adını sandalyeye değen kemık koyalım
catı kemıklerınız ayrılıyor kızlar,agrılar ondan,vucud kendını doğuma hazırlıyor..ben aylardır yere oturamıyorum cunku adeta sag popomu bırı sol popomu başka bırı tutup ayırıyor gıbıı oluyor
Canım tepinme gerinme merinme farketmez Allah eksik etmedin şu son aylarda artık iyice manyaklaşır olduk Allah kazasız belasız sağlıkla zsmanında doğumlar nasip etsin bizekız artık tepikte kalmadı ki yavrularda anca gerinsinler orasını burasını dayasınlaryerimi var içeride kuzuların
Canım tepinme gerinme merinme farketmez Allah eksik etmedin şu son aylarda artık iyice manyaklaşır olduk Allah kazasız belasız sağlıkla zsmanında doğumlar nasip etsin bize
yıkandığım suyun sıcaklığı 50 derece..45 tı donuyorum dedım esıme 1 saatte kalsam suyun altında ıcım tıtrıyor gıbı oluyor..yıkanamıyorum soğuk suyla ben yaa..banyoda sicak suyla yikanirsan fenalik gelir. Ben resmen soguk suyla yikaniyorum. Ozaman birsey olmuyor.
günaydın kızlar herkese hayırlı günler
şimdi doktordan geldim
raporumu aldım çok şükür
ama muayene olamadım doktor ameliyata girmiş
sekreteri muayene olmak istersen doktor ameliyata girdi ama sadece raporumu istiyorum dersen ben verebilirim dedi
bende raporu aldım sadece
muayene haftaya kaldı
şimdi 1 hafta daha bekleyeceğim çok sıkıcı yaa
yıkandığım suyun sıcaklığı 50 derece..45 tı donuyorum dedım esıme 1 saatte kalsam suyun altında ıcım tıtrıyor gıbı oluyor..yıkanamıyorum soğuk suyla ben yaa..
Kiz biz burda meraktan öldük ya hareket etmiyor dedin bidaha yazmadin rapor alip doncegine olsaydin muayeneni ya iyi mi simdi bebis sesini duyurdu ki rahatsın kuzum
Soguk degilse de sicakligini dusur canim. Kan dolasimimiz degisik hamillikte cok.sicak su sakincali.yıkandığım suyun sıcaklığı 50 derece..45 tı donuyorum dedım esıme 1 saatte kalsam suyun altında ıcım tıtrıyor gıbı oluyor..yıkanamıyorum soğuk suyla ben yaa..
Aman iyi olun da. Haftaya muayene olursun bi hafta daha buyur hem bebegin.canım çok korktum bende kusura bakmayın giremedim sorun çıktı nette
ama çok şükür hareketleri düzeldi
sanırım stres ve yorgunluktan olmuş
2 gündür paso yatıyorum baya hareketlendi sıpa
muayene olamadım işte doktor ameliyata girmiş acil ne zaman çıkacağı belli değil dedi sekreteri
haftaya gideceğim
eşimde arasaydın gelmeden diye kızdı
arasam ne olacak ben randevu almışım zaten acil çıkınca adam ne yapsın
ben normalde soğuğa yakın ılık suda yıkanırım, yazında hiç ılıştırmam direk soğuk suyla.yıkandığım suyun sıcaklığı 50 derece..45 tı donuyorum dedım esıme 1 saatte kalsam suyun altında ıcım tıtrıyor gıbı oluyor..yıkanamıyorum soğuk suyla ben yaa..
Aman iyi olun da. Haftaya muayene olursun bi hafta daha buyur hem bebegin.
canım çok korktum bende kusura bakmayın giremedim sorun çıktı nette
ama çok şükür hareketleri düzeldi
sanırım stres ve yorgunluktan olmuş
2 gündür paso yatıyorum baya hareketlendi sıpa
muayene olamadım işte doktor ameliyata girmiş acil ne zaman çıkacağı belli değil dedi sekreteri
haftaya gideceğim
eşimde arasaydın gelmeden diye kızdı
arasam ne olacak ben randevu almışım zaten acil çıkınca adam ne yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?