karnım yumuşacık bi yokladım bebek yok harekette yok sola döndüm olmadı sağa döndüm olmadı sırt üstü yattım yok bi hareket çok korktum bu niye kıpırdamadı diye zaten çok hareketli bi bebek değil neyse gece en az 2 saat uyumadım en son sabah ezanından sonra hareket etmeye başladı rahatladım, seremcemin dediği geldi hep aklıma onunki kordonun üstüne yatmış ya dedim öyle mi oldu böyle mi oldu , off neyseki iyiyiz şimdi

hehe sandalye kemiği eskiden de oluyordu ama bu ara çok olunca endişe ettim. yatakta yatarken bile rahatsız oluyorum. kuş tüyüne yatırın beni diyorum eşime. çok mu narin oldum nedir. nası doğum yapcam ben

kız artık tepikte kalmadı ki yavrularda anca gerinsinler orasını burasını dayasınlar yerimi var içeride kuzuların
Canım tepinme gerinme merinme farketmez Allah eksik etmedin şu son aylarda artık iyice manyaklaşır olduk Allah kazasız belasız sağlıkla zsmanında doğumlar nasip etsin bize

günaydın kızlar,
ikiye ayrılan belimle çalışmaya devam :) soluma çok yatmaktan sol lopum ağrımış resmen ve de çok uykum var ay artık doğursam yani iyi olcak :)

Canım tepinme gerinme merinme farketmez Allah eksik etmedin şu son aylarda artık iyice manyaklaşır olduk Allah kazasız belasız sağlıkla zsmanında doğumlar nasip etsin bize

aminnnnnnnnnnnnnn tek temennimiz bir avazda sağ salim kurtarmayı nasip eylesin Rabbim.

banyoda sicak suyla yikanirsan fenalik gelir. Ben resmen soguk suyla yikaniyorum. Ozaman birsey olmuyor.
yıkandığım suyun sıcaklığı 50 derece..45 tı donuyorum dedım esıme 1 saatte kalsam suyun altında ıcım tıtrıyor gıbı oluyor..yıkanamıyorum soğuk suyla ben yaa..

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
şimdi doktordan geldim
raporumu aldım çok şükür
ama muayene olamadım doktor ameliyata girmiş
sekreteri muayene olmak istersen doktor ameliyata girdi ama sadece raporumu istiyorum dersen ben verebilirim dedi
bende raporu aldım sadece
muayene haftaya kaldı
şimdi 1 hafta daha bekleyeceğim çok sıkıcı yaa

Kiz biz burda meraktan öldük ya hareket etmiyor dedin bidaha yazmadin rapor alip doncegine olsaydin muayeneni ya iyi mi simdi bebis sesini duyurdu ki rahatsın kuzum

Kiz biz burda meraktan öldük ya hareket etmiyor dedin bidaha yazmadin rapor alip doncegine olsaydin muayeneni ya iyi mi simdi bebis sesini duyurdu ki rahatsın kuzum

canım çok korktum bende kusura bakmayın giremedim sorun çıktı nette
ama çok şükür hareketleri düzeldi
sanırım stres ve yorgunluktan olmuş
2 gündür paso yatıyorum baya hareketlendi sıpa
muayene olamadım işte doktor ameliyata girmiş acil ne zaman çıkacağı belli değil dedi sekreteri
haftaya gideceğim
eşimde arasaydın gelmeden diye kızdı
arasam ne olacak ben randevu almışım zaten acil çıkınca adam ne yapsın

yıkandığım suyun sıcaklığı 50 derece..45 tı donuyorum dedım esıme 1 saatte kalsam suyun altında ıcım tıtrıyor gıbı oluyor..yıkanamıyorum soğuk suyla ben yaa..
Soguk degilse de sicakligini dusur canim. Kan dolasimimiz degisik hamillikte cok.sicak su sakincali.
Ben normalde haslarim kendimi resmen ama simdi dayanamiyorum

Aman iyi olun da. Haftaya muayene olursun bi hafta daha buyur hem bebegin.

ben normalde soğuğa yakın ılık suda yıkanırım, yazında hiç ılıştırmam direk soğuk suyla.
ama şimdi donuyorum banyoya girince sanki, sıcak suyla yıkanıyorum ama korka korka.
zaralı diyolar ya bişi olmaz demi tecrübeli anne

olsun canim ne kusuru iyiymissiniz ya neticede muhim olan bu korkuttu cimcime desene neyse haftaya bisey yok gidersin kontrole benm de onumuz salı kontrolüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…